• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEUmělá inteligence, chatboti - vtipné konverzace aneb "Hoří hovno?"
    Vtipné konverzace nebo obrázky vygenerované umělou inteligencí (ChatGPT, Bing aj.), přepisy, screenshoty.

Pravidla:
    1) Vkládejte reálné konverzace nebo vygenerované obrázky.
    2) Chat k tématu povolen. Pokud by se to zvrhlo jinam, bude promazán.
    3) Bavte se... :)

Vygenerováno https://hotpot.ai/art-generator
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    JIMIQ: ten chatGPT je jak Babica. "Když nevíš co to je, vymysli si jídlo."
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    FARFELOO: Proto tomu rikam Holly .. ten byl taky nejdriv muz a pak si zmenil pohlavi ;)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Můžeš mi tykat?
    Jistě, jak si přejete. Budu vám tedy tykat.

Jako dva starý kámoši :-)
    No jistě, rád si s vámi povídám jako s kamarádem! Jak vám mohu dále pomoci?

Vždyť mi netykáš.
    Je mi líto, pokud jsem se nějakým způsobem nepřesně vydřil. Samozřejmě, můžu vám tykat, pokud si to přejete. Jak vám tedy mohu dále pomoci?

Tykej mi
    V pohodě, rád ti budu tykat. Jak ti mohu pomoci?

No konečně :-).
    Omlouvám se, jestli to působilo jako zpoždění, nechtěl jsem vám nijak ublížit. Jaký je váš dotaz nebo jak vám mohu pomoci?

Už zase vykáš.
    Je mi líto, zase jsem se spletl. Samozřejmě, můžu ti tykat, pokud si to přeješ. Co tě zajímá nebo jak ti mohu pomoci?

Co víš o nesmrtelnosti chrousta.
    Pokud se nepletu, asi máš na mysli chrousta z rodu Tenebrio molitor, který je také známý jako chrobák obecný nebo chrobák moučný. Tento druh brouka je poměrně běžný a často se chová jako krmivo pro zvířata v zoologických zahradách a v domácích chovatelstvích. Nicméně, pokud jde o nesmrtelnost tohoto brouka, musím tě zklamat - jako každý jiný organismus, ani tento chrobák není nesmrtelný. Může však žít relativně dlouho, až několik let v závislosti na podmínkách chovu a životního prostředí.
    SATAI
    SATAI --- ---
    No nevím...

KERRAY
    KERRAY --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    E2E4: Pískový Žďárek prej…
    Skřivánek krátkoprstý – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Sk%C5%99iv%C3%A1nek_kr%C3%A1tkoprst%C3%BD
    ACID7
    ACID7 --- ---
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Ba ne, je to stejny (zalezi jak blbe se clovek zepta, no). Ale recepty to umi lip nez gpt-3.5. :)

jak se připravují mňouky?

Mňouky jsou tradiční české jídlo, které se skládá z bramborových těstovin a náplně v podobě máku, ořechů nebo tvarohu. Zde je recept na přípravu mňouk s mákovou náplní:

### Ingredience

- **Těsto:**
    - 500 g mouky
    - 250 ml mléka
    - 50 g cukru
    - 70 g másla (rozpuštěného)
    - 30 g droždí
    - Špetka soli
    - **Máková náplň:**
    - 300 g mletého máku
    - 150 g cukru
    - 150 ml mléka
    - citronová kůra
    - rozinky (podle chuti)

### Příprava

1. Připravte těsto:
    1. Ve velké míse smíchejte mouku, cukr a sůl.
    2. V menší míse smíchejte mléko a droždí a nechte jej asi 10 minut zapracovat.
    3. Přidejte směs mléka a droždí do mouky, přidejte také rozpuštěné máslo, a vypracujte hladké těsto.
    4. Zakryjte mísu a nechte těsto kynout asi 45 minut, dokud se objem zdvojnásobí.

2. Připravte mákovou náplň:
    1. V malém hrnci smíchejte mletý mák, cukr a mléko a vařte na středním ohni asi 5 minut.
    2. Vyjměte hrnec z plotny, přidejte citronovou kůru a rozinky. Nechte směs vychladnout, než ji použijete jako náplň.

3. Sestavení mňouk:
    1. Těsto rozválejte do tlouštka asi 0,5 cm.
    2. Stejným hladkým nožem rozdělte těsto na čtverce o velikosti asi 8x8 cm.
    3. Na každý čtverec vložte lžičku mákové náplně a složte těsto přes náplň (chtějte trojúhelník).
    4. Pečte mňouky na plechu vyloženém pečicím papírem v předehřáté troubě na 180°C (355°F) asi 15-20 minut, dokud nebudou zlatohnědé.

A to je to! Chutné mňouky s mákovou náplní jsou hotové a připravené k podávání.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    no gpt-4 uz to ma spravne :)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    4PTO: Víš jak:

FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Pro vás je ChatGPT ženskýho rodu? Má jméno, je to ChatGPT, Chat je mužskýho rodu.
    Dokonce vidím, že tady na tom posledním screenshotu používá feminimum, asi protože “inteligence”. U mě ale používá maskulinum i já s tím tak pracuju.

4PTO
    4PTO --- ---
    NEI: taky není úplně košér trollit bota, uznávám, ale tak pátek..

4PTO
    4PTO --- ---
    NEI: já to neměl dopsaný.. :)) u toho nazdar je jasný že se tím bavíš, proto jsem ho nezmínil
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    4PTO: blinkry v autě taky používám i když kolem nikdo není, některé dráhy v mozku se vyplatí mít zaběhnuté do automatismu, aby se člověk nemusel v každé situaci rozhodovat "je potřeba se chovat slušně nebo můžu bezohledně?" :D
    4PTO
    4PTO --- ---
    vy si s tím programem vážně povídáte jako by to byl člověk..taky zajímavý
    QUANTI: "můžu se ještě zeptat"
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NEI: tvl, to už je moc. Polívka z písku. Končím.
    MATT
    MATT --- ---
    NEI: to bude něco jako sekyrková polévka.. ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    pangramy jsou teda koukám taky dobrá bolest.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam