• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Včera večer jsem čuměl na instagram a kolega tam dává video z pražského půlmaratonu. Tak mu píšu, tys neběžel? A on, že prosral registraci. A pak mi píše, zda bych nechtěl za firmu běžet štafetový běh na 5km někdy v červnu.

No, tak jsem začal... A asi si udělám radost, koupím hodinky, aktivuji si trenéra a poběžím.

Něco v těch nohách trochu zbylo, snažil jsem se s tepovkou držet pod 160tpm což celkem šlo. Sice tempo žádná sláva, ale na posledních 200m jsem se utrhl a dal to za 5min/km 🤣😅

BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Mňam ;)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Diky, to vyhledavani na Strave je tragicke. Ten segment znam, jela jsem ho dolu na silnicce :D Nahoru snad nikdy.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    A protože mne to ven dneska fakt netáhne, je ideální čas na nedělní voskovou lázeň.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Check out this segment on Strava: https://strava.app.link/VjvHIq0llSb — Sázavské Angliru
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: jen jsme se mrknul po tom segmentu

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Ten "Sázavský Angliru" se mi nikde nedari najit. Ne ze bych hledala kopce, ale tohle me zajima. Nemas na to odkaz do mapy?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: tam je to i s rovinkami, takže ty procenta jsou zkreslený.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: to ti za to nestojí se tam kvůli tomu plahočit, takových brdků bude v Čechách obzvláště u nějakého vodního toku habaděj. Každopádně na 293 metrech toho kopce nastoupáš 50 výškových.

Třeba nahoře u Sázavy je taky jeden takovej pěknej, jmenuje se to Sázavský Angliru, je to od řeky mezi chatama po panelce... ten taky štípe :-)

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/nekufajeju
    JOPS
    JOPS --- ---
    FORELLI: ukaz ten kopec na Strave :) verim, ze tam bude jako segment. Miluju brutalni stoupani, kde si v prvnich dvaceti metrech rikam, jakej jsem debil, ze jsem se na to nevysral :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Větrný pozdrav z HavlBrodu.

FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes tempo na AnP prahu, Garmin to fakt docela trefuje. Běžel jsem lesoparkem po pěšinách stejnou trasou jako včera na kole, jenom opačným směrem - podběhl jsem si takový prudší kopeček a ten pak v rámci tréninku vytrpěl směrem nahoru - tam jsem tentokrát nikde nefotil :-)

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    PROSTE_LO: A hlavně jsem si vyčistila hlavu..
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Po dvou týdnech jsem zase vyběhla (mezitím jsem jela silové tréninky). Vidím o něco málo lepší tempo a hlavně delší úseky bez chůze.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: tam dokáže vedro svoje, v kombinaci s tím smradem z gum a exhalací z dálnice, to dokáže být výživné...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Na Strechov mam nepekny vzpominky. Nejela jsem to jako ty, ale po silnici od Sousice. Ve Strechove smerem na jih opravovali silnici, takze jsem musela podel dalnice. Tam to bylo nejaky rozehraty, protoze vsude beton a asfalt. Porad lehce do kopce a neustale slunicko. Myslela jsem, ze tam padnu od uzehu. Nastesti od Dubovky to bylo z kopce a trosku jsem se zchladila.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: to jsem kdysi jel na biku s bagáží a potupně jsem to vytlačil...pěkněj krpál...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Já dneska pro nějaké ty čtverečky ke Zruči. Za tou Lávkou na fotce je stoupání na Střechov a ten krpál musí mít určitě přes 20 %.

FINSON: To je taková ta první vlaštovka! :)

FINSON
    FINSON --- ---
    FINSON: Ale na obhajobu toho, že jsem "nikam nedojel" zase musím přiznat, že jsem si tentokrát striktně hlídal tepy a nikam se nehnal - jednak protože jsem si chtěl porovnat loady u ježdění a běhání ve stejné tepové zóně a druhak si nechci rozhodit ten probíhající běžecký trénink :-) Dneska jsem měl mít jenom půlhodinový základní výklus, tak jsem na kole nechtěl jet s tepy jako při sprintech... takže jsem dneska "z donucení" jel vlastně jako každý normální cyklista a přijel domů, aniž by mi pot tekl proudem z brady a rozstřikoval se o rám :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam