• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    rozbalit záhlaví
    PSYCHO: nesnazim se te presvedcit. Popisuju svy zkusenosti, kdy jsem do 60 experimentoval s ruznymi buildy a ice shard bych fakt na nizsim levlu nedoporucil, jako nejlepsi. Od 60 (momentalne 87) jedu ice shardy a nez jsem poskladal equip, bylo dobijeni single target mobu dost opruz.

Manu ti doplnuje frigid breeze, kdyz trefujes vulnerable nepratele. Jedinej zpusob, jak udelat vulnerable bez equipu je frost nova. Kdyz mas jen jednu, tak musis bud trefit celou skupinku najednou (coz umoznuje / usnadnuje teleport chesta), nebo zpusobit retezovou reakci frost novy pomoci unique kalhot. Pripadne frostburn rukavice.

Kdyz tohle nemas, ma ten build tretinu svy sily. Tvrdit o nem, ze funguje, je proste hodne nadneseny. Da se to hrat? Urcite, ale to jdou i hydry. Jen je to opruz.

Taky hraju na controlleru, blizzard jsem hazel na nejblizsiho nepritele, aby jim probehli vsichni nasledujici. Respektive 2-3 blizzardy, aby to melo lepsi efekt :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Navic se mne snazis prescedcit o necem cim jsem si prosel, protoze jak pisu, hral jsem lvl 20-100 s shardama.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ja mam bonespear necra, blizim se k 80. Unique helmu sem mel, ktera nechava svetla co exploduji a myslim ze se to bez toho urcite obejde, spis se zacinam zamerovat na HP a jiný defenzivní veci .. ale mel sem ji tak pred 20 levelama, nevim jestli nejaka ancestral verze by ted davala smysl.. spis bych rad naky jiny aspekty aby droply. treba ten co dava esence za crowdcontrol, ten sem padnout jeste neviděl, v zakladni verzi z dungu nedava smysl
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    AVATAR: To si asi minul tu cast, kde pisu, ze je blizzard na controlleru nehratelnej.

Nicmene nevim jaky jsou tvoje zkusenosti, paragony, nebo tak, ale dokazu si i na lvl 100 predstavit cim nahradit vsechny tri lege a porad nemit problem s manou. Jedinny co je tezky nahradit je ten rainment diky tomu pull in efektu, ale i bez toho se da zit a zil jsem tak dlouho.
    PSYCHO: netusim jakej mas lvl. Vychazel jsem z tohoto: PSYCHO, kde se vyjadrujes jako nekdo, kdo nema build hotovej a s ice shardama presto nema s manou problemy. Coz neodpovida mym zkusenostem. S rare equipem vycarujes 5 shardu a pak cekas ctyri vteriny na manu, abys slabyho moba dal na pul a cekal dalsi ctyri vteriny, abys ho dorazil. Pokud se teda trefis vsema shardama, jinak cekas dalsi 4 vteriny. A mezitim ti tika frost nova a nahanej te dalsi tri mobove.

Oproti tomu hodit blizzard, cimz chillnes / zmrazis enemies a pak je odbachnout frozen orbem, to s rare buildem jde.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    AVATAR: “Az se dostanu” k cemu? Ja samozrejme vim, ze to s tim je lepsi. Ono to okolo ND 50+ zacne skripat i s tim (ja ten build mam kompletni na lvl 100, neboj).

Ja jen rikam, ze to bez toho jde taky, neni to tak super, ale jde to. Ten druid proste bez ty helmy nefunguje vubec.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VIRIK: S jakejma?
    PSYCHO: "fungovat"
    Az se dostanes k potrebnymu equipu, tak pochopis, ze to doted nefungovalo :D

Dobijet potvory netrefeny fn je bez equipu megaopruz (behat mezi mobkama bez cd a many je otrava). To uz je lepsi blizzard s frozen orbama. Tolik teda moje zkusenosti ;)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    no ovšem ale s unique je teda Bone spear mnohem větší řežba, bez nich je to takové jen píchy pích
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    AVATAR: Bone spear necro funguje v pohode bez unique itemu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Ale i na single target popnu 2-3 cooldowny a mam zas plno :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAVARA: Ja s manou nemam vetsi problemy :) Teda krome single target. Treba blizzard build jsem vubec nepochopil, navic teda na controlleru je skoro negratelnej, protoze nenuzes presne aimit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PSYCHO: A to máš nějakou manu? :) Mi to přišlo furt na nule...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Source, hraju ice shard socku od lvl 20 🤷‍♂️
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    AVATAR: Jenze ten build ti bude fungovat i bez rainmentu, frostburnu a icewraps (predookladam, ze tyhle tri myslis).
    Druid fungovat nebude, protoze storm skills nejsou wolf skills.
    PSYCHO: a ony jsou nejaky classy, kde na endgame nevyuzijes uniqy? Se sorckou potrebuju tri :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JULIAN: U druida dokonce vetsina top buildu potrebuje unique helmu :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: podle mě se toho moc nezměnilo. Dobrý buildy pořád vyžadují drop-only aspekt, Spirit generace je žalostná a pri levlovani není jak jí zlepšit.
    JULIAN: druid je prej uz v poho po tom patchi. Chci ho zkusit v sezone.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Na 1-50 je největší pain barbarian a druid. Fakt nedoporucuju, ne že by to na WT1 bylo nějak těžký, ale obě classy jsou pořád bez "many", dost času pizlate Moby/bosse basic skillama a to je fakt opruz
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    KOKES: Rogue je v pohode a podle vic lidi nejzabavnejsi class 1-50. Par bossu mi delalo problem, ale stacilo zmenit jeden skill a bylo to OK. Ted s roguem kazdy boss fight trva par vterin i v Nightmare dungach. Ani Butcher si neskrtne :D

Barbarian je pry trapeni, dokud nemas poradnej build.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam