• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Větrný pozdrav z HavlBrodu.

FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes tempo na AnP prahu, Garmin to fakt docela trefuje. Běžel jsem lesoparkem po pěšinách stejnou trasou jako včera na kole, jenom opačným směrem - podběhl jsem si takový prudší kopeček a ten pak v rámci tréninku vytrpěl směrem nahoru - tam jsem tentokrát nikde nefotil :-)

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    PROSTE_LO: A hlavně jsem si vyčistila hlavu..
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Po dvou týdnech jsem zase vyběhla (mezitím jsem jela silové tréninky). Vidím o něco málo lepší tempo a hlavně delší úseky bez chůze.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: tam dokáže vedro svoje, v kombinaci s tím smradem z gum a exhalací z dálnice, to dokáže být výživné...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Na Strechov mam nepekny vzpominky. Nejela jsem to jako ty, ale po silnici od Sousice. Ve Strechove smerem na jih opravovali silnici, takze jsem musela podel dalnice. Tam to bylo nejaky rozehraty, protoze vsude beton a asfalt. Porad lehce do kopce a neustale slunicko. Myslela jsem, ze tam padnu od uzehu. Nastesti od Dubovky to bylo z kopce a trosku jsem se zchladila.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: to jsem kdysi jel na biku s bagáží a potupně jsem to vytlačil...pěkněj krpál...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Já dneska pro nějaké ty čtverečky ke Zruči. Za tou Lávkou na fotce je stoupání na Střechov a ten krpál musí mít určitě přes 20 %.

FINSON: To je taková ta první vlaštovka! :)

FINSON
    FINSON --- ---
    FINSON: Ale na obhajobu toho, že jsem "nikam nedojel" zase musím přiznat, že jsem si tentokrát striktně hlídal tepy a nikam se nehnal - jednak protože jsem si chtěl porovnat loady u ježdění a běhání ve stejné tepové zóně a druhak si nechci rozhodit ten probíhající běžecký trénink :-) Dneska jsem měl mít jenom půlhodinový základní výklus, tak jsem na kole nechtěl jet s tepy jako při sprintech... takže jsem dneska "z donucení" jel vlastně jako každý normální cyklista a přijel domů, aniž by mi pot tekl proudem z brady a rozstřikoval se o rám :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: No jo, fakt! :-)
    Tak jsem ho dneska vytáhl, dokud je hezky - když už jsem se předtím vymlouval na počasí :-)

Nicméně jak už jsem psal koncem loňského roku, ten loňský rok byl u mě cyklisticky naprostý úlet a v dohledné době to nezopakuju. To běhání je mnohem flexibilnější a nestojí tolik času - dneska jsem si to kolo samozřejmě mocně užil, o tom žádná, ale zatímco 1,5 hodiny běhání je dlouho a je to trénink jako prase, tak za stejnou dobu na kole jsem prakticky nikam pořádně nedojel. Jako objel jsem si už známá hezká místa, ale nedostal jsem se ani na kraj lesa na druhým břehu Labe, prostě jsem se musel otočit, jelikož jsem si na to dneska nevzal celý den volna - jak od práce tak od rodiny.

JOPS
    JOPS --- ---
    Jako bylo hezky, ale nějak mi to moc nechutnalo. První hodina super, druhá půlka stála za hovno 🤣 ale Garmin mě překvapil, že mi nechtěl zase dát 4 denní regeneraci 🤣

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Já si dal dneska testovací jízdu jedné nové štěrkové cyklostezky kousek od MB a k tomu jednu výměnu duše.

FINSON
    FINSON --- ---
    Do dnešního krásného počasí mi zrovna vyšel long run...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN: ajaj :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: bacha, za drzeni mobilu v ruce za jizdy je pokuta od 2500,- ;-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nejsou tam tedy takový atrakce, ale je to jak v jiném století.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Zeliv mam teprve v planu, ale koukam, ze jsem mela naplanovano projet po hlavni okolo. Diky za tip, zajedu dovnitr.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FORELLI: Podobný je to vlastně ještě třeba v Želivě, když se projíždí přes klášter.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: přesně, to jsem nikde neviděl a je to opravdu jak průjezd jiným světem :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tady fotecka :) [WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]
    Prislo mi to tam takovy kouzelny. Z asfaltu projedes branou do nadvori s kostkama, uplne posun v case zpet. Dalsi brana a zase asfalt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam