• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska trochu roviny kolem Jindřichova Hradce. Pěknej den to byl.

MITHRO
    MITHRO --- ---
    Tento rok trosku ina zabava miesto stvorcekov, na gravel to bol obcas fajn underbiking.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Kopce v Ceskem raji a pak luxusni protivitr. Jeste ze jsem mela pred sebou rozrazec vzduchu :) Dojezd uz za tmy.
    Na fotkach Kost.

FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: No mně nenahlásil nic :-) Celou dobu computer ukazoval, že je normálně spárovaný, a celou dobu mlčel :-)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: pro radar je problém i přechod různých materiálů s různou permitivitou...většinou bývá vyladěn právě pro tu vrstvu co tam je z výroby a cokoliv jiného je problém
    Docela by mě zajímalo jestli umí sám nahlásit slepotu:-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Facepalm za jízdy :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: To patri do mozkovych erroru :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak ještě jedno poučení, popravdě jsem čekal, že mi to Wewerka hned vmete :-) Nalepil jsem si na radar čtvereček reflexní samolepky, jako že budu mít v kombu radar se světlem i odrazkou. No, ta samolepka je pod tou reflexní vrstvou pokovená - docvaklo mi to, když me předjíždělo první nedetekované auto :-D
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Utahovák jsem s sebou měl, nepomohl. Ale Loctite mám doma a použít ho mě nenapadlo, díky! :-)
    WEWERKA: OKO Magic Milk Hi Fibre CO2 snese. OKO Magic Milk Hi Fibre je nejlepší tmel, co znám :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: BTW je mozny, ze CO2 ti znehodnoti tmel. Zalezi jaky mas, ale vetsina to nesnese.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Zavit zakapni loctitem. Taky vozim sroubovaci Lezyne a uz se mi to nedeje.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: jo, to s tím ventilkem se mi taky jednou stalo, dofukoval jsem to tenkrát asi třikrát :) kup si čepičku s "klíčkem" na dotažení ventilku
    FINSON
    FINSON --- ---
    To byl dneska výjezd! Jel jsem kouknout na stav Labe v Brandýse. Vody je pořád dost, i když už na svém místě; v parku podél vody je ale dobře vidět, kam voda dosáhla, bylo toho fakt hodně.
    Po letech jsem pořádně zadefektil, mlíko to říznutí pobralo tak, že se na měkkém kole dalo i dojet, chybu jsem ale udělal, když jsem se ho o kus dál pokusil dofouknout: Zjistil jsem, že pumpička se šroubovací hadičkou je dost na hovno, když si s ní po nafouknutí vyšroubujete vnitřek ventilku. Zkoušel jsem tu vložku utáhnout, být jemný na závit hadičky, ale když jsem si takhle kolo vypustil potřetí, tak jsem ztratil svoje cool, mrsknul pumpičkou o zem a začal lovit mobil, že si zavolám odvoz - v tom okamžiku se u mě objevil šlechetný silničkář na krásném CAADu s CO2 bombičkou a tou mě zachránil. Nejspíš mě tady nečte, ale i tak ještě jednou díky :-)
    Ale tak i kdyby nebylo toho kolegy, je asi lepší, že jsem si tu pumpu vyzkoušel relativně blízko baráku, stát se mi tohle někde v lese v bodě obratu při čtverečkování, tak se tam asi rovnou zahrabu.
    Jinak ráno byla docela kosa, příště už v dlouhém rukávu.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes jen cestou na beach a zpět...ale aspoň jsme si našel parťáka se kterým máme stejné tempo...

FINSON
    FINSON --- ---
    Na krátkou 2+ hodinovou vyjížďku na kole nebyl čas (a navíc se mi povolila kazeta, musím do servisu), lýtka po včerejším výklusu s ženou fungovala, tak jsem vzal psa a šel jim všem naložit - snaha o správnou techniku, pozici, došlap, kadenci, rovnováhu a tak, prostě základy, zase se do toho trochu dostat a zpestřit si pohyb. Počasí a trasa v topu, dneska mě to moc bavilo.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Kolo pěkně po zaslouženém servisu a očistě a zas je to bez vrzání a cvakání...aspoň k něčemu byl ten déšť dobrej...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SMOKY: Jestli tam vubec zbyde nejaky asfalt :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    WEWERKA: tam zas bude peknej bordel :(
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Cyklostezka u Vranyho je na fotkach par metru dolu :D

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Prestalo prset, tak jsem jela dojet tydenni plan (zaminka) a mrkla jsem u toho na Botic.
    To prvni je u Pruhonickeho parku, je tam porad stupen 2. Ty dalsi dve fotky jsou pak z Kocandy.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam