• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Tam to jelo nádherně. Vítr skoro pořád v zádech, ale pak před Kolínem se mi to vrátilo i s úroky 😭 Musela jsem na vlak z Kolína do Klánovic, to se nedalo.
    V Klánovicích na mikro kruháči jsem nedostala přednost a málem mě smetl zmrd v BMW. Bylo to hodně těsně.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Taky se pomalu chystám na Zonu2 :-) Přehodil jsem převodník z 42 na 38. Už nikam nespěchám a s brašnama to bude v kopcích lepší...

MARASAN
    MARASAN --- ---
    RICK: ja vubec nejsem zvyklej na ty extra pomaly MTB prevody.
    RICK
    RICK --- ---
    MARASAN: s MTB převodem a nízkou kadencí se dá jet méně než krokem, takže v pohodě
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ja bych mel problem se udrzet v Z2 v kopci a navic 10 % stoupani? To fakt jde?!! Musim nekdy vyzkouset.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Haha, ja vcera taky jela Z2. Vicemene kvuli tomu, ze bylo 7C a ja nemela navleky. Ale nakonec jsem se prepla do rezimu flakani a bylo to fajn.
    Jen teda doufam, ze mam dobre nastaveny zony.

RICK
    RICK --- ---
    JOPS: já jel v neděli Z1/Z2 a super mentální cvičení bylo vyjet kopec 10%, 570m a jel jsem to 7 min s kadencí 59 :-D
    VINC
    VINC --- ---
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Ja myslim, ze prace s egem se vyplati celkem
    kdekoliv, nejen pri solo treninku :)
    Ja mam vyhodu, ze nemam jinou moznost, nez jit pomalu. To se pak s egem pracuje snadneji.

Vcera po prehankovem dnu bylo u Vltavy v Modranech prekvapive dost prazdno.

JOPS
    JOPS --- ---
    ALONSY:
    no, to by me taky asi predbehli duchodci, ale kdyz odstranite to ego, je to fakt prijemna vyjidka. Ale je to oser, kdyz kopec, jedete 3x dele, nez normalne :))

FINSON:
    tak ja mam celkem jeste stesti, ze obcas vytahnu kamarady a oproti nim jsem co se tyce kola trochu jinde. Takze kdyz jedu s nima, tak Z2 zvladam taky, ale proste obcas prijde kopec, vim, ze to je segment, tak jim reknu, sorry, ale pockam na Vas nahore a oni, jooo, jed objednej rovnou pivo :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JOPS: mě na kopcích předcházejí chodci. Včetně důchodců.
    Je to dobrá antiego škola. 😅
    Ale taky jsem kolo už fakt dlouho nevytáhla, protože je pro mě fakt sakra náročný no. :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Tvl respekt! Jako nebýt nad Z2 ani sekundu - ty jsi úplně svatej!
    JOPS
    JOPS --- ---
    Poprve v zivote jsem jel cilene zonu 2 :)))

par zkusenosti

- mam novej tachac Garmin Edge 850 a zjistil jsem, ze ta cervena barva u grafu tepovky neni standardni barva, ale ze to je ZONA 4 :D priznam se, ze jsem nikdy jinou barvu na tom tachaci nevidel :D (mel jsem ho ted teprve potreti na kole), takze zona 2 je modra a zona tri zelena :))

- musi se fakt zahodit ego, jako na cyklostezce pri presunu jsem jeste byl schopen nektere vyletujici cyklisty predjet. Ale prisly "kopce", kde jsem jel se 125bpm prumernou rychlosti 6km/h a okolo me projeli dva ziletkari a jako v tu chvili to ve me bublalo :))) jako presne uz vidim, jak si rikaji, co ten debil tady dela? Kdyby to tlacil, tak bude rychlejsi :D

- prijel jsem domu a fakt jsem byl uplne fresh. Jako prumerna asi 14km/h :D a pak jsem jeste dokonce posekal travu :D

- hrudni pas ma fakt docela male zpozdeni ohledne zmeny bpm oproti hodinkam

GRED
    GRED --- ---
    sorry za kvalitu fotek, vždycky se mi v dresu nějak upatlá čočka od foťáku :)
    GRED
    GRED --- ---
    Něco z víkendu..
    vzal jsem kolo a vyrazil na Mácháč, dneska jsem to zabalil dřív kvůli dešti, jinak pohoda a v pátek a sobotu moc příjemný počasí. Hned bych jel zas.

HELVETE
    HELVETE --- ---
    FINSON: Určitě si to dej. Závod s hezkou atmosférou. Letos se celý závod běžel opačným směrem než minulé roky a hodně to změní ty trasy. Třeba letos první půlka fakt bolela a pak to vlastně docela šlo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    HELVETE: Congrats! Zvažoval jsem ho, ale nakonec si ho nechal na příště - najednou toho na výběr bylo nějak moc 😊 Stejně mám strach, že nestíhám natrénovat podle svých představ...
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Včera taky náročný long run. Tenhle závod je ale opravdu radost a doporučuju všem okolo pražským.

FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Úplně z té fotky cítím tu vůni! Myslím z té druhé fotky 😁
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Nějak mi nezbýval tento týden čas, tak jen takové rychlovky...dnes to bylo hodně narychlo než se přižene déšť a úplně jsem to nestihl:-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam