• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Dobré ráno z Obzoru ;)

VINC
    VINC --- ---
    Tři dny na kole na závěr traily, lakatoš v pozadí. Léto konečně začlo🙂

FINSON
    FINSON --- ---

FINSON
    FINSON --- ---

BOD1E
    BOD1E --- ---
    WEWERKA: To musí být pekelné vedení, když ho vyjíždíš 6 hodin 🙂
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BOD1E: Narocnou ani tak moc ne, ale s novym vedenim si slusne receno nesedneme.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    WEWERKA: Musíš mít náročnou práci :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Poslednich par tydnu jezdim opakovane takovou jednu oblibenou trasu. Idealni na vycisteni hlavy.

MAEQ
    MAEQ --- ---
    HOLAKAC: Neumí. Nebo teda aspoň já to ještě loni musel dělat ručně přes tool nějaké třetí strany. :-/
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Snad tu nebudu OT, ale fakt ani v roce 2026 neumí ani Strava, ani Garmin Connect nativně sloučit dvě aktivity v jednu ? Jsem myslel že to bylo v pipeline tak 10let zpět :(
    FINSON
    FINSON --- ---
    BOD1E: Tak já drobím krok i po rovině, což pak o to...
    Ale jo, tak jak popisuješ, jsem trénoval na kopečku v parku, převýšení asi 10 metrů 😆
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    FINSON: Kuju. Musíš se do kopce naučit drobit krok. A hlídej si tepovku. Jak vyletí třeba nad 140, přejdi do chůze, jak klesne, začni zase cupitat. Hodně prudké kopce, už jen vycházej. Je to efektivnější. Tepovka opět napoví.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Byl jsem dnes na otočku u Seče, vůbec jsem to tam neznal, tak jsem si tam naplánoval poznávačku. Nejdřív 50 km na kole, ale pak jsem si rozmyslel, že se mi kolo s sebou nechce tahat, a přeplánoval to na 20 km běh.
    No... náročné by to bylo tak i tak 🫣
    V lese mi vypadlo GPS i mobil, došla mi data a úplně normálně jsem zabloudil 😅
    Co se mi ale povedlo: Předběhl jsem cyklistu - není v tom finta, prostě v tom prudkém stoupání po kamenité cestě mu to rychleji nejelo. Pak mi ujel po rovině, pak šel na kraji lesa čůrat a tak jsem ho předběhl podruhé - další kilák k první odbočce už mě nedojel. A jednu paní na XC biku jsem pozávodil ve stoupání po asfaltu - ta mi teda nakonec ujela, ale až úplně nahoře, a bylo vidět, jak moc se snaží 😆

O Železnohorské 100 jsem věděl, ale ta v plánu nebyla a na část její trasy jsem se přimotal čirou náhodou.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Trosku vetrno.

FINSON
    FINSON --- ---
    BOD1E: OK, dobře ty!
    Já mám aktuálně něco přes 1300 km, na tu R60 jsem se připravoval pár 4- až 5-hodinovými běhy, v peaku jsem si týdně párkrát sáhl i na 90 km, ale ty kopce, ty mi vůbec nejdou.

Nohy jsem posiloval v pondělí a ještě dneska jsem to cítil 😅
    Dnešek byl ale zrovna kapánek náročnější.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    zde jsem clovekem

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    CHESS: specifikum mywhosh...
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Letos mi odpadá dilema jestli jít na kolo a nebo koukat na TdF. Budu koukat a toho šlapat. První etapa je na Rouvy, tak nešlo odolat:-) Taky je to asi jediná, kterou aktuálně usedím na kole:-)

BOD1E
    BOD1E --- ---
    FINSON: Tréninkový plán mi psala umělá inteligence ale mám pocit že mě dost šetřila. Předtím jsem si nechal psát od Garmin trenéra ale s ním je to hop nebo trop. Buď tě na závod supr připraví, nebo tě úplně zničí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam