• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: No já předtím hrál dva svoje buildy a pak jsem si chtěl zkusit něco co funguje :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    GHOSTSTALKER: no tak mame uz vsechny chary vyzkouseny a ted hledame limity bety, jinak teda ja sem si to dojel s uplne jinym buildem do lvl 25.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    A vas to bavi, hrat podle navodu misto vlastniho objevovani? To zase bude endgame plny klonu :-). Mne minimalne na prvni dohrani tyhle guidy nezajimaji, nota bene, kdyz pak mohu udelat respec.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    u nas jedem od vcera vsichni tuhle silenost :)

Diablo 4: MOST BROKEN Necromancer UNKILLABLE Build!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=FooF72G97b4

jinak doporucuju farmit lvl 30 rare moba, kterej dropuje high lvl itemy, ktery se krasne kraftej na legendarky. Je na vychod od nostravy - The Pallíid Glade. Clovek je schopnej tam nafarmit gear s 650+ Attack Power
    R3SP
    R3SP --- ---
    HONZA09: Postavil jsem to a je to skvely a hlavne nesmrtelny. Kdyz se k tomu doladi jeste nejake ty legendarky na boost dmg tak top.. diky za tip
    YETTY
    YETTY --- ---
    Za mě pořád prostě Diablo...
    ...ale mám to rád :))
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Konečně Diablo co mě zatím nevytáčí, tedy kromě trochu ceny. Ale je to pěkné.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    SITH: my jsme jeli temer vsichni kombo hydry plus blizzard a pecka
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Tohle vypadá zábavně

Piano Sorceress Diablo 4's most busted build
    https://www.youtube.com/watch?v=i1G9-dl7zV8&ab_channel=DonTheCrown
    SITH
    SITH --- ---
    Jaká je dobrá soso? Jedu cold s FO a zatím to žehlí slušně
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    netusite jestli existuje nejake databaze jake mozne skilly je mozno narollovat na jednotlivych itemech?
    KOKES
    KOKES --- ---
    CRACKY_: jo, zůstala tam správná:-) Dík
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    mel sem jich tam minuly tyden deset se stejnym jmenem, klidne tu duplicitu vymaz, original ti tam zustane.
    KOKES
    KOKES --- ---
    skoplo mě to při tvorbě nové postavy a teď tam mám dvě stejný. Asi to nesmažu, protože se maže podle jména.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Zda se, ze na world bosse lidi zase loguji, ted momentalne fronta 35 minut. Ja mel pred pul hodinou 20 minut.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CRACKY_: Tak jestli to je bug, tak to je ještě dobrý. Já myslel, že to je feature. .)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    HONZA09: jj, par lidi to ma v clanu taky tenhle bug, ja to nastesti nemel, mam tri chary lvl 25, se sorckou otevreno vsechno co slo ale takhle mi to nebugnulo...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hm. Tak si říkám, že ten gameplay za Necromanta je nějakej divnej a nesedí mi to. Furt mám x levelů starý vybavení. Build nijakej. Prostě summony a corpse explosion. Všechno lehne. Ale radost z toho nemám. No a pak mi došlo. Mám level dvacet a furt není unlocknutej occultista, takže si nemůžu tunit gear. Tak si říkám v čem je problém. A tohle je jako docela WTF

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/11xwn0v/the_occultist_not_unlock_if_i_did_all_dungeons_on/
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    dej tomu sanci :) stoji to za to :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    Network disconnect u tchorta. Řekl bych, že zatím je to taková horší D3. Asi bude lepší si to zahrát za rok, až to opatchujou.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    SABICZECH: na PS5 to bezi ve 4K/HDR/VRR/60fps, combat je krasne plynuly, dobre to "lepi". taky bych se k hrani na mysi uz nevratil, je to uplne jina hra.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SABICZECH: Na PS se to hraje vyborne, uz jsem zkousel i 2 hraci u jedne TV. Ke hre na PC bych uz se nevracel. Nevyhodou je pochopitelne chat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam