JOPS: No hele, najezdils víc než já v roce 2021, kdy jsem se ke kolu po letech vrátil a sedl na něj nějak v červnu. Takže žádný strach, na chvostu tady budu já, neb vyhlídka na moje časové možnosti do příštího roku vypadá spíš hůř než líp :-)
Schválně jsem si to teď jenom tak ze srandy dával vedle sebe do Excelu, v roce 2021 mám 59 jízd, ujeto 1,162 km a strávil jsem tím 60 hodin. Nastoupáno 7,504 m protože placka na SV od Prahy :-)
V roce 2022 jsem během 212 jízd najel 2,148 km za 133 hodin (a nastoupal 12,356 metrů)
a zde je zajímavé srování s rokem 2023,
kdy jsem během 138 jízd najel 2,713 km za 136 hodin a nastoupal 17,109 metrů.
Trochu v tom dělá bordel koloběžka, která má v roce 2023 větší podíl na jízdách (a počítá se mezi jízdy na kole), ale z těch čísel je vidět, že oproti loňsku jsem letos vyjel výrazně méně často, zato ale na delší jízdu a za téměř stejný roční součet hodin natočil víc km - což znamená, že jsem zrychlil. Když k tomu uvážím, že koloběžka je pomalejší a jízd letos na ní bylo víc, musel jsem na kole zrychlit docela dost :-)
Jinak v roce 2021 jsem za 2 hodiny uběhl 5 km, což nevím, kde se tam vzalo a považuju to spíš za omyl, v roce 2022 je to čistá nula, a letos, kdy jsem se znovu začal rozbíhat nějak od půlky listopadu, mám 22 běhů, které dávají 115 km za 15 hodin.
Nechci nic předjímat, ale trend je myslím zcela zřejmý :-)
Zvlášť s přihlédnutím k tomu, že aktuálně dělám opravdu hodně pro to, aby mi znovu neselhaly klouby (hlavně kolena), včetně kompletního přeučování se běžecké techniky...