• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SUMAC: ale zase je hezký že jsi někomu udělal radost :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    OCTOPUSS: No jo, ale těch kopců dolů, co pak musel jet 🤣
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Dneska sem najel na silnicce do MTB triallu, blbej napad. Předjíždění mě tam i 11ti lety holky.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Rano se zmenila predpoved, tak jsem to riskla a vyslo mi to. U Cechtic jsem lovila bourku a od Kamberku zase dalsi bourka lovila me. Ale stihla jsem to do Benesova na vlak na posledni chvili.
    Rafla me asi vosa do obliceje, mrcha se dostala pod bryle.
    Moc vyzivny kopecky a vitr val podle toho kde zrovna prselo.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Tvl, 3km nenastoupám za měsíc.
    JAZ
    JAZ --- ---
    U mě dnes těžký odpoledne v Pyrenejích (Col de Pradel, Col de Pailhères, Col de Chioula)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    dneska na Landart do Ralska:
    SSTTAANNAA:

FORELLI
    FORELLI --- ---
    OCTOPUSS: nečti to, je to návykové. Silně. :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    OCTOPUSS: [Čtverečkování, Tile hunting]
    Precti si popis v auditku a bude ti vse jasne.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    O jakých čtverečcích pořád mluvíte?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Ano, na tyto dva tesáme "Nikdy nezapomeneme". :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tak to ma byt :) Do pole v bodlaci, na cesty rozjezdene po lesacich, splhani po stranich s kolem na zadech :) Presne to dela ctvereckovani nezapomenutelne :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    FORELLI: jo to už se ní párkrát stalo, že traktor Zetor prostě rozryl cestu a je tam teď pole... osobně to planuju tak že místo mapy jedu heeatmap a pokud tam není záznam od jiných lidí tak jedu jinama
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Po deštích...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: já se na ně chystal už delší dobu, ale samozřejmě si musím vybrat den deštích :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Přenášel jsem. A pak ještě kilák po poli... Cesta v mapě byla, v reálu však ne
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Tvl. Já bych to normálně otočil, jel na medovník a pro ty čtverečky bych se vrátil v létě, až budou všichni brečet, jaký je všude sucho... myslím to zcela vážně.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tušil jsem že ty dva čtverečky nebudou zadarmo a nebyl :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem vyjel, dokud je ještě hezky... Protočit mlíko v nových pláštích, spárovat nový tepák a při tom odvézt batoh hodnotné literatury do knihobudky. Obul jsem bike do XC papuček prdím na všechno, budu na tom jezdit na nákupy, fitness i kochačky po šotolině, a flowtrail to letos dvakrát zvládne taky... se svým nájezdem to přestávám víc řešit.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska to bylo kochaci, protoze nadherny mraky. To muj mobil nedava, tak aspon rozkvetle pole.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam