• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---

Tady jsem myslel na kolegu Jopse:

A tady zase na kolegyni Wewerku:

🙂
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    CUBE: podle opravených dat na strava 4x:-) už nemám sílu to z těch hodinek opravovat:-)
    CUBE
    CUBE --- ---
    SSTTAANNAA: tyjo, 800 výškových metrů.. Kolikrát si ten Chlum šel?:)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA: jinak dnes jsme si vzal dovolenou, protože mělo být hezké počasí a ono opravdu bylo...

MB panoramata:-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Trochu se projít...

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Myslel jsem na tebe, ale myslím, že se míjíme časově :-(
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: aaa, muj revir :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Venku hnus, tak svižnější poobědní procházka. Pro mně určitě lepší než běh :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    To počasí dnes pecka, tak jsem přemýšlel na dnešek nad dovolenou, ale nakonec jsem šel darovat plazmu z v rámci odpočinku jsme pak vyrazil na oběd do Tahouna.

FINSON
    FINSON --- ---
    A ještě dneska se zadařilo.
    Sluníčko super, chvílemi i hřálo, ale na těch rovinách pod Mělníkem bez stromořadí teda střašně fučí 😬

FINSON
    FINSON --- ---
    Ale ty barvy tho!

FORELLI
    FORELLI --- ---
    JONAS3: jj, to byl Svorada xcr cup, na jedné lajně s profíkama... Když se to rozjelo a v prvním klesání jsme jeli asi 80, tak jsem si jen říkal kdy to lehne :) no nebudu vás napínat, pak nám dali profíci kolo a byl konec :) Kulhavý, Bárta atd.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: to jste krouzili opacnym smerem.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    FORELLI: Vcelku dost. Teda když se tam jednu dobu dojížděla Bíteš, tak se to jelo po směru. Dívám se, že ty to máš proti.
    Vůbec, jezdí se tam ještě ten pohár, nebo co to bylo, co pořádal Svorada?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN: jj, to mne tenkrát docela překvapilo, že je to vlastně v celku kopcovité :)

MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: pred cilovkou je slusnej kopec ;-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jednou jsem tam byl na závodech na kole a nebyla to žádná prdel :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Tak nám otevřeli Masarykův okruh pro pěší. Nepřestává mě fascinovat, jakou trať tenkrát pan inženýr Suchý krásně navrhl (údajně za použití pravítka dvoukoruny a pětikoruny :)) a zasadil do lokality Podkomorských lesů.

HELVETE
    HELVETE --- ---
    FINSON: Jsem si asi před měsícem koupil ty samý Altry 😆 ale protože je ošklivo, stále jsem si je nechtěl ušpinit a čekám na první test až bude zase hezky
    FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Ono to na té fotce nevynikne, navíc jsem se zpátky k chalupě posledního půl kilometru vracel už po silnici, po které tekl proud relativně čisté vody, tak se způlky umyly :-) Mobil na focení v lese jsem si nevzal, sice jsem toho litoval, ale měl jsem o něj strach, je už pochroumaný i tak...
    S hadrama a mytím bot jsem na tom úplně stejně!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam