• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    //obrázky prošly samo komprimací, jasně, ale ta hra je prostě pěkná/
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tohle je z XBOX, takhle to tam vypadá a jede na 50-60 fps, 30 a více fps ve městech
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RUDOLF: Hele, já se občas kouknu do NextGenu a tam tomu věří, protože to říkají v televizi/youtube.
    Dokonce si tam poslali článek toho pána z games.cz, co je takovej dobrák, ale tý hře v skutečnosti moc neporozuměl. Takže například tvrdil, že wakestouny našel v celé hře tři, ale použil je jednou... mno, si říkám. Přehlídnout to, že jak měníte pawny, tak oni když jsou u vás dostatečně dlouho, dávají vám wake shardy. A tři shardy se sestaví do jednoho kamene.

Takže chodím s pawny do lesa, na houby, do hor, pak dolů do dolin, trempujeme, vaříme, spíme spolu (ehm), a mám v torně tři prdele wakestounů :D

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VIRIK: yep, ale má to i další rovinu, po čase mrtvola zmizí a existují prý dvě márnice, néjakou dobu tam ty mrtvý NPC jsou k oživení, než je zahrabou. Bylo by vtipný, kdyby šli pak nalézt, vykopat a oživit. Pokud teda nepohřbívají žehem.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AIAX: všechno je ve hře. :D. A mnohem mnohem víc.

RUDOLF: ano. Taky jsem "omylem" jednu babičku hodil z hory dolů a pak prostě jsem ji zvednul. Odešla pak domů :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Jako, jediná pozitivní věc je, kdyby byl konzistentní hate na MTX u každý hry, mohlo by to zabrat na vydavatele a tohle nešvaru by jsme se zbavili. Kdyby steam zavedl dýška, který bych mohl poslat, když si hru užiju. Klidně jak v restauraci 5,10,15,20,50,100,200%;-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: a ten token je jednorázový?

Btw.. pustil jsme si guide na základní tipy, když jsme se dozvěděl, jak se řeší NPC resurrectiom, tak my padla čelist;-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    Mimochodem i ten token na změnu vzhledu jde koupit ve hře.

https://twitter.com/GHBSmith/status/1771172013068951606
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF: Jj, jeden takový žebřík je taky kousek od začátku. To byla ta první věc. Ta klouzačka byla druhá věc, na kterou jsem se ptal.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: nene, klouzačku nemyslím. Podle rozhovorů v prvním táboře, tam bydlí jedna místní postava. Možná tam vede cesta zataresaná mrtvolou tvého zachránce. Nebo něco jiného.

Ale jsou jeskyňe ve výšce, kam se nejde dostat a ty mají stočený žebřík. A buď ho sroluješ při odchodu z jeskyňe, nebo působí jako vstup.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hysterie goes lynch. Takhle na internetu je to legrace. Ale fascinuje mě, jak emoci nezastaví kritický zamyšlení a stačí, že část komunity chce přihodit polínko, aby si přihřáli polívčičku. Nikdy nebuďme překvapený, až se část společnosti dostane k moci a dáme si novou variaci říše. Jakmile se ta vlna vzedme, má sílu deformovat svět a racionalita s tím nic nezmůže.

Did I Hide Information About Dragon's Dogma 2?
    https://youtu.be/V7Mv9NuxAzE?si=R8pSC2LY4BZEfACg
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF: Myslíš ten kousek od začátku? Jj, taky jsem si s tím včera lámal hlavu. Nebo s tou klouzačkou severně od toho prvního outpostu, nechápu, jak se tam dostat.

Nechal jsem to plavat s tím, že později nejspíš dostanu nějaké ability, které mě tam vynesou. Popřípadě se tam dostanu nějak oklikou.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Vidím u jeskyní ve výšce rolovací žebřík, myslel jsem že na něj stačí ukázat a pawn ho střelí, ale nepodařilo se. Střílí sudy vedle. Možná nesmí být simple;-) tak mě napadá něco hodit, ale po ruce nic není. Nebo změnit vocation na lučišnici. Stejně to asi bude potřeba kvůli elfovy.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: já to pochopil tak, že jich můžeš položit pět a v inventáři kolik chceš.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VIRIK: Jediné, čím si nejsem jistý, jsou ty portcrystaly. Ví už se, jak to s nimi je? Někde jsem viděl, že jsou capnuté, prý maximálně pět v inventáři, a že pět jich během hry normálně najdeš, takže nemá smysl je kupovat. Je to tak?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jj, camping gear, dokonce ten lepší, leží zadarmo pod prvním táborem, na rozcestí doprava, před tím kameným mústkem.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VIRIK: Přesně, souhlas.

Pokud jde o ten Ubisoft - já ani tak neřeším cenu MTX, pro mě je podstatné, jestli je hra schválně dělaná tak, abys musel něco kupovat. A to DD2 rozhodně není.

A u těch novějších Assassin's Creed se hodně psalo o tom, že jsou schválně "grindovací", abys musel kupovat XP boostery, ale byl to nesmysl. Já mám přes 100 hodin v Origins, Odyssey i Valhalle a žádný "grind" tam není, žádné boostery ani nic jiného nepotřebuješ, stačí tu hru normálně hrát. Stejně tak nemusíš kupovat camping gear v DD2, já za pět hodin našel hned tři a stejně používáš jen jeden. To samé pro všechno ostatní.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: včera byl Rudolf.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw co ten stream? nebudete nekdo poustet?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VIRIK: ja na nej narazil az nedavno skrz Rogue Trader. nekoukam pravidelne, ale uz me zarazilo dyz tam sliboval navody a pak skutek utek ci co :/ vsim sem si, ze se venuje dost rpg a bral sem, ze to neni nakej ukricenej sprostej harant a je takovej v klidu no ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam