• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SUMAC: Chvilku funguje a chvilku ne.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Strava je dole všude nebo mi to jen nejde tady v ČLR? Konečně mám čas na nějaké ježdění ale nic mi nejde nahoru nahrávat.
    FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Jo, tak to může být tou únavou teďka, no...
    CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: Tak jasně, to by určitě nešlo, ale kdybys viděl časy v jednotlivých kilometrech tak v té druhé půlce je dobře vidět kdy jsem si dala cukříky a jak dlouho fungovaly. Když jsem běžela maraton v květnu o cca pět minut pomaleji, takže tempo nějakých 7s/km pomaleji, tak to nebylo pocitově zdaleka takový utrpení a i časy na kilometr byly míň rozházený.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MRKEVREDKEV: Mne se to hodne libilo, tohle me presne bavi!
    Ridila jsem se radou kamarada 'prvni pulku se vubec nesnaz' a tentokrat opravdu (tzn. odpustila jsem si euforicky vybihani kopcu na zacatku), takze mi krasne vysly sily na celou cestu a uzila jsem si to bez vetsich krizi. Nebo teda na 13. kilometru jsem si fest natloukla koleno o sutr a na konci jsem citila dysbalanci z lukostrelby, ale celkovej zazitek mi to nezkazilo.
    Ty stezky jsou vazne nadherny, vetsinou uzky pro jednoho, koreny, kameni (hodne kameni!), blato a vsude kolem dokola nejkrasnejsi les. Dokonce jsem utrhla i par opozdilejch boruvek :-) A lidi byli taky super, pokecali jsme, dostala jsem cukrik, kdyz jsem upadla, pomohla klukovi, co mel krec, na obcerstvovacce byla legrace a pak jsme se potakavali v cili a zdravili se a dekovali si za podporu na ceste... tohle je proste bozi.
    Navic jsme meli i stesti na pocasi, protoze chvilema svitilo slunicko, blato bylo zabavny a ne strasne klouzavy a listi bylo jeste vetsina na stromech a ne na tech kamenech.

Nicmene ty technicky sebehy mi porad vubec nejdou. Rozsekavam se i na rovine a z kopce se vysiluju brzdenim a hruzou :-D
    FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Podle mě maraton v takovým cvrkotu bez gelů ani moc nejde, aspoň co jsem četl a vyzkoušel při půlmaratonech...
    Formu si zatím umím časovat tak, že dám v závodě stejný tempo jako v tempovým tréninku 😅
    Ten tvůj výsledek je fakt super.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Isadore, ale když je větší zima, tak si beru ekoi s topením na baterky. Ráno tak do 9 bych je dneska užil :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    FORELLI: nádhera! A co máš za rukavice, že -2 jsou v nich pohoda? :)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    KOTENCE: super! jaky to bylo??
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak dneska první "full winter mode", ráno jsem si říkal, že -2 jsou pohoda, ale cestou to spadlo i k -6 a na to jsem neměl ideální rukavice. Po chvilce lítání nad Trnávkou jsem pak myslel, že mi upadnou ruce, naštěstí ze Želiva je to vždycky do kopce, tak se jeden hned zahřeje :-) První dvě fotky jsou Trnávka, pak Švihov a Lipnice.

Sorry za množství, ale krása dneska střídala nádheru.

CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: Děkujuuu :) No chtěla jsem to pod 3:30, což se mi podařilo, ale natrénováno asi bylo na ještě líp, jen jsem nezvládla naladit správně před závodem odpočinek, šla jsem do toho ještě pořád z únavy, málo vyspaná…od půlky jsem se trápila a běžela víceméně jen na gely.
    CATEE
    CATEE --- ---
    KOTENCE: Pecka, a to převýšení! Mazec! 👍🏻 My co běháme závody spíš jen po plackách… 😁
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    posledni zavod krosoveho poharu. Krasna trasa, supr pocasi. A to nejlepsi je, ze mi tech 5km nestaci. Poprve me mrzelo, ze to uz konci.

FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Krásná medaile a brutální tempo!
    FINSON
    FINSON --- ---

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Z tohohle víkendu

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    CATEE: ta je krásná!
    CATEE
    CATEE --- ---
    Z minulého víkendu

FINSON
    FINSON --- ---
    Éh, schytal jsem bouři s vichrem a ledovým deštěm, samozřejmě...
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Podzim v kopcích...

FINSON
    FINSON --- ---
    Jo jo, hezký to teď je. Vybíhal jsem za sluníčka, na hřebeni schytal skoro horskou bouři s vichrem a ledovým větrem a vrátil se zase do skoro letního sluníčka 🌞
    A zjistil jsem, že do běžecké vesty mi kromě protékající softflask pasuje i cyklistický bidon - to je docela gamechanger pro long runy 👍

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Podzim utoci barvickama :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: Drona mám Mini 5 a když vozím foťák tak Nikona Z6II s pancake objektivem Nikkor 26 mm. Mám to pod rámem, na pohodu. Pro mně je focení, především okolí, stěžejní, takže s sebou vozím vždycky něco.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FORELLI: cim fotis? Super to je a predstava, ze bych s sebou bral drona me desi :D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Aha, diky. Ja mela za to, ze registrace je podminena zkouskou.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: registrace dronu a zkoušky pilota nejsou totéž.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Praveze kdyz je to C0 a ma kameru, tak registrace musi byt.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Cestou do Mirošovic pohoda, ale zpět už jsem se deštíku nevyhla. Taky mám od včera na kole blatníky! Úžasný nápad, který se mi dneska vyplatil.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam