• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KORAL: Na high, ale je to tak - zřejmě to uškrtili příliš
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nebím zdali to míte taky, ale po nových ovladačích od NVidia mi obraz škube i s texturama na medium. To před tím updatem ovladačů, nedělalo :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: No já předtím hrál dva svoje buildy a pak jsem si chtěl zkusit něco co funguje :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    HONZA09: jo, to je presne ten build, co sem postnul nize :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já hrál včera večer a dneska blood mist/corpse explosion kombo, co stojí na jedný legendárce, co tu corpse explosion trigruje automaticky skrz blood mist. Stačí akorát generovat corpses. Tady je video, jak to zhruba funguje. Mám to trochu teda jinak postavený, přidal jsem tam bone spear, protože celý to jádro buildu nepotřebuje žádnou manu.

The Most BROKEN Diablo IV Build!! - Immortal Necromancer with Insane DPS
    https://www.youtube.com/watch?v=hEWHfCSuEVE&ab_channel=Zizaran
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    GHOSTSTALKER: no tak mame uz vsechny chary vyzkouseny a ted hledame limity bety, jinak teda ja sem si to dojel s uplne jinym buildem do lvl 25.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CRACKY_: Wrathful Osgar Reede - lvl 35 je ten rare mob
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    A vas to bavi, hrat podle navodu misto vlastniho objevovani? To zase bude endgame plny klonu :-). Mne minimalne na prvni dohrani tyhle guidy nezajimaji, nota bene, kdyz pak mohu udelat respec.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    u nas jedem od vcera vsichni tuhle silenost :)

Diablo 4: MOST BROKEN Necromancer UNKILLABLE Build!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=FooF72G97b4

jinak doporucuju farmit lvl 30 rare moba, kterej dropuje high lvl itemy, ktery se krasne kraftej na legendarky. Je na vychod od nostravy - The Pallíid Glade. Clovek je schopnej tam nafarmit gear s 650+ Attack Power
    R3SP
    R3SP --- ---
    HONZA09: Postavil jsem to a je to skvely a hlavne nesmrtelny. Kdyz se k tomu doladi jeste nejake ty legendarky na boost dmg tak top.. diky za tip
    YETTY
    YETTY --- ---
    Za mě pořád prostě Diablo...
    ...ale mám to rád :))
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Konečně Diablo co mě zatím nevytáčí, tedy kromě trochu ceny. Ale je to pěkné.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    SITH: my jsme jeli temer vsichni kombo hydry plus blizzard a pecka
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Tohle vypadá zábavně

Piano Sorceress Diablo 4's most busted build
    https://www.youtube.com/watch?v=i1G9-dl7zV8&ab_channel=DonTheCrown
    SITH
    SITH --- ---
    Jaká je dobrá soso? Jedu cold s FO a zatím to žehlí slušně
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    netusite jestli existuje nejake databaze jake mozne skilly je mozno narollovat na jednotlivych itemech?
    KOKES
    KOKES --- ---
    CRACKY_: jo, zůstala tam správná:-) Dík
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    mel sem jich tam minuly tyden deset se stejnym jmenem, klidne tu duplicitu vymaz, original ti tam zustane.
    KOKES
    KOKES --- ---
    skoplo mě to při tvorbě nové postavy a teď tam mám dvě stejný. Asi to nesmažu, protože se maže podle jména.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Zda se, ze na world bosse lidi zase loguji, ted momentalne fronta 35 minut. Ja mel pred pul hodinou 20 minut.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam