• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tentokrát jsem vyhrabal 28 mm Pirelli P-Zero Road, které jsem měl od loňska ve skříni a které se mi nevyšly do staré silničky CTM Speedster.
    Na Teře to s nimi bylo pošušňáníčko, úplně jiná jízda než na těch 25 mm slickách - podobně rychlé, ale výrazně pohodlnější a nezjančené.
    Asfaltový okruh jsem si naplánoval taky docela hezky, prostě veskrze radost až na kost.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem si pripomnela start Transbrd v Letech. Moc pekny kopecek, uz tam zase 10 let nebudu mit potrebu jet.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Taky jsem se byla projet. Jela jsem s kamoskou moji tradicni trasu okolo Rican. Pak do toho trosku deste a kousek pred cilem mi pod kolo skocil maly kluk. Nemela jsem sanci se vyhnout ani to uplne ubrzdit. Ale nastesti je ok.

JOPS
    JOPS --- ---
    Po delší době jsem vlezl na kolo. Teď se spíše snažím věnovat běhu, jako doplněk ke kolu a asi to má něco do sebe. Jsem tam dneska měl takový kopeček, co nemám moc rád, jel se mi pěkně nahovno, ale vůbec nebyl cíl PB. Před tím jsem tahal kolo po skalách a strmych stranich takže v kopci byl jediný cíl vyjet a neumrit 🤣. A teď koukám a ono to tam je 🤣

A to Kokořínsko je fakt strašně super. 👍🏻

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    SMOKY: Nebude to tím, že appka měří průměr z elapsed time a u Garminu, kde máš většinou nastavený limit rychlosti pro zapnutí měření, se to počítá z moving time?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FINSON: mne na kole zas ukazuje pomalejší průměr, nez Garmin, svině:)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak teda Strava mi brutálně přidává - jak nemám Garmin hodinky, tak běhání nahrávám přímo do appky Strava v mobilu, a teprve doma jsem si ze zvědavosti (a pro výpočet VO2max :-) ) vyexportoval straví .gpx a poslal ho do Garmin Connectu - a ten mi po uploadu tvrdí, že můj avg moving pace je 5:55 min/km, což mně osobně pocitově i pohledem na čas sedí tak nějak líp...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Dneska jsem nechal slicky doma i s kolem a šel před polednem vyvenčit psa - chytli jsme poslední chvilku hezkýho počasí, než jsem si pak doma nachystal oběd, udělalo se pošmourno a tmavo - což je počasí, ve kterým chci běhat, ale ne si špinit kolo :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    Dneska bez hezké fotky, nechci tomu říkat chlubení, protože vím, že jsou tady borci, co vyšší tempo udrží na podstatně delší trase a zasprintovat umí taky úplně jinak, ale prostě jsem si dneska udělal radost: Po tom defektu na Thunderech jsem je měl o víkendu sundaný (stejně to pak budu přezouvat na něco jinýho), tak jsem na kola hodil staré 25 mm slicky (jo, v reálu na těch 18 mm ráfcích mají 27 mm, pro mě toprí) a vyjel po poledni do toho vichru objet si silniční trasu, vychutnat si kusy nového hladkého asfaltu a vydupat asi jediný prudší kopeček, co tady v rozumném dosahu mám. Na té rovince mi pomáhal vítr, ne přímo zezadu, spíš hodně z boku, ale rozhodně nefoukal proti mně, v tom kopci mi nepomáhalo nic a navíc jsem přepálil začátek trasy, takže tam už jsem dost mlel z posledního (a při návratu zpátky proti tomu větru jsem už málem brečel, nohy mě bolí ještě teď :-) )
    Ale takovou rychlost jsem ani na té starší silničce nikdy nevyvinul a ty watty v tom kopci letos, co mám wattmetr, taky ne (průměry), druhý nejlepší pokus jsem tam měl myslím za nějakých 16 km/h. Na to, že jsem si myslel, že letos nenajezdím prakticky nic a mám najeto ca 2k...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Normalne mam 10K az v prosinci. O to vic duvod k radosti, kdyz je teprve zari :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska trochu roviny kolem Jindřichova Hradce. Pěknej den to byl.

MITHRO
    MITHRO --- ---
    Tento rok trosku ina zabava miesto stvorcekov, na gravel to bol obcas fajn underbiking.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Kopce v Ceskem raji a pak luxusni protivitr. Jeste ze jsem mela pred sebou rozrazec vzduchu :) Dojezd uz za tmy.
    Na fotkach Kost.

FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: No mně nenahlásil nic :-) Celou dobu computer ukazoval, že je normálně spárovaný, a celou dobu mlčel :-)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: pro radar je problém i přechod různých materiálů s různou permitivitou...většinou bývá vyladěn právě pro tu vrstvu co tam je z výroby a cokoliv jiného je problém
    Docela by mě zajímalo jestli umí sám nahlásit slepotu:-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Facepalm za jízdy :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: To patri do mozkovych erroru :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak ještě jedno poučení, popravdě jsem čekal, že mi to Wewerka hned vmete :-) Nalepil jsem si na radar čtvereček reflexní samolepky, jako že budu mít v kombu radar se světlem i odrazkou. No, ta samolepka je pod tou reflexní vrstvou pokovená - docvaklo mi to, když me předjíždělo první nedetekované auto :-D
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Utahovák jsem s sebou měl, nepomohl. Ale Loctite mám doma a použít ho mě nenapadlo, díky! :-)
    WEWERKA: OKO Magic Milk Hi Fibre CO2 snese. OKO Magic Milk Hi Fibre je nejlepší tmel, co znám :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam