• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    PETINY
    PETINY --- ---
    tak playtime 50+ hodin a uspesne me to prestalo bavit, uz to placam jen tak ze setrvacnosti. Pockam co battlepass, pak to asi potka stejny osud jako D3.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: o katedrále nemluvím, tu jsem jel někde na 48, takže v levelu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CLAVEN: ono u toho necra je to hodně o buildu - u prvního (stádečko) jsem to taky nedal, u "warlocka" bez problémů na lvl 65
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: áno, v bete som dal 25 so všetkými classami, v live mám ešte 40 nekro.
    Kamošov, čo hrajú v live nekro a druida som musel ťahať cez capstone dungeony, lebo to jednoducho nedávali na tom istom leveli, kde som to ja dal s WW barbom na prvýkrát bez smrte.

    Je to skill/build issue.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: no na Blizzard všichni plivali, že to bude mít malej dmg - necrituje to, nemá to vulnerable, chill/ freeze na bosse nefunguje atd.
    Ale v praxi to tak hrozný není mi přijde, zaprvé se ukázalo, že DMG do bossů není až tak dulezitej (teď po tom boostu NM je to možná důležitější teda, ale jsou i dungy bez nich), druhak s blizzardem se ten stagger bar fakt hejbe, a pak s těma ice spikama ten DMG není až tak špatnej a že to freezuje je fakt dobrá přidaná hodnota.
    Plus jak jsem tu mnohokrát psal, levleni za sorcku je od začátku pohoda. Čekal jsem teda ze ta první sezóna bude větší odvaz, ale tak zkusím to
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: jj ta fixni vzdalenost je na prd a bez ni to moc nedela, ale kdyz se naucis kde mas stat, tak to dava do chilled a frozen (kor ted po buffu) slusnou cocku. Je to dost o pozici, ktera se ale udrzuje, diky blizzardu, velmi snadno.

    Tak snad te bude bavit, jako bavil me :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: ok tak to se shodnem, osobně mi i CL přišel lepší, než ice shardy. Přesně z toho důvodu že něco s tím trefit není až tak lehké.
    Já plánuju ten Blizzard hrát v S1, před releasem to vypadalo, že ice shardy jsou jedinej hratelnej build, proto jsem nakonec sáhl po druidovi a pulverize se shockwave, kterej jednou bouchne a trefí půl obrazovky.
    Ale uvidím ty nový aspekty, úplně původně jsem chtěl hrát Frozen orb, jako kdysi v D2, ale ten skill mi nepřišel dobrej - DMG ne moc dobrá do davu ani na singl a dost krátká a fixní vzdálenost té exploze.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    No, ne. Psal, ze na single mobky byly ice shardy na picu. Ja s tim souhlasim. Je to na picu. Pri levleni je single targetu vetsina, density mobu neni tak velka, jako pozdeji. Vycarujes na manu sest ice shardu, ktery vyhazes za dve vteriny. Moba das na 2-3 ice shardy (obcas netrefis, nebo jen omezeny mnozstvi shardu). Staci kdyz mas kolem sebe tri moby, co zbydou po fn a na posledniho nemas manu. Jasne, staci uskocit, dotikat a muzes pokracovat. A to ve wt1. Na wt2 cekas s ice shardama u bossu ns manu vic casu, nez davas dmg.

    Tyhle "problemy" s blizzard buildem nemas, tam jdes proste furt a vetsinu casu ti krom toho, co carujes, prsi blizzard na hlavu z enchantu. Vsechno kolem je, kdyz ne zmrazeny, tak aspon chillnuty, takze je gameplay pohodlnejsi a plynulejsi. Nehlede na to, ze hledat jen frozen dmg afixy je tezsi, nez frozen, chilled, burning.

    Proste je blizzard build dle meho nazoru na levleni lepsi. Ja zkousel oboje a tohle jsou holt my zkusenosti.

    Ice shards jsou bozi, ale az kdyz mas infinite many, k cemuz proste a jednoduse potrebujes equip / talenty / paragony, co pri levleni nemas. Jinak je to bud otrava s generatory nebo cekani na manu. Infinite mana je jejich hlavni deviza, bez ni je lepsi arc i blizzard.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: no vychazelo to z toho, ze ti tu psycho tvrdil, ze s ice shard buildem nemaaz takove problemy s manou, ty jsi tu pak ale tvrdil, ze jedinej moznej zpusob jak hrat ice shardy je pres vulnerable a Frigid Breeze a ze potrebujes tri unikatky abys me lmanu. No a ja ti tu pisu, ze je nekolik alternativnich zpusobu, jak to manu ziskat i s ice shardama, ale ty tu porad jen opakujes, jak je firebolt dobrej enchant? tak nevim kdo necte co ten druhej pise teda
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: pain jo? Fakt? twe barb a pain...

    Tak nejak celkove je tendle zapomenutej klub o placi, kravinach a missinformacich :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: znovu - ice shard na levleni neni idealni - nikde jsem ho nedporucoval, natoz do enchantu. Blizzard a firebolt enchantment jsou lepsi (frozen orb na dorazeni). S nima ti mana tolik nechybi, protoze te to tak nedraini.

    Nejak se tocime v kruhu. Prijde mi, ze nevnimas co pisu. Tak toho asi nechame ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jako to mam v planu to jeste zkusit, skipnout kampan a odkryt si mapu v HC a zkusit co bude lepsi takhle na startu delat. Ale uz jen ten kun za to stoji proste. Protoze jak pises, altem jsem skocil rovnou na 60, a myslim pro cerstvej start ted mam mnohem vetsi predstavu jak to hrat, jen to chce overit v praxi.

    Resp. uz jsem to zkusil ale zapomnel jsem, ze tam jsou hned na startu zony s minimalnim levelem 50, takze jsem umrel jeste nez jsem dopadl z kone na zem... :-) Ted je dva tejdny cas na lepsi pokus.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: znovu, prijde mi mnohem, mnohem uzitecnejsi mit manu a zacastit dalsi spell. a jak uz jsem dvakrat napsal, i tak bych nevymenil firebolt, ale ice shard enchant. a mluvim jsem o tom jen v te souvislosti, ze by padl dobrej umbral aspekt.


    EVILMIND: vsechno se da farmit obolama :D nicmene pri pruchodu kampani jich zas tolik mit nebudes. osobne si myslim, ze kdyz clovek skipne kampan a misto zbesileho pobihani od certa k dablu se zameri na nejakej content a ten bude farmit, tak se to celkove bude hrat mnohem lepe nez pri tom prvnim pruchodu. uvidime v S1, tedka vetsina lidi pro alty volila moznost nechat se potahat aspon na 50+.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jasne symbiotic potrebujes na cokoliv s NF, ale to je easy drop co se da cilene farmit obolama treba. On ten build stejne nejde hrat uplne od zacatku bo nedava damage, a nez se pulverizem/landslidem dohrabes nekam aspon do T3, tak urcite padne, vubec se nebojim to mit jako starter do sezony.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: no, pokud se nebavime o min-maxu, tak fakt neni o cem. Jak jsem psal, wt1 jde hrat v pohode i s hydrou :)

    Ale pokud ti 40% dmg navic ze dvou kousku equipu neprijde imba, tak uz nevim co :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: neni, imho. kolik tak myslis, ze ma sorcka na lvl cca 40 crit? ma hovno. a na lvl 40 nepotrebuje vic damage, vetsina mobu chcipne na jednu ranu, potrebujes akorat zacastit poradnej skill. presne jak jsi psal nize, potrebujes trefit ty dva moby co jsou bokem. ale i presto, je to neco. osobne bych vynechal ice shard enchant, ten mi na kampan prijde zbytecnej, pokud jedes cistej ice shard build.
    ale je to fakt zbytecna debata, sorcka je na low level content proste uplny labuzo, to mi nikdo nevymluvi, podobne jako roguna. a hlavne neni nutny hrat jen ice shardy, chain lighting mi na kampan porad prijde dostatecnej, pokud nekomu nevadi firewall gameplay tak to taky dava solidni damage, i ten blizzard je na tech nizkejch levlech ok. cely je to ale postaveny na tom ze ta sorcka ma proste pasivni regen a docela dost zpusobu, jak to vylepsit relativne brzo - pred paragonem (ice armor neco dava, burning killy taky, nekolik pouzitelnych mana regen aspektu, z nichz dva jsou z dungu)

    EVILMIND: jo, to jsem videl. zajimavej build. ale to sme se teda bavili o necem jinym, tornado build unikatni helmu proste potrebuje. a tohle je pokud vim taky bez dropu nehratelne? jakoze bez symbiotic (idealne s max rollem) podobne jako trampleslide build proste nejde hrat?


    CLAVEN: a zkousel jsi hrat sorcku ci rogunu, pro porovnani? aspon na tech 25 v bete? to se podle me neda srovnat. ja jsem s druidem do toho lvl 30 taky v pohode pretrpel, nez mi konecne padl jeden drop only aspekt, to uz se pak doklepat skrz kampan dalo. ale ten combat odsejpal znacne pomaleji. na kazdej core skill musim zacastit (alespon) dva basic skilly.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: whirlwind barbarian bol úplne ok od 1 až po mojich aktuálnych 86
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: to jo, ja mluvil o ruznych variacich na bulwark build, kde nehrajes zadnej spirit spender takze nejsi nijak omezenej tim, co kouzlis, chces jen co nejvetsi attack speed a nejmensi cooldowny.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: ok, ony se tu probiraly dve veci - levleni a end game build s / bez unikatek.

    Nicmene i za tech +xx% to burning enemies imo firebolt enchant stoji. Tenhle afix je dost beznej. Ja ho jel + enchant blizzu a it just works.

    A k devouring blaze (ne 25% ale dokonce 30% crit damage a do zmrazenych dokonce +75% se dostanes na 21 levlu, to zas tak daleko neni.

    Imo je firebolt povinnej.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: helmu nenahradis imho, pokud mluvíme o tornádo buildu. Tam je obrovskej boost z toho megavlka. Bez toho vycastis tři tornáda a čekáš až se někam dovalej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam