• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    A ještě jeden v dešti vlastně ;)

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Za tento týden zatím dvakrát běhání

FINSON
    FINSON --- ---

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Statovka do Milevska byla kupodivu uplne v pohode. Po ceste hodne gravel vlozek, defekt od jehlicky z kovoveho kartace a hlavne vitr v zadech. A teda ze okolo Zdakovskeho mostu (viz foto) docela fucelo.
    V Mlady Vozici me pokazdy fascinuje ten urazeny kus domu.
    Obrazek trasy ze Stravy je jako vzdycky uplne tragicky.

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Z práce a objet snad všechny boxy v Jílovém 🤦‍♂️

JOPS
    JOPS --- ---
    A byla tam jedna trochu krizovka. Kousek od Řípu je vesnice Jevineves, luxusní kopec dolů, nový asfalt a tam to fakt docela jede. Ale já tam jezdím opatrně, protože tam je jedna křižovatka, jsem na hlavní, ale víte jak, řídiči občas neodhadnou, že ten cyklista tam tu padesátku má úplně v pohodě.
    A já tam lehce pribrzdoval, takže lehce pod 50km/h a tam přijíždí bílá oktavka a v ní paní a začala mi strkat čumák do silnice a byl tam asi vterinovy oční kontakt, kde jsem zakroutil hlavou, ať tam nejezdí a naštěstí zastavila. Jako do protisměru bych to mohl poslat, ale nevím no. Normálně jsem se i trochu zapotil 🤣

To vím, že by docela bolelo 😅
    JOPS
    JOPS --- ---
    Asi po měsíci a půl znovu na kole. Jako je to strašně znát. Ty kopečky mě úplně likvidovaly 😬😅
    A dostal jsem pochvalu, jedu na silnicce, brácha za prdeli na HT a před náma kopec a na něj najel z boční ulice cyklista. A brácha na mě houkl, bereme ho. A já fakt? Se mi moc nechce předjíždět v kopci. A on, jedem. Tak jsme na to slapli, já ho potahal, když jsem předjel cyjlistu, houknul na něj Ahoj a jeli jsme dál. Asi o pět kiláků dál stojíme před krámem a dojel nás tenhle a říká, ty jo, hoši, dobře jste za to vzali 😅 a já mu říkám, člověče, to možná jo, ale moje tepovka mi málem vyskočila z displeje 🤣🤣 tak jsme si poprali šťastnou cestu a já s bráchou taky rozdělil a dal si zbývajících 40km. A doma jsem zjistil, že jsem to přežil na 2 pivech a 2 kolach 🤣

FINSON
    FINSON --- ---

Vyzkoušel jsem dneska nový energy gel:
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Zase nejaky ctvereckovani. Vlakem na Mirovice a pak na Nepomuk, Blovice a pres Tene a Beroun domu.

Zkusila jsem hodit videa ze Stravy na YT, snad to pujde prehrat. Na druhem videu je vtipny tipek v bilem SUV, ktery to strihne do protismeru do Anglicke.

nepomuk
    https://youtu.be/59fxDGor47s

25.7.2026 - Na vlak
    https://youtu.be/FVd4d4deb7U

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Opět v sedle...když nepočítám trenažér...

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    A po dovolené další běh

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Dovolená v kostce ;)

FINSON
    FINSON --- ---

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    snad poprvy v zivote se drzim pravidla navysovat objem max o 10% mezi tydny. hlavnim motivem mych behu je ted trpelivost a zda se, ze se to vyplaci (ok, dal jsem nejaky dva lehci treninky, abych neumrel nudou).

nejinak tomu bylo dnes, kdy jsem sel vyklusavat na Vitkov na travu. chci to dobehat k 50km tydne, pak tam nejaky cas pobyt jako test udrzitelnosti a pak se uvidi.

FINSON
    FINSON --- ---

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Dobré ráno z Obzoru ;)

VINC
    VINC --- ---
    Tři dny na kole na závěr traily, lakatoš v pozadí. Léto konečně začlo🙂

FINSON
    FINSON --- ---

FINSON
    FINSON --- ---