• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: a když se ti ty mechaniky nelíbí, není to hra pro tebe. Já se naopak těším, až projdu dnešním pracovním bahnem a zapnu to.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MATEEJ: tohle je spoiler free. Podívej si na poslední kapitolu o questech. Plus je tam kapitola, jaké dobrodružství dokáže vytvořit mechanika, která ti každým zabitím ubere celkového života, dokud si neodpočineš. Obojí mechaniky vytváří dost unikátní herní zážitek.

    Dragon's Dogma 2 Review
    https://youtu.be/q04wzXTuS2Y?si=IReYpuz1qr72h9SL
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Wolves hunt in packs!!!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    No, Arcadebulls, Bejk, zrovna teď na twitch.tv furt přerušuje hru, protože neustále vysvětluje lidem bludy, se kterejma přicházejí z youtube.

    - že new game je za peníze, že za peníze je volný fast travel, že jde zaměnit účes jen za skutečné peníze... ale i právě ty recenze od Maziho, Mazarini, kde prostě enchápe v čem je minimapa špatně :D

    už ho vlastní komunita normálně ničí, s jakejma hovadinama mu tam chodí.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Když mě VIRIK kdysi uvrtal do DD:DA, tak jsem se prvních 20-30 hodin trochu cukal, než jsem tomu přišel na chuť.. pak jsem se do toho ponořil a řikam mu "ta hra fakt začíná pořádně až po nějakejch 30ti hodinách". a on mi tenkrát odpověděl "ne, ta hra začíná pořádně až po 100 hodinách - začnou se objevovat úplně nový potvory, nový situace apod.".. a měl recht :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AIAX: dav, stádo, hysterie

    a taky to začalo připravený poměrně brzo, lidi jako ty, Frizer, Phow a další nemají ve zvyku hodnotit hru po 30 minutách. Hodně z toho jsou i refund a Steam je bude mazat nebo vypínat ve statistikách až tak cca po pěti dnech a více.


    příště Capcom nesmí udělat tu chybu a dávat novinářské klíče streamerům. Za hodně negativama jsou oni a jejich "recenze" po 10 hodinách (českýho jsem si tam všiml Mazariniho, ten je hned se vším hotovej a dost povrchně odsuzuje podle baví/nebaví, takovej autista).

    Bejk si to naopak hodně užívá – ou, zrovna jak to píšu o tom mluví, i o tom vyjádření.

    A třeba k tomu campingu. Prodává to hned v prvním táboře obchodník s baťůžkem a je to dost levný, není to speciál pro mikrotransakci ani předobjednávky. Portal krystaly ležej různě po mapě, hledejte šmudlové.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: To mi taky přijde fascinující, že u nějakých her (od STEJNÉ firmy, LOL) si toho nikdo pomalu ani nevšimne a u DD2 sledujeme hysterické obloučky napříč internety.
    Imo se toho prostě někdo chytil, začal vřeštět, efekt sněhové koule + jak říkal Virik, hejt přitahuje prachy a publikum a je výrazně jednodušší zdissovat pod zem černou, než udělat zajímavé video o hře (to by ji nedejAzathoth museli třeba hrát!).
    AIAX
    AIAX --- ---
    SADAKO: To je zvláštní, že u RE ani DMC si na to nikdo nestěžoval. Nebo přinejmenším toho nebyly plné fóra.

    (IIRC úplně stejný MTX systém je i v Monster Hunteru, na který taky nikdo nekydal hnůj.)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: :)

    Stuck Mojo - The Business Of Hate
    https://www.youtube.com/watch?v=gSokXOPF0v0
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: Riftstones/wakestones/ještě něco se myslím i v jedničce daly nějak koupit za cash + byly přibalené k té edici hry, co mám v library. A tohle je navíc IIRC úplně běžný systém u Capcom her, minimálně teda u těch, co znám a hraju - třeba v Resident Evil a Devil May Cry si můžeš nakoupit coby DLC balíčky s měnou a možnostmi, které se dají in-game normálně odemknout; v DMC5 ty různé orbs v RE: Village zase koukám, že mám díky DLC od začátku hry infinite ammo, což je jinak věc, která se dá časem dokoupit u obchodníka.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    upřímně, jestli PCčkáře něco oprávněně štve, tak je to to denuvo a jestli už jsou/nejsou ovladače na grafiku. Jako ty správné.
    Ten zbytek je jen byznys kolem hejtu, to je celý.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: :D

    Dragon's Dogma Dark Arisen - How to Max Level Really Fast
    https://www.youtube.com/watch?v=WXgzNWqtDoY
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jenom 60 :( Bylo by to víc, ale ten dodatečný dungeon (BBI?) mně už moc nebavil, to bylo jen o grindění a boji a já hlavně žral ten svět, levelování a questy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Čistě pro zajímavost - kolik kdo z vás má hodin v DD:DA?
    Mně Steam ukazuje 120 hodin... což z něj činí mojí devátou nejhranější hru na Steamu (před tím jsou jen Dark Souls 1,2,3, Elden Ring, Sekiro, Witcher 3, Monster Hunter World a Path of Exile :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    fakt hovada ty lidi vobcas :)) pardon!

    VIRIK: diky!
    FRIZER: diky!
    AIAX
    AIAX --- ---
    VIRIK: Teď čtu, že MTX byly už v jedničce, ale já si na to nepamatuju. Ale hrál jsem jen PC verzi. Že by to bylo jen na konzolích?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FRIZER: no ja vim, ze nemusim. ja nechapu ty lidi, ze sou z toho hotovy prave ;)) zas akorat bude review bombing upe zbytecnej
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BOBESH: Nemusis kupovat nic...to je spousta her...prihodej mikro pro nooby a dostanou bidu...nicmene ve hre se s tim vubec nesetkas. Zbytecna hysterie
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: a to je správná otázka :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: no jasně, vůbec to nejsou nacisti, v ničem, ani tak nemyslej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam