• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    Auditka v podobném duchu:
    [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    [freeganismus bez lásky?, freegan bazar a vlastně všecko (dumpstering, urban exploiting apod.)]
    [Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!!]
    [Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?]
    [Domácí rozpočet aneb na čem se dá ušetřit? Vymýšlíme levné dárky!]

Jináč pokusím se to tady ani moc neřídit/nemazat atp., ale před odesláním každého příspěvku zvažte prosím jeho přínos pro ostatní, ať to tady nemáme příliš nepřehledné.
    Díky moc. :)

Jinak témata, které by vás tady nejvíc zajímala, jsou:
    1) individuální tipy jednotlivých uživatelů jak šetřit
    2) doporučení na nejlevnější mobilní a internetové služby atp.
    3) upozornění na oblíbené položky v akci (máslo, papriky, zmrzlina Haagen-Dasz?:)
    4) galerie, muzea a kulturní akce zdarma
    5) zajímavé sekáče a kdy tam chodit
    rozbalit záhlaví
    GREGI
    GREGI --- ---
    SCHWAB: jo to chapu velkej mrazak byl prvni spotrebic co sem kupoval s novym barakem. V malym mam akorat pecivo, zmrzliny a nejaky hotovky.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    GREGI: to máš o jeden velkej víc :-(
    GREGI
    GREGI --- ---
    SCHWAB: me to aspon vzdycky donuti neco zdelat:D mam jeden malej a jeden velkej a je to tak akorat. Kdyby se neco stalo mame doma jidla tak na dva tri mesice i se vsim suchym/konzervovanym. Pul rok by byl ale lepsi musim dokoupit... :D
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    GREGI: rikam furt, ze potřebujeme vetsi bydlení kvuli mistu pro dalsi mrazak :-]]
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: tak konecne vse na mrazaku:) Bujon na omacky je takhle nejlepsi

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    NEI: mi chutnaji docela mini Roma v Kauflandu. A pak české cherry rajčata a nebo jak jsou na váhu.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: nádhera 😃
    NEI
    NEI --- ---
    GREGI: Lidl, Tesco, Billa a Penny zatím velký špatný s cherry rajčaty
    GREGI
    GREGI --- ---
    Dneska u nas meliv lidlu cely kurata za 12kc/kg jeste krasne vonavy. Tzn jedno velky kure cca za 23kc.... Sice dochazi misto na mrazaku ale vzal sem 6 za hodku vykostil a je z toho velkej hrnec kosti na vyvar a 5.2kg cistyho masa. Za 140kc not bad:D

GREGI
    GREGI --- ---
    NEI: U nas mivaji v lidlu pravidelne kerikovy za 25kg a sou tak 6/10 zadnej top ale dobry kdyz vyberes spravny:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Vejce M z podestýlky plato 30 ks v Globusu za 99,- Kč je dost v pohodě.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    ZIDANE: Jednou mě takhle na pokladně zradila rumbaba, protože jsem ji zahlídla v regálu a protože ji znám z MASHe... A paní musela přijít odpipnout, kvůli pár kapkám rumu ve složení... Ale myslim Billa to taky dělá z velínu u pokladen na dálku...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ZIDANE: Prvy krat po mne chceli obcanku az po 40 a to som sa u tej pokladne fakt hodne rozosmiala :D
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    NEI: Pokud nejste z České Lípy, asi vám to moc platné nebude :-) No a pokud jste, "Prior" je dost návodné, tři čtvrtě města stále chodí "do Prioru" :-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ZIDANE: alkohol tam beru běžně bez problému😃
    NEI
    NEI --- ---
    ZIDANE: Btw: V jakým krámě?
    Slevička pro nyxí lidi by nebyla, milý pane?
    NEI
    NEI --- ---
    ZIDANE: Mně se v trafice poslední dobou zase ptají a to je mi 39.
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    NEI: Tak pokud už to maj někde tak vychytaný, že pokud obsluha na dálku vidí "už delší dobu dospělého člověka", nemusí zdržovat sebe ani jeho klusáním k pokladně a odpípne to, je to dobrá vychytávka.

Já tohle moc soudit nemůžu, dělám v krámě, kde samoobslužky nejsou - není to řetězec, ale ani nějaká malá večerka, zabírá to celé přízemí zdejšího bývalého Prioru a je to nezávislý obchod, takže nevím. U nás to kontrolujou pokladní pohledem a když se něco nepozdává, občanku.

A to byl jednou srandy kopec, holka vypadala tak na šestnáct, drobná, štíhlá, tak jsem si řekl o občanku, ta už ji měla napůl nachystanou, pobaveně u toho "já už jsem zvyklá"... kouknu do občanky... osmadvacet.
    No jako v tu chvíli řádné WTF :-)
    NEI
    NEI --- ---
    ZIDANE: Mně to v albáči vždycky nějak zvláštně odklepnou na dálku když si tam kupuju Birell.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ZIDANE: Mna nealko pivo zastavilo :)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    NEI: Ovšem, což ví snad každý a kdo neví, velmi brzy zjistí - nechodit tam s alkoholem. Kasa se sekne kvůli kontrole věku a musí naklusat obsluha.
    To radši jdu rovnou k lidské pokladně, tam se pokladní koukne a vidí, ani nemusí zpomalit.

A kdesi jsem četl, že někde prý jsou u samoobslužek problémy i s nealko pivem, protože i v tom je nějaké to málo alkoholu, ale to může být jedna paní povídala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam