• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Dneska rekord:) Hlavne mlety hovezi nejaky jeleni stejky a kosti na vyvar. Zejtra budu delat bolonskou:)

NEI
    NEI --- ---
    Pro pobavení. Sestavila jsem si z mini máslíček, které ostatní nechtěli k snídani jedno celé máslo. :))

QUANTI
    QUANTI --- ---
    GEISHA: Věřím že kvůli svátku, ale mám pocit, že taky dost záleží vždycky na konkrétním manažerovi, jak to nastaví.
    GREGI
    GREGI --- ---
    MUXX: To ja mam nachystano permanentne!:D Mam velkej mrazak takze myslim ze tak 14 dni bysme vydrzeli a ani to nepoznali. Jen zelenina by chybela:)
    MUXX
    MUXX --- ---
    GREGI: Takhle pred svatkem slusne nachystano
    GREGI
    GREGI --- ---
    Lidl dneska dobry:) Tech 25 mi ale bude vhybet 20 neni tak hezky!:D

MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Ve čtvrtek 70% slevy v Lidlu v OC Stromovka kolem 17 h.
    DREEK
    DREEK --- ---
    MOIRAIN: Může být, taky jsem to takto párkrát zažil. :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DREEK: můj zdroje je, že jsem zlevněné o 70 % mockrát nakupovala v deset dopoledne, nikoli v 7 h večer
    zdroj o tom, jak se slevy zařazují je zaměstnanec Lidlu
    DREEK
    DREEK --- ---
    KAJJAK: Bohužel ještě nemám, pro mne novinka.
    MOIRAIN: Přesněji je to takto ""Oranžové" nálepky v Lidlu fungují následovně: (při expiraci ten den) 3h do zavíračky 20/25% dole, 2h do zavíračky 75% (proto jsou slevy přelepované když si všimnete)" zdroj: https://x.com/Ondrej_Snobl/status/1845073423078195320
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DREEK: slevu snížili z 25 % na 20 % a nálepky se dávají podle zboží, na cenovce je nějaké číslo a D a to značí kolik dnů před datem spotřeby se to dává do slevy, u zboží, které má více dnů, se pak poslední dává 70 % a není to 2 hodiny před zavíračkou, ale 70% slevu jsem našla mockrát i v 10 hodin dopoledne
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAJJAK: tak když píše údajně... ale dávalo by to smysl, protože málokdy vidím 70% slevu i na maso, které prochází ten den. Dvě hodiny před zavíračkou už jsem ovšem dávno doma.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    DREEK: A mas to overeno?
    DREEK
    DREEK --- ---
    Lidl a jejich oranžové nálepky. Údajně 3 hodiny před zavírací dobou nalepují nižší slevy, 2 hodiny před se už přelepuje na 70 a více procent.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Nejsem si jistá, jestli tu už padl Vinted, pokaždé jsem pořídila značkovou věc za zlomek původní ceny. Všechny v super stavu.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Symbolické vstupné na veletrhy mimo jiné odrazuje zlodejicky (většinou gangy sociálně vyloučených děti)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    HEJSEK23: asi nejsi cilovka, protoze kdyby nebylo cilovky, neni veletrhu.
    Ale u nekterych veci jsem na tom stejne, no nemusim rozumet vsemu, tak to nechavam byt.
    NEI
    NEI --- ---
    HEJSEK23: To vůbec netuším. Rozšířené obzory o novinky v interiérech?
    Leda u "for beauty" bych tipovala, že získám nějaké vzorečky kosmetiky zdarma a to se asi celkem vyplatí i s kupovanou vstupenkou.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NEI: a vážně tím ušetřím? Vždyť chce kilo za ten lupen, -co získám návštěvou toho veletrhu? 🤷
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Je to veřejný inzerát, takže mi to přijde de facto jedno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam