• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    tak to jsem zas jedinej trouba co jede Barbara? jako nadru se s tim, predevsim na bossech, ale to je proste srdcovka, ja musim machat velkym kladivem ....
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBISKO: Píšou že do devíti.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    HONZA09: Do kdy to vůbec pojede? Dneska dopoledne to ještě běželo...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBISKO: Tak jasně. Ale v tý betě nebyl problém víceméně získat skoro jakoukoliv legendárku. Někde jsem četl, že měly drop rate 300 %. No a když to nepadlo, tak sis to vytočil za oboly.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    HONZA09: Akorát asi potřebuješ nejdříve tu legendárku ne? ;)))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: U těch 2h zbraní to vyvažuje pak 200% síly na legendárním aspektu.
    SITH
    SITH --- ---
    Přišlo mi u soso že je silnější wand + offhand než samotná staff
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KORAL: Mě to škubalo i na snížených detailech, ale ovladače jsem netahal, alespoň doufám.
    A vzpoměl jsem si na funny historku co mi kdysi psal Kenny jak zapoměli vypnout nastavení WoW pro budoucí karty.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak jsem stáhl ovladače před Betou a všše zase šlape jak má. Takže kluci v NVidii něco pokazili v :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KORAL: Na high, ale je to tak - zřejmě to uškrtili příliš
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nebím zdali to míte taky, ale po nových ovladačích od NVidia mi obraz škube i s texturama na medium. To před tím updatem ovladačů, nedělalo :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: No já předtím hrál dva svoje buildy a pak jsem si chtěl zkusit něco co funguje :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    HONZA09: jo, to je presne ten build, co sem postnul nize :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já hrál včera večer a dneska blood mist/corpse explosion kombo, co stojí na jedný legendárce, co tu corpse explosion trigruje automaticky skrz blood mist. Stačí akorát generovat corpses. Tady je video, jak to zhruba funguje. Mám to trochu teda jinak postavený, přidal jsem tam bone spear, protože celý to jádro buildu nepotřebuje žádnou manu.

The Most BROKEN Diablo IV Build!! - Immortal Necromancer with Insane DPS
    https://www.youtube.com/watch?v=hEWHfCSuEVE&ab_channel=Zizaran
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    GHOSTSTALKER: no tak mame uz vsechny chary vyzkouseny a ted hledame limity bety, jinak teda ja sem si to dojel s uplne jinym buildem do lvl 25.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CRACKY_: Wrathful Osgar Reede - lvl 35 je ten rare mob
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    A vas to bavi, hrat podle navodu misto vlastniho objevovani? To zase bude endgame plny klonu :-). Mne minimalne na prvni dohrani tyhle guidy nezajimaji, nota bene, kdyz pak mohu udelat respec.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    u nas jedem od vcera vsichni tuhle silenost :)

Diablo 4: MOST BROKEN Necromancer UNKILLABLE Build!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=FooF72G97b4

jinak doporucuju farmit lvl 30 rare moba, kterej dropuje high lvl itemy, ktery se krasne kraftej na legendarky. Je na vychod od nostravy - The Pallíid Glade. Clovek je schopnej tam nafarmit gear s 650+ Attack Power
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam