• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    rozbalit záhlaví
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    TRAGED: Asi jsem se blbe vyjadril, ale myslel jsem, ze to v kontextu bude zrejme. Nejde mi o skilly a povolani. Jde mi o takovy ten (nevim, jak to nazvat) bonusovy perk nebo zamereni.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nejenom že Pawni ani hráč naučené skilly nezapomínají, core skilly se dají používat i s jiným povoláním, takže se dá slušně kombinovat. A návrat na již naučené povolání je zdarma, jen si to chce ve skladu držet výbavu. Nebo ještě lepe, myslet dopředu a vylepšovat všechno co člověku přijde pod ruku vždy v aspoň jednom kuse.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Ma smrt krome pouziti wakestounu nejaky dalsi negativni dopad? Nezbylo mi, nez skocit za tou blbou kravou (ze to tak musim rict) do propasti, projebat wakestone na sebeoziveni a pak zvednout ji. Zabralo. Ale rad bych vedel do budoucna, zda jsem treba nejaky negativni dopad (krom toho zbytecneho wakestonu) neprehlednul.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH: Nevim ted presne, o cem mluvis, ale v jednicce ti vsechno zustavalo, jen jsi musel zacalovat zmenu povolani a to myslim jen poprvy, pak uz to bylo zadaco.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    OMNISLASH: to si nemyslim, ale nevim :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: To bych rad vyzkousel. Jen by me zajimalo, kdyz mu jednou prebouchnu tu specializaci jinou knihou, zda ta prvni uz je navzdy ztracena, nebo se k ni da nejak vratit.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    OMNISLASH: mno tak se zamer na toho svyho, zmen mu treba charakter nebo tu specializaci a ostatni vymen
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: Zkusil jsem 3x a nic. Moji pawni holt radeji skacou do propasti, nez by me zachranovali :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    OMNISLASH: no ja nevim, cim vsim je to ovlivneny (osobnosti pawnu atd.) ale na tom Rudolfovo videu nevidim, ze by neco delal pro to, aby ho partak chytil. oni behaj s tebou tak nejak. kdyz se mi treba povedlo odjet lanovkou jen se dvema, tak ten posledni bezel celou dobu pod nama :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: Do nejakeho (asi toho, co ty) hnizda jsem se dostal ciste nahodou peskobusem :) Tedy ne az primo do nej. Stal jsem nad nim, ale uplne jsem nevidel snadnou a rychlou cestu z nej a trochu jsem mel obavy, ze by mohl prijit majitel, kdybych tam prisel na navstevu :D
    Vim, ze te muze chytit partak, ale to mi uplne nepomuze, kdyz se mnou grifin odleti pul kilaku mimo partu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    OMNISLASH: ja s nim dolit az do hnizda .)
    a pad de taky ustat. viz. [RUDOLF @ Dragon's Dogma: Dark Arisen]
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: To uz jsem jednou zkusil. Skoncilo to tim, ze me nekde v oblacich setrasl a ja padal sto metru :D Ani shield fall me nezachranil, rozplacnul jsem se jako moucha o celni sklo :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    OMNISLASH: na toho je dobry vylezt a proletet se s nim ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH: Mně Diablo 2 evokujou teda hlavně souboje se skřetama, akorát ze 3rd person pohledu misto izometrie. Mam D2 poměrně dost zažraný v hlavě a DD2 mi na něj při mlácení skřetů triggeruje vzpomínky :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PHOW_SAATCH: Diablo 2 me moc nechytlo (a diablovky obecne), ale ty Githic vibes v tom taky citim. Ten obri otevreny svet, kde za kazdym rohem muze cihat neco zjimaveho, je super! :) Proto mi taky trva mesic kamkoliv dojit. Protoze mam tendence prosmejdit vsechno po ceste a musim se hodne snazit, abych to omezil na nejakou unosnou mez :D

A vcera jsem dostal prvniho grifina, nestihl uletet :) Ale byl to nejaky zvlastni mrzacek. Mel jen jednu kulicku. Ne jako ten ctyr mebo peti kulickovy, co jsem s nim bojoval nekolikrat drive. Ale teda ocas se mi nepovedlo mu poskodit, ikdyz jsem se o to snazil.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Čím dýl to hraju, tím víc mi v hlavě rezonuje "Diablo 2 meets Gothic 2 in 2024"...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    To mi zase pro zmenu hra z vesela udelala autosave presne pul sekundy pote, co kretenni pawn skocil do 100 metrove diry :( A ja se za nim nedostanu, protoze do sto metrove dory se fakt nedostanu drive, nez zakape. Tohle snad fakt musi byt naschval. Kdyby na to byl aspon nejaky mod, proste normalni suicidal tendencies prevention. Je zabava resit, jak se dostat na nejake potencialne zajimave misto. Neni zabava resit, jak se dostat ke kretenovi, co skocil do jamy, nez mu vyprsi umiraci timeout.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teď jsem narazil na nějakou secret village a evokuje mi to Gothic 2 takovym stylem, že si musim otevřít druhou Plzeň :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Strašně mě baví, jak jde člověk po mapě a najednou zjistí, že mu příroda staví do cesty překážky a musí to obejít jinudy, úplně jsem si vzpomněl na dovolený na slovenskejch horách, kde v půlce stezky zmizelo značení. Jo, jo, jo! Tohle je správný RPG!!!!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A jde se makat :)

VIRIK
    VIRIK --- ---
    je úžasný, jak člověk co má dycky tak strašně silný názory na hry, kritizuje třeba Starfield a tvrdí, že lžu když o lidech jako on říkám, že prostě neumí tu hru hrát, přijde pak k jiný hře, která se tu měsíce už probírá a píšeme tu na ni postupy a rady, a on sám se po měsíci je schopný zeptat na základní pravidla hraní této hry, po stu hodinách začít zjišťovat jak se vlastně staví postava.

TOhle je přesně ten problém, že spousta lidí prostě neumí hrát, je jedno jestli STarfield, TLOU, DD, Residenta, Fallout, neumí a jsou zatvrzelí, takže se to odmítají učit. Ale budou hodnotit a mít silný názory a kritizovat a radit druhejm, jak se to má správně dělat.

Tenhle pátek mám chuť někoho znukovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam