• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    GRED
    GRED --- ---
    WEWERKA: tycinky jedu taky, ale dnes jsem je ani nejak nevyuzil. mel jsem ctyri a tri mi zbyly do vlaku na cestu zpet :) Pri vyletech 100+ si vetsinou davam nekde obed, pokud to s mymi stravovacimi navyky jde..
    Na inkospor kouknu, to vubec neznam.. Maltodextrin a fruktozu kupuju z eshopu 4fitness. Tvrdi se ze by mel clovek davat 60g za hodinu, coz samozrejme nejak striktne nedodrzuju. Jinak mam rad na vylete kofolu, malinovku a pomelo grep :)

Tady posilam odkazy na ten eshop:
    4FITNESS | Fruktóza ovocný cukr | 2 kg
    https://www.4fitness.cz/fruktoza-ovocny-cukr-1kg/
    4FITNESS | Maltodextrin DE 15 | 1,5 kg
    https://www.4fitness.cz/maltodextrin/
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    GRED: Jsem koukala na videa od Ozogana a ten tedka na tuhle smes dal 505 km za den. Ja jezdim na jontak Inkospor, tycinky od Raw energy (datlovy+peanuts, protoze jsou bezlaktozovy), ovesny tycinky a kavovy gely. To pak mixuju s medvidky a hlavne pepsinou. Ale nejak nedrzim davkovani, obcas po pul hodine a obcas se najim az po hodine. Vetsinou mam krizi kolem 70 km, tu pak prekonam a okolo 150 uz hapruju nad hladakovou propasti.

Mas nejake doporuceni kde to "sypani" koupit? Nejaka konkretni znacka?
    GRED
    GRED --- ---
    WEWERKA: no ja mel pocit, ze jsem na jedno slapnuti v podebradech, na druhy u Kuneticky hory a na treti v Chocni, s vetrem v zadech se jelo suprove. Taky jsem diky tomu mel prumer 29km/h, coz bych jinak vubec nedal. V opacnym smeru to muselo bejt peklo.

Ad hladak, posledni dobou si na delsi vyjizdky micham do bidonu maltodextrin s fruktozou (pomer 2:1, celkem 60g do kazdy flasky) a celkem mi to pomaha prezit bez vlciho hladu, kterej me normalne chyta uz tak u 50. km.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Zitra mas zakazano jezdit na kole :D

GRED
    GRED --- ---
    FINSON: jo, ja na to vzdycky koukal po ceste z/do Olomouce, ale je to docela z ruky, tak jsem nemel prilezitost. Az dnes.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    GRED: To bylo hrozny. U Kolina ty planiny, ja vepredu maly tac a na tachomeru 20. Cas od casu sel bocni vitr a to mi pekne trhalo s riditky. Do toho jeste zacinal hladak, posledni kus tycinky a zaludek byl presne na hrane.
    Ale treba po 611 (Jirny - za Mochov) jsem jela nonstop 40. Vitr v zadech tam byl super. V podstate super to bylo az k Novymu Bydzovu.
    FINSON
    FINSON --- ---
    GRED: Tak to jsem rád, že nejsem sám, kdo nad tou cyklostezkou slintal. A ty sis ji teď i projel ❤️
    GRED
    GRED --- ---
    WEWERKA: ten vitr byl brutal, ja se s nim nastesti svezl az do cesky trebovy, zpatky by se mi slapat nechtelo
    GRED
    GRED --- ---
    Další příběh z cyklu na kole tam a vlakem zpět. Polabí jsem proletěl s větrem v zádech. Krize se dostavila u Bohdanče, ale zažehnal jsem ji jídlem v asijský restauraci a extrémně hnusným kafem. Pak to zas docela jelo a cyklostezka mezi Chocní a Ústím nad Orlicí, na kterou vždycky mlsně koukáme z vlaku, byl sladkej bonbónek na závěr. Tohle jsem si náramně užil.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Tam to jelo nádherně. Vítr skoro pořád v zádech, ale pak před Kolínem se mi to vrátilo i s úroky 😭 Musela jsem na vlak z Kolína do Klánovic, to se nedalo.
    V Klánovicích na mikro kruháči jsem nedostala přednost a málem mě smetl zmrd v BMW. Bylo to hodně těsně.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Taky se pomalu chystám na Zonu2 :-) Přehodil jsem převodník z 42 na 38. Už nikam nespěchám a s brašnama to bude v kopcích lepší...

MARASAN
    MARASAN --- ---
    RICK: ja vubec nejsem zvyklej na ty extra pomaly MTB prevody.
    RICK
    RICK --- ---
    MARASAN: s MTB převodem a nízkou kadencí se dá jet méně než krokem, takže v pohodě
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ja bych mel problem se udrzet v Z2 v kopci a navic 10 % stoupani? To fakt jde?!! Musim nekdy vyzkouset.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Haha, ja vcera taky jela Z2. Vicemene kvuli tomu, ze bylo 7C a ja nemela navleky. Ale nakonec jsem se prepla do rezimu flakani a bylo to fajn.
    Jen teda doufam, ze mam dobre nastaveny zony.

RICK
    RICK --- ---
    JOPS: já jel v neděli Z1/Z2 a super mentální cvičení bylo vyjet kopec 10%, 570m a jel jsem to 7 min s kadencí 59 :-D
    VINC
    VINC --- ---
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Ja myslim, ze prace s egem se vyplati celkem
    kdekoliv, nejen pri solo treninku :)
    Ja mam vyhodu, ze nemam jinou moznost, nez jit pomalu. To se pak s egem pracuje snadneji.

Vcera po prehankovem dnu bylo u Vltavy v Modranech prekvapive dost prazdno.

JOPS
    JOPS --- ---
    ALONSY:
    no, to by me taky asi predbehli duchodci, ale kdyz odstranite to ego, je to fakt prijemna vyjidka. Ale je to oser, kdyz kopec, jedete 3x dele, nez normalne :))

FINSON:
    tak ja mam celkem jeste stesti, ze obcas vytahnu kamarady a oproti nim jsem co se tyce kola trochu jinde. Takze kdyz jedu s nima, tak Z2 zvladam taky, ale proste obcas prijde kopec, vim, ze to je segment, tak jim reknu, sorry, ale pockam na Vas nahore a oni, jooo, jed objednej rovnou pivo :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JOPS: mě na kopcích předcházejí chodci. Včetně důchodců.
    Je to dobrá antiego škola. 😅
    Ale taky jsem kolo už fakt dlouho nevytáhla, protože je pro mě fakt sakra náročný no. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam