úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
FORELLI
---
---
9:33:51 1.4.2025
1 odpověď
FORELLI
: Podobný je to vlastně ještě třeba v Želivě, když se projíždí přes klášter.
FORELLI
---
---
9:32:48 1.4.2025
1 odpověď
WEWERKA
: přesně, to jsem nikde neviděl a je to opravdu jak průjezd jiným světem :-)
WEWERKA
---
---
9:06:51 1.4.2025
1 odpověď
FORELLI
: Tady fotecka :)
[WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]
Prislo mi to tam takovy kouzelny. Z asfaltu projedes branou do nadvori s kostkama, uplne posun v case zpet. Dalsi brana a zase asfalt.
FORELLI
---
---
7:29:11 1.4.2025
+1
https://www.tailfin.cc/pannier-rack/?v=9c049173fad5
FORELLI
---
---
7:29:01 1.4.2025
+1
SSTTAANNAA
: to je celá pevná osa, kterou vyměníš. Jsem línej to prohazovat, tak jsem to tam nechal :-) Jinak spokojenej s tím jsem, je to sice předražený, ale pro karbonovej rám bez montážních děr asi lepší řešení není. Nehýbe se to, jako podsedlové brašny, nasazeno máš komplet do minuty.
SSTTAANNAA
---
---
7:15:47 1.4.2025
1 odpověď
FORELLI
: takže je to přímo součást pevné osy zadního kola? Já jsem viděl jen verze co jsou normálně v té díře pro nosič a na ně se ten nosič přidělává. Zrovna řeším co za nosič pořídit. Jak jsi s tímto řešením spokojený?
FORELLI
---
---
5:49:40 1.4.2025
1 odpověď
+1
WEWERKA
: Nezastavujeme, máme zpoždění! :-) Bohužel mně hnal trochu čas, měl jsem odpoledne jít fotit jednu akci a zcela neplánovaně se mi ta trasa prodloužila cca o 15 km, protože jsem přijel k jedné odbočce kudy jsem potřeboval projet a tam stáli asfaltéři u právě položeného koberce... Musím tam ještě jednou, protože mi tam zůstaly díky tomu zůstaly tři čtverečky, tak to napravím. :-)
FORELLI
---
---
4:06:34 1.4.2025
1 odpověď
+2
SSTTAANNAA
: to je pevná osa na Tailfin. Na ni se zacvakne nosič.
WEWERKA
---
---
1:46:04 1.4.2025
1 odpověď
FORELLI
: Tys to muzeum v Ostrove projel bez zastaveni? Je tam spousta zajimavych soch :) A na druhe strane ulice pod stromem ukryta soska tusim sirotka.
SSTTAANNAA
---
---
20:04:16 31.3.2025
1 odpověď
FORELLI
: co je prosím tohle? mě to upoutalo a nejsme schopen to identifikovat...
FLIPPER
---
---
20:01:03 31.3.2025
+8
včera první delší jarní švih. papírově pohodovou jízdu bez větších kopců, proměnil silný protivítr v boj o každý kilák. celou cestu nonstop do obličeje nebo alespoň z boku. ke konci už mi to moc nechutnalo :)
FINSON
---
---
19:33:02 31.3.2025
FORELLI
: U nás foukalo pořád, jenom do toho občas i pršelo 🙂
FORELLI
---
---
19:00:30 31.3.2025
1 odpověď
FINSON
: u nás je to dneska jak na houpačce, chvilku leje, chvilku sluníčko a vítr jako bejk...
FINSON
---
---
18:33:49 31.3.2025
1 odpověď
+3
FORELLI
: Hezký!
Já se dneska odvezl kousek za barák běhat do lesa, v rámci zpestření. Těšil jsem se, že mi tam bude pršet - nepršelo, jenom fučelo a byla kosa. A kvůli těm ca 30% - 40% trasy bez asfaltu si tam příště vezmu trailovky, myslím, že to v nich půjde líp.
FORELLI
---
---
18:20:49 31.3.2025
4 odpovědi
+9
Ještě krátké video z pátka. Bohužel jsem si nenastavil frame rate na 60 fps, tak se to místy trochu trhá, ale snad to přežijete :)
Posázaví
https://youtube.com/watch?v=eOlwzsXabgM&feature=shared
FORELLI
---
---
13:06:21 30.3.2025
MARASAN
: To věřím, měl jsem to takhle v lednu, chřipka a pak měsíc se z toho hrabat, na nic síla ani chuť. Tak ať to co nejdřív přejde.
MARASAN
---
---
12:57:09 30.3.2025
1 odpověď
ja mam novej gravel uz snad i vic nez mesic, ale nemuzu se zbavit njaky mrchy, furt mam ucpanej nos a krk, takze sem si kolo poskladal a jeste ani nevyjel. Na posrani!
FORELLI
---
---
7:25:27 30.3.2025
1 odpověď
+3
FINSON
: nezapomeň, že jsi vloni koupil kolo! :)
SSTTAANNAA
---
---
22:57:21 29.3.2025
+4
Trochu toho venčení...
FINSON
---
---
22:42:29 29.3.2025
1 odpověď
+6
Dnes opět "dvojtrénink" - někdy to tak prostě vyjde... :-) Coach mi naplánoval základní výklus na půl hodinky, čekal jsem na rodinu poblíž Čimického háje a měl skoro dvě hodiny čas - tak jsem si tam zaběhl tu půlhodinu a pak k tomu přihodil ještě intervaly, co měly být v pondělí. Pěkně po pěšínách v těch kopečkách. Líbí se mi, jak mi Garmin hned na zítřek místo dalšího výklusu přeplánoval rest day :-) Jinak ten lesík se mi hrozně líbí - kdyby v něm ale nebylo tolik ostatních lidí :-) Běžců mrtě. V pauze mezi těmi sprinty jsem v jednom místě prasil mimo cestu lesem a zvádl jsem tam hodit tlamu - sice to byl jenom takový klik v poklusu, ale k hlíně jsem si čichl a počítám to :-)
Průměrné tempo vypadá jako pohoda, ale úplně pohoda to nebyla :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam