VIRIK: je to business, stejně i Alex Jones;-) Ale narozdíl od Alex Jones, je ten dopad je minimální. Že Alex Jones je čúrák, klidně řeknu, protože jede ekl. U Asmongolda si to nemyslím. Nesouhlasím s ním, ale nemyslím si, že bych ho nazval čůrákem, dokonce ani pindíkem. Ale logicky, měl by krotit svoji komunitu a to v tom rozhovoru dělá. Oni se ty lidi taky musí naučit, že mají nad svými fanoušky hitlerovskou moc.
Jinak co Asmongold říká, mi připadá nesmyslný. Jediný moment kdy podporuješ mtx, je když je platíš. Nikoliv, když si koupíš titul, který je obsahuje nebo že to streamuješ. To je podle mě totální bullshit, úplně jsem v tom viděl to nejhorší z hysterie woke levice. Už se neřeší podstata věcí, ale nějaký stádní atributy, kmenová příslušnost - prostě samé charakterové vady. Celá ta diskuze o mtx je v tom, že non-free titulů, necheš aby mtx incentiovala game design k prodeji "zlehčováků". Což je pachuť, kterou jsem měl v AC: Origins/Oddysey - že mě trochu mrdá sbírat crafting materiál. A cejtil jsem, že je to tah na to, člověka posunout k "ulehčení". Na druhou stranu, jsem nezkusil nesbírat každou blbost. Takže nevím, jestli bych musel zpětně grindovat matroš na upgrade čehosi. Já jádro diskuze vidím v tomhle. A tyhle hysterie, všechny odstíny té diskuze smažnou, protože monetizují, dokud je to žhavý. Pak půjdou jinam.