• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: No pekne v cervenem jsi :) A rampa taky pekna.

Ja se ted placam v cervene zone taky, ale IMO mi to divne pocita TSS.

FINSON
    FINSON --- ---
    LOL, tohle sem dám pro Wewerku, ať se pobaví 😁 Pro srovnání s tím dneškem jsem naklikl hodnoty po tom svém ultra výklusu.

Naproti tomu Garmin tvrdí, že po dvou měsících maintaining šontání (včetně toho ultra) jsem dneska konečně zase trénoval produktivně 😆

(Kdyby vadilo, že to není Strava, tak to pak máznu z compu.)

FINSON
    FINSON --- ---

FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Hustý 😕 Tak hlavně ať jsi brzo v pořádku...

Na konci té své minulé jízdy jsem při návratu ve městě takhle plácal po kapotě na čumáku bílou Hyundai, borec vyjížděl ze dvora, přes auta zaparkovaná na ulici neviděl, ale to mu nebránilo vyjet do té ulice dost zostra na celou její šířku až do protisměru, odkud jsem zrovna přijížděl já - nechal mi tak půl metru, ubrzdit to samozřejmě nešlo, tak jsem se tou rukou od toho auta v podstatě za jízdy odrazil, naštěstí mě nedrcnul do nohy, tak jsem se kolem něj prosmekl...
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: vyzvala mě bílá dodávka z vedlejší...na místě kde jsem ji vůbec nečekal a kde nebylo vůbec vidět...
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: A co teda bylo za duel, prosímtě? Jestli to teda můžeme vědět...
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak se mi vrátilo kolo z Italie i s tachometrem...je tam teda i ta část, kdy já už jsme ležel v sanitce a kolo vezli směrem na barák...asi poslední dva km

FINSON
    FINSON --- ---
    Dneska jsem si Z2 nemohl dovolit, to bych do těch Vodochod vyjížděl ještě teď.

ALONSY
    ALONSY --- ---
    JOPS: na kopcích mě předcházejí důchodci, kolo je pro mě o potlačení ega celkově. :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: A taky o dobrým plánování. Pokud má člověk omezený čas, tak lecjakou svoji trasu nestihne, jak je zvyklý 😅
    JOPS
    JOPS --- ---
    ALONSY: zona dve je hlavne o potlaceni sveho vlastniho ega :D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vítr brutálně zesílil někdy okolo poledne. Na těch pláních za Jičínem to bylo jak s plachetnicí. Z Přelouče pak vlakem. Původní plán byl dojet do Kolína, ale ten vichr byl masakr. To se nedalo. Pak vylezu v Klánovicích z vlaku a foukalo to tak 3x míň. Jeden defekt a potkala jsem jen jednoho zmrda - ten si v T křižovatce nadjel takovým způsobem, že mi projel vedle řidítek. Na křižovatce, kde by se vešly 3 kamióny vedle sebe.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jenom za barák...

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Gravel bike packing trip Brno - Budapešť, první etapa do Bratislavy

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Šnek vrací úder. 😅
    Auta a silnice jsem zvládla líp než kdy dřív! I když větší křižovatky a kruháky furt nedávám. 😅🤦
    Jak jste tu jezdili v té druhé zóně.. Asi bych na tom musela stát. V jednu chvíli mi náramek napsal upozornění na příliš velkou - maximální tepovku. Ve vo2max jsem se svou fyzičkou celkem často, ale toto jsem ještě neviděla. 😅

RICK
    RICK --- ---
    WEWERKA: ani nemluv!! já si musel včera do stories poprvé sdílet souhrn z Garminu, nepřesnou mapu nesnesu... jako očekávám rychlou nápravu
    včera pěkný výlet, léto je tu!

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Parada jak Strava dokaze uplne posr*t i obycejne zobrazeni mapy. Trasa kopiruje Labe az do Roudnice. Pak jsem se vracela po druhem brehu zpet az Melnika a zpet na vlak do Kralup.
    Zkusila jsem zlutou turistickou za Steti a byla teda solidne zarostla, viz posledni fotka. To jsem jeste fotila v mistech, kde to bylo docela dobry.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak teda taky jsem letos poprvé vytáhl kolo - a hned mě při návratu ve městě málem srazil frajer v autě, plácl jsem mu za jízdy rukou do kapoty, když jsem ho míjel 😤

FINSON
    FINSON --- ---
    ALONSY: Tempo ani vzdálenost neřeš, důležitý je vyrazit 👍
    CATEE
    CATEE --- ---
    ALONSY: I šnečí tempo je super! Velká část populace se sotva zvedne z gauče, takže každý pohyb se počítá 😉👍🏻
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já vám tu trochu rozbiju sportovní výkony šnečím výkonem. 😅
    Hodně bojuju s tím, abych z toho nebyla smutná, ale reálně jsem přes měsíc nachcipaná a včera jsem moc nejedla a... Tak. No. :)
    Kolo se stále bojím vůbec vytáhnout

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam