ARNIWUP: Tak zrovna pumpu vozím větší - nějakou kapesní se kolo fouká fakt blbě, been there, done that. Stačí mi obyčejná Author nebo Beto nebo co to je, ale je prostě 30 cm dlouhá a dá se s ní nažduchat i silniční plášť. Nechával jsem si ji dost dlouho jenom tak koukat z kapsy dresu na zádech, ale zrovna včera jsem si na ni objednal držák na rám :-)
Dále knoty na bezdušové pláště, případně malé lepení, když jedu s dušema, montpáky, sadu imbusů, hodí se malá lahvička desinfekce a pár kousků náplasti, papírové kapesníčky, v piksle s nářadím mám hozený i malý obvaz, i díky němu to pak za jízdy nerachtá.
Samozřejmě, když jsem se naposledy vyflákal, tak jsem s sebou nic z v. u. neměl, od té doby to vozím poctivě.
Aktuálně jezdím strašně málo a krátké trasy (20 - 60 km ;-) ), takže k pití jenom vodu a na těch 50+ km s sebou mívám energetický gel v záloze, většinou ho přivezu zpátky. Nechápu, jak to dělají tady kolegové, ale já si po cestě nikdy nic nekoupil, protože všude měli vždycky zavřeno :-D
S oblečením neporadím, protože jezdím jenom za hezkého počasí :-D Rád se navlíknu do dresu, klidně levného, ale plandavé hadry se mi na kolo příčí, cyklovložka na zadku je must, bez ní už jezdit nechci.