• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CUKI: Přesně. Kdo nelezl po 4, ten neměl pořádný hlaďák.
    Už jsem to ty psal myslím. Cpal jsem se tu malou bílou kukuřicí, aby se dostal do hospody, kterou jsem viděl...
    Jiní nepohrdli suchým chlebem pro slepice a králíky.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JOPS: To jsi dopadl ještě dobře, já jednou spadl při hlaďáku z kola a nedokázal jse se postavit postavit na nohy. Normálně jsem ožíral větvičky u stromku, abych se dokázal zvednout. Přišlo to z ničeho nic. No a podruhý to jsem stihnul dojet do "domu" dal jsem si sprchu a omdlel jsem.

Nicméně pár měsíců na to jsem začal s veganstvým a od té doby se mi to nikdy nestalo.
    Nejde o to se najíst, jde o to že na některé věci potřebuješ je trávení další energií a tělo ji přirozeně začne vydávat i když už ji nemá dostatek pro vlastní provoz. Pak je to mnohem mnohem rychlejší.
    DEB
    DEB --- ---
    tak to jsem rada, ze nejsem jedina kdo takhle obcas neodhadne :)))
    jednou jsem jela dobris brdy cca 100km okruh a nejak jsem podcenila snidani a v Jincich si dala na zizen Malyho Janka
    long story short, v dobrisi jsem opila nastoupila radsi na vlak

ale obecne mam problem ve vedru, v lete proste moc nežeru a nedokážu to telo přimět jist, misto toho hodne piju a laduju cukriky a pak jsem uplne vypnuta a je mi na blití
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Muzes dostat hladak a stejne tak ziznak. Jednou jsem jela bez piti, dojela domu a poblila se. Jo a jeste novy zazitek je pouziti koncentrovaneho obycejneho cukru misto fruktozy v maltodextrin/fruktozovem mixu. To ti vysaje vodu z zaludku a ty krece jsou fakt luxusni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PULKA: kdo nezazil hladak, tak nikdy nejezdil na kole :D Me se to povedlo 2x, jednou jsem kurevsky podcenil snidani a dopadlo to tak, ze jsem slezl z kola a do toho kopce tlacil (a to nebyl vubec prudky kopec a kdyz jsem se dostal nahoru, dali mi banan a plesk, pohoda, klidek tabacek a nebyl zase problem a uz chybelo kousek do hospody na obed a pak no problema)

A jednou me taky neco chytlo, nevim, zda to byl nedostatek cukru, nebo hladak, ale to jsem jel, fyzicky jsem se cejtil uplne v pohode, ale chtelo se mi proste blit. Fakt zaludek to nejak nedaval a pamatuji, jak jsem zastavil u nejakeho paru a rikam jim prosim Vas, je tady nejaka hospoda/vietnamec? Ukazali, ze tamhle na krizovatce je hospoda. Prisel jsem tam, dal si Colu, pivo a tatranku a jak mi bylo hej. A poslednich 20km uz bylo super.
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Aha, automaticky jsem tam viděl ty serpentiny seshora. Byl jsem tam zatím jenom dvakrát, ale pokaždé to byl zážitek 😁
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: není to zkopce, ale podél Jizery...
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: PR na Vinec z kopce? Koliks tam letěl?
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Využít svižný vítr na pár osobáčků:-)

VINC
    VINC --- ---
    nejdříve kochačka se spolužákama a pak trochu ostřejší tempo zpět :)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    VINC
    VINC --- ---
    Vždy zapomenu, jak jsou tam ty stoupání nepříjemný. Proto tam jsou všichni na elektrokole :D

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    WKILLA: Neni zac :) Ja to objevila nahodou pri planovani ctverecku.
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    WEWERKA: Děkuji za inspiraci, ani jsem nevěděl, že to mám kousek za barákem :-D Akorát to teda není zrovna moc viditelně značený, takže jsem to přejel o tři dědiny a musel se vracet.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Trosku jsem postoupila ve ctvereckovani Stredoceskeho kraje - 98% (4648 / 4738)

FINSON
    FINSON --- ---

FINSON
    FINSON --- ---

BOD1E
    BOD1E --- ---
    Nakonec to sem po dlouhém váhání dávám. I když je to spíš ostuda 😞

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dalsi zapad slunce do sbirky.
    Opet foceno u Zabonos, stejne jako tady [WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]

DEB
    DEB --- ---
    JAZ
    JAZ --- ---
    PULKA: v Broumech jsou kdyztak Vietnamci, maji otevreno skoro nonstop a letos me v tech vedrech uz nekolikrat zachranili, kdyz vetsina studanek v sirokym okoli vyschla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam