• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Gambling in Diablo 4 | Purveyor of Curiosities, How to get Legendary Items + Obols | Early Access
    https://youtu.be/EsQ9w_t-bb4
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBISKO: Ve městě je na to obchodník. Purveyor of Curiosities. Tam si vybereš, co si za ty obaly chceš koupit a ono Ti to dá random předmět. Největší šance vytočit legendární je u Gloves za 20. Kde to dělá cca každý čtvrtý.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    HONZA09: jak se točí za oboly?
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    FURRYK: Ja to vicemene s barbinou dojel.
    Otestoval 2 buildy ruzny a s “funkcnim” vrtulnikem to za nej ukoncil po dohrani pribehu :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FURRYK: ja sla barbara, ale skoncila jsem zatim u lvl 13 ci kolik
    MELDA
    MELDA --- ---
    Přátelé, já jsem nadšen. Jako totální Diablo zelenáč musím říct, že tahle beta mě prostě padla do ruky a sedla. Podlehl sem okolí, kde to bylo jedním z hlavních témat a zkusil sem to i s přiznáním, že to možná půjde po pár minutách z disku. Nakonec sem tam za víkend nechal 20+ hodiny. Potřeboval jsem trochu něco málo někde vysvětlit. Co je co atd, ale pak už to šlo skoro tak nějak samo. Je to hodně návykové. Takže u mě ta beta splnila to, co měla.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Ja som siel za maga, skusil som dat vygenerovat meno a na zopar pokusov to dalo meno Jebat :) tak som si ho ponechal hehe. Obcasne mi to kde tu sa zasekla postavicka a o nieco castejsie mi to zasekalo sa cele na par sekund, mozno ping vyssi, takze ten multiplayer aspekt vo svete sa mi nepozdava zatial.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    tak to jsem zas jedinej trouba co jede Barbara? jako nadru se s tim, predevsim na bossech, ale to je proste srdcovka, ja musim machat velkym kladivem ....
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBISKO: Píšou že do devíti.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    HONZA09: Do kdy to vůbec pojede? Dneska dopoledne to ještě běželo...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBISKO: Tak jasně. Ale v tý betě nebyl problém víceméně získat skoro jakoukoliv legendárku. Někde jsem četl, že měly drop rate 300 %. No a když to nepadlo, tak sis to vytočil za oboly.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    HONZA09: Akorát asi potřebuješ nejdříve tu legendárku ne? ;)))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: U těch 2h zbraní to vyvažuje pak 200% síly na legendárním aspektu.
    SITH
    SITH --- ---
    Přišlo mi u soso že je silnější wand + offhand než samotná staff
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KORAL: Mě to škubalo i na snížených detailech, ale ovladače jsem netahal, alespoň doufám.
    A vzpoměl jsem si na funny historku co mi kdysi psal Kenny jak zapoměli vypnout nastavení WoW pro budoucí karty.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak jsem stáhl ovladače před Betou a všše zase šlape jak má. Takže kluci v NVidii něco pokazili v :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KORAL: Na high, ale je to tak - zřejmě to uškrtili příliš
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nebím zdali to míte taky, ale po nových ovladačích od NVidia mi obraz škube i s texturama na medium. To před tím updatem ovladačů, nedělalo :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam