• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Zeliv mam teprve v planu, ale koukam, ze jsem mela naplanovano projet po hlavni okolo. Diky za tip, zajedu dovnitr.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FORELLI: Podobný je to vlastně ještě třeba v Želivě, když se projíždí přes klášter.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: přesně, to jsem nikde neviděl a je to opravdu jak průjezd jiným světem :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tady fotecka :) [WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]
    Prislo mi to tam takovy kouzelny. Z asfaltu projedes branou do nadvori s kostkama, uplne posun v case zpet. Dalsi brana a zase asfalt.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: to je celá pevná osa, kterou vyměníš. Jsem línej to prohazovat, tak jsem to tam nechal :-) Jinak spokojenej s tím jsem, je to sice předražený, ale pro karbonovej rám bez montážních děr asi lepší řešení není. Nehýbe se to, jako podsedlové brašny, nasazeno máš komplet do minuty.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: takže je to přímo součást pevné osy zadního kola? Já jsem viděl jen verze co jsou normálně v té díře pro nosič a na ně se ten nosič přidělává. Zrovna řeším co za nosič pořídit. Jak jsi s tímto řešením spokojený?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Nezastavujeme, máme zpoždění! :-) Bohužel mně hnal trochu čas, měl jsem odpoledne jít fotit jednu akci a zcela neplánovaně se mi ta trasa prodloužila cca o 15 km, protože jsem přijel k jedné odbočce kudy jsem potřeboval projet a tam stáli asfaltéři u právě položeného koberce... Musím tam ještě jednou, protože mi tam zůstaly díky tomu zůstaly tři čtverečky, tak to napravím. :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: to je pevná osa na Tailfin. Na ni se zacvakne nosič.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Tys to muzeum v Ostrove projel bez zastaveni? Je tam spousta zajimavych soch :) A na druhe strane ulice pod stromem ukryta soska tusim sirotka.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: co je prosím tohle? mě to upoutalo a nejsme schopen to identifikovat...

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    včera první delší jarní švih. papírově pohodovou jízdu bez větších kopců, proměnil silný protivítr v boj o každý kilák. celou cestu nonstop do obličeje nebo alespoň z boku. ke konci už mi to moc nechutnalo :)

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: U nás foukalo pořád, jenom do toho občas i pršelo 🙂
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: u nás je to dneska jak na houpačce, chvilku leje, chvilku sluníčko a vítr jako bejk...
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Hezký!
    Já se dneska odvezl kousek za barák běhat do lesa, v rámci zpestření. Těšil jsem se, že mi tam bude pršet - nepršelo, jenom fučelo a byla kosa. A kvůli těm ca 30% - 40% trasy bez asfaltu si tam příště vezmu trailovky, myslím, že to v nich půjde líp.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ještě krátké video z pátka. Bohužel jsem si nenastavil frame rate na 60 fps, tak se to místy trochu trhá, ale snad to přežijete :)

Posázaví
    https://youtube.com/watch?v=eOlwzsXabgM&feature=shared
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN: To věřím, měl jsem to takhle v lednu, chřipka a pak měsíc se z toho hrabat, na nic síla ani chuť. Tak ať to co nejdřív přejde.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ja mam novej gravel uz snad i vic nez mesic, ale nemuzu se zbavit njaky mrchy, furt mam ucpanej nos a krk, takze sem si kolo poskladal a jeste ani nevyjel. Na posrani!
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: nezapomeň, že jsi vloni koupil kolo! :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Trochu toho venčení...

FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes opět "dvojtrénink" - někdy to tak prostě vyjde... :-) Coach mi naplánoval základní výklus na půl hodinky, čekal jsem na rodinu poblíž Čimického háje a měl skoro dvě hodiny čas - tak jsem si tam zaběhl tu půlhodinu a pak k tomu přihodil ještě intervaly, co měly být v pondělí. Pěkně po pěšínách v těch kopečkách. Líbí se mi, jak mi Garmin hned na zítřek místo dalšího výklusu přeplánoval rest day :-) Jinak ten lesík se mi hrozně líbí - kdyby v něm ale nebylo tolik ostatních lidí :-) Běžců mrtě. V pauze mezi těmi sprinty jsem v jednom místě prasil mimo cestu lesem a zvádl jsem tam hodit tlamu - sice to byl jenom takový klik v poklusu, ale k hlíně jsem si čichl a počítám to :-)

Průměrné tempo vypadá jako pohoda, ale úplně pohoda to nebyla :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam