• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    Auditka v podobném duchu:
    [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    [freeganismus bez lásky?, freegan bazar a vlastně všecko (dumpstering, urban exploiting apod.)]
    [Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!!]
    [Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?]
    [Domácí rozpočet aneb na čem se dá ušetřit? Vymýšlíme levné dárky!]

Jináč pokusím se to tady ani moc neřídit/nemazat atp., ale před odesláním každého příspěvku zvažte prosím jeho přínos pro ostatní, ať to tady nemáme příliš nepřehledné.
    Díky moc. :)

Jinak témata, které by vás tady nejvíc zajímala, jsou:
    1) individuální tipy jednotlivých uživatelů jak šetřit
    2) doporučení na nejlevnější mobilní a internetové služby atp.
    3) upozornění na oblíbené položky v akci (máslo, papriky, zmrzlina Haagen-Dasz?:)
    4) galerie, muzea a kulturní akce zdarma
    5) zajímavé sekáče a kdy tam chodit
    rozbalit záhlaví
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: nebo za 50 pres alzabox 😃
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GREGI: to uz je lepší ten dopis dát do krabice a poslat přes zásilkovnu :-D
    GREGI
    GREGI --- ---
    SOJKA: no ppl je levnejsi nez zasilkovna....A posta ted zdrazila debilni doporucenej dopis na 96 coz uz je dobre sileny

NEI
    NEI --- ---
    Jo, taky myslím že to sem patří - upozornění na chyby dopravce.
    CATEE
    CATEE --- ---
    POZITRON: Nenutí, to vůbec netrvdím, jen mi přišlo v auditku o tom, jak ušetřit, vhodné podotknout, že za určitých okolností se tohle ušetření může prodražit a proč. #kecy
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Ja uz po posledních zkušenostech se zasilkovnou radsi priplatim PPL ktery doruci vzdy a vestinou do druhého dne
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    Za mě v Zásilkovně pracujou opice. Aby se krabice vešla do výdejního boxu tak ji zmáčkli o cca 1/4 výšky, což mi nenávratně poškodilo zboží, a pak to člověk musí 14 dní řešit. Zásilkovnu nikdy více.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    POZITRON: Vůbec, ale už aspoň půl roku furt někde někdo zmiňuje jak to šlo do háje, tak se jim radši vyhejbám
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HWLLFFRDD: tys mel se zasilkovnou nekdy nejaky problem?
    CATEE: samozrejme te nikdo nenuti zasilkovnu vyuzivat, neni to povinne. :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Tak jestli byla Zásilkovna diverzní akce českého deep state, mající za účel vrátit důvěru zpět České poště, tak well done! :))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Takže za mě zlatá Česká pošta.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mně už asi 3× rozflákali zásilku s omáčkama. Jako chápeš - chilli omáčky v lahvičce, která normálně bez rozbití přežije pár z metru na dlaždičky. Rozmlácený, jako kdyby po nich někdo přejel autem.

A je ti prd platný, že si zaplatíš pojištění zásilky – jak je zboží skleněný, tak ho považují za „křehké“ a nárok zamítnou.
    CATEE
    CATEE --- ---
    POZITRON: …i za 50% bez štítku zásilku určitě ztratí stejně spolehlivě. Po vícečetné záměně zásilek, kdy dostat se k té správné muži pomohla až skupina na FB, kde lidi sdílí co jim přišlo, jestli se nenajde původní odesílatel nebo adresát (řešili jsme před pár měsíci) jsem přestala jejich služby používat. A ani sleva mě tady nepřesvědčí. Pokud nemáte možnost vytisknout si štítek, byla bych tady s tou úsporou dost opatrná, aby se ještě neprodražila.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ZOO Praha ma opet letni akci - po 17. hodine vstup za stovku.

Vstupné
    https://www.zoopraha.cz/navsteva/vstupne

GREGI
    GREGI --- ---
    Ted sem dokupoval sojovku a tuhle za 78 muzu jen doporucit. Slozeni jen 4 ingredience a chutna presne jak kikoman. Je dost mozny ze to jede z jedny tovarny:) Daj se sehnat o neco levnejsi ale slozeni uz neni to spravne.

https://allegro.cz/produkt/sojova-omacka-premium-1l-asia-kitchen-23ba6663-f0df-4b97-9410-f14d77ae7fcf?offerId=17856364513
    GREGI
    GREGI --- ---
    SCHWAB: jo to chapu velkej mrazak byl prvni spotrebic co sem kupoval s novym barakem. V malym mam akorat pecivo, zmrzliny a nejaky hotovky.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    GREGI: to máš o jeden velkej víc :-(
    GREGI
    GREGI --- ---
    SCHWAB: me to aspon vzdycky donuti neco zdelat:D mam jeden malej a jeden velkej a je to tak akorat. Kdyby se neco stalo mame doma jidla tak na dva tri mesice i se vsim suchym/konzervovanym. Pul rok by byl ale lepsi musim dokoupit... :D
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    GREGI: rikam furt, ze potřebujeme vetsi bydlení kvuli mistu pro dalsi mrazak :-]]
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: tak konecne vse na mrazaku:) Bujon na omacky je takhle nejlepsi

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    NEI: mi chutnaji docela mini Roma v Kauflandu. A pak české cherry rajčata a nebo jak jsou na váhu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam