• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Bylo nadherne. I jsem na chvili sundala navleky z bot jaky bylo vedro.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Dneska čtverečky, vítr, led, štěrk - no prostě únorová Vysočina :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak letos poprvé, sluníčko mě vylákalo; jel jsem, dokud je zima a není všude hromada bláta a kaluže. Garmin coach mi dnes coby první běh taper fáze dal zase lehký půlhodinový výklus, tak jsem ho dal hned po návratu z kola, jenom jsem sundal přilbu a přezul boty. Naštěstí ten algoritmus zřejmě neumí zuřit 😈
    Ale já fakt na to kolo musel, chápete mě, že jo?

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    MRKEVREDKEV: Ty vyprošťovací bodce jsou v podstatě povinná výbava, pokud nejsi úplný magor. Někdo s sebou vozí i házečku nebo tyč, kterou se zkouší pevnost ledu. Ale základ je zbytečně neriskovat a nikdy nebruslit sám. Já jsem dost opatrný, třeba tady na Orlíku jsme jeli ve stopách lidí, kteří vyráželi asi hodinu před námi. I tak ale nikdy nemůžeš absolutně spoléhat na to, že projedeš tam, kde projel někdo před tebou, led pořád pracuje.

Pokud se chceš dozvědět víc, tak tohle je asi nejlepší informační zdroj ohledně bezpečnosti bruslení - https://www.dalkovebrusleni.cz/zasady-bezpecnosti/

Zde ID KAP i s bodci

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    FLIPPER: omg, to je super. jak řešíš bezpečnost? vozíte takový ty bodáky, ab ses mohl škrábat ven z ledu?
    FINSON
    FINSON --- ---

Garmin trenér mi ve vrcholové fázi tréninku pořád plánoval půlhodinové základní výklusy v pomalém tempu, tak jsem se nasral a zaběhl si ty intervaly extra po jednom takovém plánovaném výklusu coby rozehřívačce.

V té "díře" na 8:46 jsem zastavil a fotil ten kmen :-)

:-D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Já bych dneska teda chvílema taky užil brusle, protože po tomhle se skoro nedalo ani jít :-) Jako schovka v lese před větrem dobrá, ale místy slušný kluziště.

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    Dneska trochu jiná jízda než obvykle :) A taky splněný bruslařský sen. Spoustu let tohle na Orlíku nešlo, až letos se konečně zadařilo a přehrada zamrzla v rozsahu, že který umožňuje jízdu ze Zvíkova až k zámku. Dalo by se i dál, ale musel jsem být po poledni zase zpátky u soustruhu, takže jsme to tam otáčeli. Led zpíval, na několika místech praskal, objevila se i místa s otevřenou hladinou ... ale cesta je otevřená.

FINSON
    FINSON --- ---
    Ještě jedna černobílá:

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Za mě dobrý. Já bych běhal kopce až bych brečel, ale abych se za něma vozil... no, uvidím v létě :-)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak jsem vyzkoušel novej mechanickej upgrade v noze, po půl roce se mi nohy klepaly už když jsem vyndal kolo ven, plíce hozený na představci, ale tak snad to půjde!

JOPS
    JOPS --- ---
    MARASAN: je fakt, ze jsem to mel dat do uvozovek, ale ono tady fakt kolem Ripu neni zadnej kopec jako kopec no :)

ale naznaky tam jsou ne? :D

MARASAN
    MARASAN --- ---
    JOPS: tak nastesti si cestou na zadny kopce nenarazil :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    O vikend jsem si dal dvě menší vyjížďky. Jako jak to říct, dva měsíce jsem na to tak trochu kašlal a je to jako bych se znova učil jezdit na kole 😅

V nohách to trochu je, kopečky mám pořád rád, ale musím se do toho znovu trochu obout.

A už mám taky za sebou přes 100km😅🤣

YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Taky jsem vyjel, letos uz mam najeto pres 100km, coz je o 100km vic, nez jsem cekal...

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak to teda dám i sem, s čísly 😉

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Po měsíci na kole, sice ještě ne úplně ok, ale už to nešlo doma vydržet... Tak alespoň lehce prodýchat.

BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Pokud jedeš nějaký konstantní tempo tak Strava ten estimated power umí vypočítat celkem přesně. Pokud děláš nějaké intervaly, tak to ukáže blbosti.
    FINSON
    FINSON --- ---
    PULKA: Afaik Strava se snaží power nějak odhadovat a dolepovat sama, pokud nemá input ze senzoru... U mě se myslím i docela trefovala (v průměrech), když si srovnám aktivity z doby před a po pořízení kola s wattmetrem...
    PULKA
    PULKA --- ---
    BATY: Super doporučení, i když to bylo docela na dlouho. Díky, mrknu na to, Garmin právě nemám, takže mě trochu překvapuje, že si Stava myslí, že je to z Edge a je tam nějaký power nahraný. Zkusím to projít a nějak pročistit (ale zase nechci přijít o kilometry naměřené na Gearu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam