RUDOLF: já to shlédnul celé a mne vůbec nezajímá, že je pozitivní.
Jako tohle mne sere, jak si všichni myslí, že si rvu vlasy nad tím jak část idiotů mluví o Starfieldu, protože je to negativní, že určitě mne sere ta negativní agresivní reakce.
Ne.
Sere mne to, že jsou to nesmysly, nepochopení, neumětelství, neumí to a ani se o to pořádně nezajímali (což se pozná o blábolech například o příběhu, kde prostě každej kdo skutečně tem příběh čte, hned zjistí že je to celé jinak a že si prostě ty lidi vymýšlejí). Sere mne pak to lhaní, který si lidi navzájem podpoří, výmysly, odsuzující postoje a s těma pak jdou do světa a snažej se tím všude .
Mne nezajímají ani hodnocení. Je mi jedno, kolik tomu lidi dávaj.
Tohle je úplně ten samej případ. Že se při tom raduje, nebo někomu nadává je jedno, jsou to klauni, který si dávají humra s kečupem, ale hlavně ovlivňují ostatní a umí prostě zkazit i pověst nějakého díla, nebo něčí práci, odvedou ji jinam. A dělají to ve výsledku jen proto, že je to živí, oni žádné hry nevytváří, netvoří, jen na nich parazitují a kurví jim pověst. Když šel hlasovat pro hry, dal hlas hře co taky nehrál, ale čet na něj řval, že to musí a on nesmí proti proudu, když žije z toho co mu posílaj, a tak klikl hlas pro BG3, kterej nikdy ani neviděl. Tak silná osobnost to je.
Vy, co jste si udělali modlu z fromových her tohle řešit nemusíte, protože hejt videa na tuhle společnost mají nízkou sledovanost. Můžete se tvářit jako normální, protože hrajete trendy hru, na kterou se kultura hejtrů bojí zacílit, naopak si z ní udělají kladivo, kterým pak bijí ty ostatní. A vám je to samozřejmě jedno, zjevně hodnotíte tyhle videa na základě – ale jemu se to líbí.
Tomu se líbilo i Diablo 4, než pak zjistil že víc vydělá na videích kde na něj bude kálet.