• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    OCTOPUSS: bohuzel, nejak porad nemam odvahu, tu dusi s sebou vzdycky na delsich vyletech mit muzu a kdyz jsem videl, jaky oser to je, kdyz prorazis bezdusak, tak furt nevim, zda to chcu :D


    WEWERKA: no jo, jenze ty jezdis na hranici vesmiru, my co jezdime kolem komina nam prijde zbytecne s sebou tahat batoh... No ale jako vcera by se hodil no :D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Taky jsem pichla minuly vikend, vepredu. Stacilo vzit soupravu na bezduse a trosku lepidla. Behem chvilky jsem zase jela a drzi to dodneska.
    Vybavu sice vozis navic, ale kdyz ji potrebujes, tak se to sakra hodi :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JOPS: Ty nemáš bezduše? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Znáte ty výčitky svědomí? Včera večer jsem sežral pizzu, jako úplně na prasaka, tak jsem se odpoledne dokopal ke kolu, přesně jak píše kolega níže, všechny zimní věci schované, tak jsem je vyndal a jel. No a nedojel... Bylo mi fakt hezky, zima nebyla, první půlka byla po větru, takže celkem dobrý. A pak jsem se spustil z takového kopečka, kterej je plný šutrů. No a ke konci kopce mačkám přední brzdu a cítím, jak přední kolo dělá nesmysl a říkám si ty voleeeeee neee. No, tak jsem si poplakal, prázdné přední kolo, volám bratrovi, bratr přijíždí a hotovo. Bohužel domů to bylo přes 20km a s sebou jsem neměl ani prd 😬 takže jsem potupně dojel domů autem 😬

    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Pekne foukalo az jsem chvilemi litovala, ze jsem si vzala kratky rukavice. Studeny protivitr az do Lysy. Odpoledne uz to bylo i na sundani navleku.
    Ty sharovany fotky jsou fakt hrozny, original je aspon svetlejsi. V dalce vysilac Liblice.

    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Od minulé neděle jsem na to nesedl. Všechno zimní oblečení vyprané a uklizené... Dnes už nešlo odolat, takže vše znovu ven. Fully winter mode.

    FINSON
    FINSON --- ---
    Kdo si to tady stěžoval, že sem lidi dávají samý dardy? Je tohle skousnutelnější?

    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ADAMBERNAU: Pak jeste existuje tohle. Zarostla cedule na kraji polni cesty.

    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    DAKRLS: Diky za pripomenuti.
    HOLAKAC: Taky to vidim tak, ze ted uz konecne musim.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    DAKRLS: tohle jsem vůbec nevěděl že existuje a jeden pól mám blízko, díky za tip!
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Dobytí pražských pólů :)







    MARASAN
    MARASAN --- ---
    OCTOPUSS: maloktera silnicka dneska jezdi na galuskach.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    gravel=silnička s negaluskama :))
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dnesni popracovni projizdka (na gravelu - pro OCTOPUSSe). Pekny vetrik, spousta kopcu a uzasny mraky. Dorazim domu a za 10 minut zacne prset, to vyslo tak akorat.

    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    OCTOPUSS: Ja svoje prvni kilo ujel na HT :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Tvl, to všichni jezdíte na silničkách? Jednou v životě jsem na hardtailu napůl omylem ujel 86km, a to bylo teda peklo. Včera jsem si dal druhej rekord v životě, 56, a dneska sotva lezu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    FORELLI: Stejně tak, v plánu bylo vyjetí, protože jsem myslel, že budu úplně mrtvý po těch švizích minulý týden, a včera, nespánek dnes přes noc, ale po 20 km jsem zjistil, že jsem úplně v klidu, tak jsem vyrazil decentně do hor.

    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Taky jsem dneska úplně neplánoval dát kilo, ale příští týden se mi do té zimy asi chtít moc nebude, tak jsem na to sedl. Vítr byl dneska opravdu ostrý.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Mno, myslel jsem, že dneska dám pauzu. Ale bylo tam docela hezky, ale kurva, ten vítr 🤣

    A dneska mohlo být docela veselo... Najizdel jsem na cyklostezku a predemnou z jiného směru najel typek na silničce. A jel docela super, tak jsem byl za ním, věděl o mě, měl garmin radar. A tak jsme jeli po rovince, pod 30km/h jsme nešli. No a po cca třech kilometrech míjíme kolonu cyklistů v protisměru a asi 20 metrů za tou kolonou jel kluk cca 9 let a trochu klickoval, ale žádné drama. Ale už jsem dával ruce na brzdy. No a ten kluk se podíval dolů na pedály a zalomil to přímo před toho týpka do protisměru.

    Týpka musím pochválit, ustál to luxusně, ubrzdil to a musím zároveň pochválit moje brzdy, že jsem mu neskončil na zádech. My tam v tu chvíli měli přes 35km/h a kdyby to do toho mladýho nakouřil, tak voláme vrtulník.

    Nic se nestalo, takže jsme pár vteřin jeli vedle sebe a říkám mu, dobře ty, ale přiznám se, že jsem to trochu čekal a on říká, hele, já taky, oni tihle děcka jsou generátor průserů 🤣 a pak jsme to ve vláčku dojeli, já mu poděkoval za potahani, on mi mavnul a jeli každý jinam.

    A to zdržení na tom segmentu mě sere, protože ten průměr by byl lepší 🤣

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam