• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: to je celá pevná osa, kterou vyměníš. Jsem línej to prohazovat, tak jsem to tam nechal :-) Jinak spokojenej s tím jsem, je to sice předražený, ale pro karbonovej rám bez montážních děr asi lepší řešení není. Nehýbe se to, jako podsedlové brašny, nasazeno máš komplet do minuty.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: takže je to přímo součást pevné osy zadního kola? Já jsem viděl jen verze co jsou normálně v té díře pro nosič a na ně se ten nosič přidělává. Zrovna řeším co za nosič pořídit. Jak jsi s tímto řešením spokojený?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Nezastavujeme, máme zpoždění! :-) Bohužel mně hnal trochu čas, měl jsem odpoledne jít fotit jednu akci a zcela neplánovaně se mi ta trasa prodloužila cca o 15 km, protože jsem přijel k jedné odbočce kudy jsem potřeboval projet a tam stáli asfaltéři u právě položeného koberce... Musím tam ještě jednou, protože mi tam zůstaly díky tomu zůstaly tři čtverečky, tak to napravím. :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: to je pevná osa na Tailfin. Na ni se zacvakne nosič.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tys to muzeum v Ostrove projel bez zastaveni? Je tam spousta zajimavych soch :) A na druhe strane ulice pod stromem ukryta soska tusim sirotka.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: co je prosím tohle? mě to upoutalo a nejsme schopen to identifikovat...

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    včera první delší jarní švih. papírově pohodovou jízdu bez větších kopců, proměnil silný protivítr v boj o každý kilák. celou cestu nonstop do obličeje nebo alespoň z boku. ke konci už mi to moc nechutnalo :)

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: U nás foukalo pořád, jenom do toho občas i pršelo 🙂
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: u nás je to dneska jak na houpačce, chvilku leje, chvilku sluníčko a vítr jako bejk...
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Hezký!
    Já se dneska odvezl kousek za barák běhat do lesa, v rámci zpestření. Těšil jsem se, že mi tam bude pršet - nepršelo, jenom fučelo a byla kosa. A kvůli těm ca 30% - 40% trasy bez asfaltu si tam příště vezmu trailovky, myslím, že to v nich půjde líp.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ještě krátké video z pátka. Bohužel jsem si nenastavil frame rate na 60 fps, tak se to místy trochu trhá, ale snad to přežijete :)

Posázaví
    https://youtube.com/watch?v=eOlwzsXabgM&feature=shared
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN: To věřím, měl jsem to takhle v lednu, chřipka a pak měsíc se z toho hrabat, na nic síla ani chuť. Tak ať to co nejdřív přejde.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ja mam novej gravel uz snad i vic nez mesic, ale nemuzu se zbavit njaky mrchy, furt mam ucpanej nos a krk, takze sem si kolo poskladal a jeste ani nevyjel. Na posrani!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: nezapomeň, že jsi vloni koupil kolo! :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Trochu toho venčení...

FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes opět "dvojtrénink" - někdy to tak prostě vyjde... :-) Coach mi naplánoval základní výklus na půl hodinky, čekal jsem na rodinu poblíž Čimického háje a měl skoro dvě hodiny čas - tak jsem si tam zaběhl tu půlhodinu a pak k tomu přihodil ještě intervaly, co měly být v pondělí. Pěkně po pěšínách v těch kopečkách. Líbí se mi, jak mi Garmin hned na zítřek místo dalšího výklusu přeplánoval rest day :-) Jinak ten lesík se mi hrozně líbí - kdyby v něm ale nebylo tolik ostatních lidí :-) Běžců mrtě. V pauze mezi těmi sprinty jsem v jednom místě prasil mimo cestu lesem a zvádl jsem tam hodit tlamu - sice to byl jenom takový klik v poklusu, ale k hlíně jsem si čichl a počítám to :-)

Průměrné tempo vypadá jako pohoda, ale úplně pohoda to nebyla :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem to vzala na Cesky Brod s vetrem v zadech. No a pak lesem pres Kostelec az do Rican. Na nekterych mistech za Ricany byl ten protivitr opravdu luxusni.
    Cedule se zakazem vjezdu na pole (stavba okruhu) pobavila. Kdyby vedle toho aspon byla cesta :D

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Posázaví a Zruč nad Sázavou. Nahoru, dolu a tak pořád dokola :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Včera bylo tak krásně, že jsem si dal dva base tréninky hned po sobě, to se prostě nedalo - vyšel mi čas, energie, počasí, celkový load, tak jsem si to užil.
    Tohle je ten druhý běh, první 34-minutový jsem nefotil.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam