• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    rozbalit záhlaví
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: Jj, vzpominam si, jak me tahle cast FF15 uplne vypleskla - ten vizual toho jidla :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BOBESH: mne sa ľúbi, že sa proste vyjebali na nejaký rendering a jednoducho tam dali 5 sekúnd 4k videa lol
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BOBESH: yep, ten close-up na flák masa jsem zatím netípnual pořádně, protože můj reptilian brain vždycky převzal vládu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ted sem koukal na ty Rudolfovi screenshoty a chtel sem zminit, ze uz sem to videl i na twitteru, ale to zradlo?!! toe zradlo!! :D na tomhle si imho japonci/Capcom celkem zakladaj v tech hrach :) nejen jak je dulezity se stravovat, ale jak kvalitne a jak dobre to vypada :) at uz je to Monster Hunter, Final Fantasy, nebo ted DD2 atd.

    toe jak nakyho dokumentu! :O

    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AIAX: CLAVEN: respektuju co říkáte, ale já tomu borcovy nevěřím :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AIAX: Okrem mnohých iných problematických vecí je Asmongold veľký fanúšik Donalda Trumpa.
    Je to čurák.
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF: VIRIK: Já to Asmondovo video viděl a nepřišlo mi to zas tak strašný. Taky bych neřekl, že je čurák. Hru si užívá, propaguje ji a v tom videu ji v podstatě brání proti bezmozkovým hejtrům, co jen řvou "MTX baaad, DD2 baaad". Akorát se tam trochu zaplet, když vysvětloval, proč jsou MTX "bad", ale že je to vlastně jedno, takže je to ok, protože to dělají všichni... no neměl to moc domyšlené klučina :D

    Pokud jde o to drama s tím Cowboyem, jako fakt jsem nepochopil, v čem jsou vlastně na nože. Mi přijde, že říkají víceméně to samé, akorát jinak a z jiných stran. A debata, jestli když hraješ DD2 (nebo MH nebo DMC nebo RE), tak podporuješ mikrotransakce, mně přijde jako snůška nudného slovíčkaření a vůbec mě to nezajímá. Přijde mi, že se tak akorát hádají blbci o blbosti. Já vím, na internetu news at 11.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RUDOLF: najväčšia komédia na tom diskurze okolo AC Odyssey/Oranges bolo to, že si na tie levely ani na crafting nemusel absolútne hodiny grindovať. Dohral som oboje dvakrát, vždy som skončil so všetkým vymaxovaným, nikdy som nebol nikde level gated, naopak som mal v oboch hrách opačný problém - keď urobíš aj len zlomok questov, veľmi rýchlo začneš content overlevelovať, aj bez akýchkoľvek MTX.

    Dobre, priznávam, že v Odyssey som si kúpil dve kozmetické sady, lebo proste fashion :p.

    Ale hento celé že "Ubisoft dáva do hry grind, aby ťa dotlačil k nákupu mats/xp boostov" je proste hlúposť a nezmysel. Jasne, keď chceš, môžeš zaplatiť 30 dolárov, aby si nemusel hrať hru, ktorú si si kúpil za 70 dolárov, ale to už je naozaj len tvoja blbosť.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    malej tip:

    zde s mým pawnem máme takový modrý meče. Je to meč s výbornejma statistikama co má obří bonus ve zranění ledovou magií. Takže to výborně funguje i bez kouzelníka proti všemu, co blobá nebo pobíhá v dungeonech. Navíc led má bonusy proti nepřátelům jako jsou salamandři (zmrazíte, odseknete ocas, zabijete).

    Dá se koupit za cca 20 000 Goldů v obchodě Rest Town, kde je ta brána do pouští. //je tam i ten prodejce/mág co umí fabrikovat herní věci. Do tohodle města se lze jednoduše dostat z hlavního města tím druhým povozem, stojí to 200 g.
    Okolí je plné pokladů, každý kdo umí explodovat v okolí najde 20 tisíc za hodinu, pokud chcete dvě, tak dvě hodiny.

    //hráči na PC si mohou koupit za 1 gold

    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RUDOLF: krotí svoji komunitu jen proto, že ví že to teď nemůže vyhrát. To je jen taktika.

    Byznys s nenávistí nikdy nepodceňuj.

    Jinak jistěže, že nemusíš podporovat mtx a přitom hrát hru. Bonusový balík u FInal Fantasy XVI se mi nelíbil, takže jsem si koupil jen hru a pak budle dvou datadisků. U Dragons Dogma oceňuju tu šílenou práci, co na ní dvě dekády Capcom odvádí a naopak jsem si koupil deluxe edice.

    A ano, serou mne aktivisti. Zejména protože v dnešní době vždy platí, že mají další zájmy a dycky je za tím nějakej kšeft někoho jinýho.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VIRIK: je to business, stejně i Alex Jones;-) Ale narozdíl od Alex Jones, je ten dopad je minimální. Že Alex Jones je čúrák, klidně řeknu, protože jede ekl. U Asmongolda si to nemyslím. Nesouhlasím s ním, ale nemyslím si, že bych ho nazval čůrákem, dokonce ani pindíkem. Ale logicky, měl by krotit svoji komunitu a to v tom rozhovoru dělá. Oni se ty lidi taky musí naučit, že mají nad svými fanoušky hitlerovskou moc.

    Jinak co Asmongold říká, mi připadá nesmyslný. Jediný moment kdy podporuješ mtx, je když je platíš. Nikoliv, když si koupíš titul, který je obsahuje nebo že to streamuješ. To je podle mě totální bullshit, úplně jsem v tom viděl to nejhorší z hysterie woke levice. Už se neřeší podstata věcí, ale nějaký stádní atributy, kmenová příslušnost - prostě samé charakterové vady. Celá ta diskuze o mtx je v tom, že non-free titulů, necheš aby mtx incentiovala game design k prodeji "zlehčováků". Což je pachuť, kterou jsem měl v AC: Origins/Oddysey - že mě trochu mrdá sbírat crafting materiál. A cejtil jsem, že je to tah na to, člověka posunout k "ulehčení". Na druhou stranu, jsem nezkusil nesbírat každou blbost. Takže nevím, jestli bych musel zpětně grindovat matroš na upgrade čehosi. Já jádro diskuze vidím v tomhle. A tyhle hysterie, všechny odstíny té diskuze smažnou, protože monetizují, dokud je to žhavý. Pak půjdou jinam.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RUDOLF: to je ale už dlouho. Spoustu youtuberů pasou velké agentury a v pozadí na tom neskutečně vydělává Google.

    Jako tihle lidi bojují proti tomu, aby jsi CAPCOMU neposílal 24 korun, že to všechno ničí.
    Přičemž oni jsou ale součástí byznysu, kterej otáčí každý den miliony dolarů. Proto taky lžou a hromada pitomců to pak rozposílává po internetech.

    je dost pravděpodobný, že hejt videa s výmyslama první den otočili víc prachů na reklamách a různým navázaným promu, než měl Capcom ten den na čistým zisku.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já hlavné nechápu, źe Asmongold není majitelem svého kanálu a má editora. Ten business se slušně rozjel.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a mimochodem, taky všichni ti bojovníci mají jednu věc společnou – nebo dsot často i ty zmrdi na nyxu v MMO klubu. Hráli WOWko, kde utráceli jak posraní. U spousty z nich se to dá v minulosti dohledat. A ti co ne, tak často jeli v korejských hrách, kte to o ničem jiným není.

    pokrytečtí zmrdi, kteří hledají slabiny. Sociopati.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: tam akorátprostě nějakej morální bojovník proti mikrotransakcím v zásadě říka jen to, že on má cosi právo požadovat a kdokoli kdo mu oponuje, automaticky brání to nejhortší na trhu a když mu o něčem řekneš že blábolí, začne hned ječet, že mu upínáš právo se proti tomu vymezovat. Stejnej čůrák, jako na nyxu třeba klub o MMO nebo v nextgenech.

    A nikdo neřeší, že současně mají stejnou taktiku, vždycky si na začátku vymyslí lži a všechny co to hrají přepadají s takovou lží a všechny nutí do defenzivních pozic, jo, to je taktika zmrdů. A dělaj to opakovaně, na konkrétní studia, od Ubi, Bethesdy, snažej se i na tituly od SONY, někdy to hned jen projedou, ale někdy, jako u DD se jim dostává pozornosti.

    Ta taktika co používají, je taktika totálních sviní, to se musí mlátit pálkou. Protože se to nedělalo, tak to nasadilo vajíčka a bude to jen horší. Klidně tohle samé udělaj Kodžimovy, kterej tyhle DLC dělá taky.
    Všude, kde můžou mít videa s reklamou, pozornost a vždycky ty své lži a výmysly na konci zapřou, budou se tvářit jako bojovníci za lepší svět, už teď řvou i za práva konzolistů (který se je ale o to vůbec neprosili).

    nechápu, proč s někým takovým Kowboj vůbec mluví, proč nepoužije nějaký insekticid. Dyť ta svině požaduje, aby kolektivně nikdo nehrál hry, na které on sám ukáže a označí.

    A chápete, že tohle je stejná svoloč, co útočila na Epic, když se pokoušel naboural monopol Steamu? A že stejná svoloč by ze stejných morálních principů chtěla zakázat konzole, protože na nich jsou exclusivity, což je stejná podlost jako mít u hry mikrotransakce?

    A současně, proč neútočej na někoho fakt velkýho na trhu a vybíraj si jen ty menší, kterým můžou poškodit? Pokud jim jde o principy a ne vytváření škody, proč nedělaj kampaně proti těm největším hrám s poplatkama a mikrotransakcema?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: V tomto stavu fast travel na gryfovi zdá se mi býti poněkud riskantní.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: no, to si musíš koupit, lepší animace pro gryfa
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: Ani ten gryffin neumí lítat, co tam v tom Capcomu těch pět let dělali? Je to katastrofa :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CLAVEN: mno prave! :) kovboj mu to vysvetluje pres skajp nebo co, kdyz hraje dd2
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Eh Asmongolda plz nie, to je strašný čurák
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    cowboy vs asmongold byli?
    Discussion with Asmongold Regarding the Dragon's Dogma 2 Drama
    https://youtu.be/bnNllw6Z79o?si=YS2BeHydm_azQBY6
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    v Dragons dogma fast travel je, že, mezi městy. Ale víte, co se vám stane, když Capcomu nezaplatíte?

    Tohle:

    https://twitter.com/HankStarter/status/1771136032320454764

    pošlete to všem, než to smažou, hajzlové!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PHOW_SAATCH: pracujem na ňom :p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam