• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    FINSON: No mozna jsem mela pockat do tmy, az se husa vic stravi. Jak je to mastne a tezke, tak dve hodiny nestacily.
    FINSON
    FINSON --- ---
    AETHER: A jak jinak chceš tu husu spálit? 😅

Já dnes myslel, že nevyběhnu vůbec, ale pak se mi uvolnil čas navečer - už je tady zase ta doba, kdy toho okolo sebe člověk moc nevidí. Na kole by mě to takhle sralo, ale běh v těchhle podmínkách je pro mě takový meditativní...

AETHER
    AETHER --- ---
    Jit behat po huse nebyl muj nejlepsi napad.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    U Kladna mlha a teplota tam skocila na 3C. U Nizboru mlha zmizla a teplota vzrostla na pohodovych 6C.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Po delší době konečně trochu času se projet... Včera bylo krásně, sice ráno nula, ale přes den i sedm stupňů, dneska to bylo podobné, jen ráno o dva stupně tepleji, ale skoro bezvětří, to se musí využít. Lepší nula bez větru než třeba 5 s větrem :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Prvních 15km trochu bahýnka podél Klenice a protivítr. Pak pěkně po silnici s větrem v zádech a u Jizery už to zase nějak foukalo proti.
    Příště už to vidím na rukavice a na návleky na trerty.

FINSON
    FINSON --- ---

Tady jsem myslel na kolegu Jopse:

A tady zase na kolegyni Wewerku:

🙂
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    CUBE: podle opravených dat na strava 4x:-) už nemám sílu to z těch hodinek opravovat:-)
    CUBE
    CUBE --- ---
    SSTTAANNAA: tyjo, 800 výškových metrů.. Kolikrát si ten Chlum šel?:)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA: jinak dnes jsme si vzal dovolenou, protože mělo být hezké počasí a ono opravdu bylo...

MB panoramata:-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Trochu se projít...

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Myslel jsem na tebe, ale myslím, že se míjíme časově :-(
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: aaa, muj revir :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Venku hnus, tak svižnější poobědní procházka. Pro mně určitě lepší než běh :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    To počasí dnes pecka, tak jsem přemýšlel na dnešek nad dovolenou, ale nakonec jsem šel darovat plazmu z v rámci odpočinku jsme pak vyrazil na oběd do Tahouna.

FINSON
    FINSON --- ---
    A ještě dneska se zadařilo.
    Sluníčko super, chvílemi i hřálo, ale na těch rovinách pod Mělníkem bez stromořadí teda střašně fučí 😬

FINSON
    FINSON --- ---
    Ale ty barvy tho!

FORELLI
    FORELLI --- ---
    JONAS3: jj, to byl Svorada xcr cup, na jedné lajně s profíkama... Když se to rozjelo a v prvním klesání jsme jeli asi 80, tak jsem si jen říkal kdy to lehne :) no nebudu vás napínat, pak nám dali profíci kolo a byl konec :) Kulhavý, Bárta atd.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: to jste krouzili opacnym smerem.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    FORELLI: Vcelku dost. Teda když se tam jednu dobu dojížděla Bíteš, tak se to jelo po směru. Dívám se, že ty to máš proti.
    Vůbec, jezdí se tam ještě ten pohár, nebo co to bylo, co pořádal Svorada?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam