• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Pro nejaky ctverecky pod Detenice. Rano 15 C a jelo to uplne skvele. Pod Detenicemi na jih priserny tankodrom, tam jedine s horskym kolem :) Malem me sejmul asi duchodce, kteremu se nechtelo tocit volantem a pak na konci se na me hnal pes na voditku. Od 150 km tezka krize.
    Jinak super vyjizdka.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Příjemné ráno dneska, 12 stupňů v krátkém ideál :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak zase po nějaké době pořádně zmoknout, ale tohle bylo vzhledem k teplotě a předchozím horkým dnům vlastně docela příjemné :-)

DYNK
    DYNK --- ---
    Dnešní gravel po práci. Bavilo!

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BINARY_PARANOIC: viz zde.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MARASAN: Po koupi silničky jsem tomuhle dopřál nový custom lak, předtím to bylo klasicky černé kolo s červenými a bílými fofrpruhy :D Jasně, že tehdy už byly kotouče běžné, ale holt ne v této cenové kategorii.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BINARY_PARANOIC: ze tam je napsany grrrrravel ;-) [ Uz na CX z 2013 mam disc brakes ]
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MARASAN: Zas takový veterán to není, ale holt low-end cyklokroska z 2014 :) Od jara teď více jezdím na moderní silničce (kotoučovky, Di2, …) a ten rozdíl samozřejmě cítit je, nicméně zdaleka největší brzdou je stejně vždycky dýchavičný motor (tedy já) :) Takže na takový ten lehčí gravel i tohle kolo s velkým přehledem dostačuje.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BINARY_PARANOIC: jak je to stary, ze ma cantilevery?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Též jsem si dneska jel zalovit… 8 čtverečků a vyvenčený Grrrrravel, místama tedy nepříjemně do kopce, ale tak to je holt v našich končinách tak nějak automaticky :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Taky jsem si dneska dojel pro ten sobotní zapomenutý. Ale přidal jsem k tomu dalších 10 nových :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Ja jsem jako blesk ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Tobě to slovíčkaření funguje? :-) Jinak jasně, ale tohle byla moc hezká cesta, taková akorát pro gravel :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: To slovickareni se ti bude hodit pro priste. Treba u vodni nadrze Svihov je spousta zakazu o vstupu, ale zadny o vjezdu ;)
    Nicmene jsem teda koukala na Stravu a ta frekventovana silnice je uplne v pohode. Ne po 611, ale pres Sestajovice s klidem.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ech, tady to slovíčkaření :-) Byl jsem připraven v případě nutnosti tvrdit, že jsem se tam díky navigační chybě vyloupl támhle z toho křoví a u louky žádná závora ani nápis nebyly:-) Nedělám to takhle úplně rád, ale přišlo mi to pořád jako v globálu méně škodlivé a nebezpečné, než tu soukromou cestu objíždět po frekventovaném hlavním tahu, no... navíc v Mapách.cz jako soukromá značená není a navigace mě na ni normálně poslala, tak co :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Pockej az pojedes do vojenskeho prostoru s napisem "nevstupovat, strelba" a z dalky se bude ozyvat strelba :)
    Nicmene jestli je tam napsano vstup zakazan, tak jsi prece nic neporusil, ne? Jsi tam vjel.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Pro ty chybějící čtveřečky jsem musel přes tři závory, poslední i s cedulí s nápisem "sokromý pozemek - vstup zakázán", ale cesta tam byla a hlídač ne... každopádně jsem netušil, že takovýhle koníček může z člověka udělat vyvrhele a kriminálníka!

VINC
    VINC --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: ráno jsem jel ve 12 stupních a bylo to fajn :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem chtela vyrazit brzo, abych se vyhla tem vedrum. Nejak se to nepodarilo, takze vyjezd az v 9.
    Rano krasnych 20C a i par kapek spadlo, ale odpoledne mi wahoocko hlasilo i 37C. Takze pravidelne otacet bidon do helmy a chladit :) Ale i tak mam pocit, ze mi praskne hlava.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam