• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    Auditka v podobném duchu:
    [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    [freeganismus bez lásky?, freegan bazar a vlastně všecko (dumpstering, urban exploiting apod.)]
    [Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!!]
    [Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?]
    [Domácí rozpočet aneb na čem se dá ušetřit? Vymýšlíme levné dárky!]

Jináč pokusím se to tady ani moc neřídit/nemazat atp., ale před odesláním každého příspěvku zvažte prosím jeho přínos pro ostatní, ať to tady nemáme příliš nepřehledné.
    Díky moc. :)

Jinak témata, které by vás tady nejvíc zajímala, jsou:
    1) individuální tipy jednotlivých uživatelů jak šetřit
    2) doporučení na nejlevnější mobilní a internetové služby atp.
    3) upozornění na oblíbené položky v akci (máslo, papriky, zmrzlina Haagen-Dasz?:)
    4) galerie, muzea a kulturní akce zdarma
    5) zajímavé sekáče a kdy tam chodit
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    POZITRON: Mne dlouhodobě hází balíky do ZBOXu, který je nejblíže leda helikoptérou, jinak cesta přes hodinu. A není možné jim domluvit, aby mi to alespoň dávali do jiného ZBOXu, když už to teda kvůli provizi nemohou dát do místní prodejny tři minuty daleko…

A jsou odesílatelé, co "pro vaši zemi máme doručovacího partnera", což je přesně tenhle posranej způsob do pravítkem nejbližšího ZBOXu, bez ohledu na skutečnou dobu přepravy.
    Jenom oser, protože já takové balíky (úspěšně) reklamuji, neb objednávka je s doručením na moji adresu, nikoli pohození někde v prdeli za horama.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    POZITRON: paní co si přijde pro balíček se otevře jiný chlívek.
    NEI
    NEI --- ---
    POZITRON: Hustý s tím PPL!

To se do budoucna určitě nemaž, to není přece hejt proti tobě, ale proti Zásilkovně.

Já s ní třeba taky špatný zkušenosti nemám, ale informace o tom nač si dát pozor, tak uvítám.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DOCKINEZ: pises ve chvili, kdy uz to bylo smazano. a uz sem radsi nic davat nebudu.

btw se zasilkovnou spatne zkusenosti nemam, ale mam je s PPL a to treba zrovna zase hned dneska. jdu odeslat balicek, otevre se mi box a tam... cizi balicek k vyzvednuti. tak jsem ten k odeslani soupla za nej, cele si to natocila a uvidime. ja mam splneno, vlozeno, natoceno, ale jestli si pani, co si prijde pro svuj, vezme oba, tak to uz neni muj problem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    POZITRON: To se určitě nemaž.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Každopádně u PPL doporučuji si vkládání balíčku do boxu natočit na mobil.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GREGI: s PPL mam negativni zkusenosti ja.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dobře, tak já to mažu, když jsem tady 50% slevou na zásilkovnu tak pohoršovala. :)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: nebo za 50 pres alzabox 😃
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    GREGI: Tak na postu uz pri dnesni konkurenci a jejich cenach chodí jen duchodci co neumi s digi věcmi nebo blázen.

Ja teda co se tyce odesilani volim ppl vzdy, zasilkovnu jsem volil jen pri doručení z eshopu když byla na vyber jeste balikovna ale priste uz to neudelam, balik od Zalanda jim stal i pres urgence skoro tyden na depu a když uz se konečně uracili mi to zacit doručovat tak jsem odjel na dovolenou.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GREGI: to uz je lepší ten dopis dát do krabice a poslat přes zásilkovnu :-D
    GREGI
    GREGI --- ---
    SOJKA: no ppl je levnejsi nez zasilkovna....A posta ted zdrazila debilni doporucenej dopis na 96 coz uz je dobre sileny

NEI
    NEI --- ---
    Jo, taky myslím že to sem patří - upozornění na chyby dopravce.
    CATEE
    CATEE --- ---
    POZITRON: Nenutí, to vůbec netrvdím, jen mi přišlo v auditku o tom, jak ušetřit, vhodné podotknout, že za určitých okolností se tohle ušetření může prodražit a proč. #kecy
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Ja uz po posledních zkušenostech se zasilkovnou radsi priplatim PPL ktery doruci vzdy a vestinou do druhého dne
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    Za mě v Zásilkovně pracujou opice. Aby se krabice vešla do výdejního boxu tak ji zmáčkli o cca 1/4 výšky, což mi nenávratně poškodilo zboží, a pak to člověk musí 14 dní řešit. Zásilkovnu nikdy více.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    POZITRON: Vůbec, ale už aspoň půl roku furt někde někdo zmiňuje jak to šlo do háje, tak se jim radši vyhejbám
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HWLLFFRDD: tys mel se zasilkovnou nekdy nejaky problem?
    CATEE: samozrejme te nikdo nenuti zasilkovnu vyuzivat, neni to povinne. :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Tak jestli byla Zásilkovna diverzní akce českého deep state, mající za účel vrátit důvěru zpět České poště, tak well done! :))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Takže za mě zlatá Česká pošta.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mně už asi 3× rozflákali zásilku s omáčkama. Jako chápeš - chilli omáčky v lahvičce, která normálně bez rozbití přežije pár z metru na dlaždičky. Rozmlácený, jako kdyby po nich někdo přejel autem.

A je ti prd platný, že si zaplatíš pojištění zásilky – jak je zboží skleněný, tak ho považují za „křehké“ a nárok zamítnou.
    CATEE
    CATEE --- ---
    POZITRON: …i za 50% bez štítku zásilku určitě ztratí stejně spolehlivě. Po vícečetné záměně zásilek, kdy dostat se k té správné muži pomohla až skupina na FB, kde lidi sdílí co jim přišlo, jestli se nenajde původní odesílatel nebo adresát (řešili jsme před pár měsíci) jsem přestala jejich služby používat. A ani sleva mě tady nepřesvědčí. Pokud nemáte možnost vytisknout si štítek, byla bych tady s tou úsporou dost opatrná, aby se ještě neprodražila.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ZOO Praha ma opet letni akci - po 17. hodine vstup za stovku.

Vstupné
    https://www.zoopraha.cz/navsteva/vstupne

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam