• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MICHIGAN: na druhou stranu si asi vsichni pamatujeme, co se dalo s konem delat za kejkle:p
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MICHIGAN: Za me trochu jako lode v Daggerfallu. Muzes si koupit ruzne lode a plavit se na nich plavis jen tak, ze si na mape vyberes, kam chces a kdyz je to pres vodu, mas to levnejsi. Tehdy mi to od Bethesdy nijak nevadilo. Jenze Daggerfall nebyla hra z vodniho sveta, lod tomu byla do poctu a preci jen uz je to nejaky ten latek zpet. Jeden by cekal, ze Bethesda se preci jen od te doby zvladla posunout. Dealbreaker to za me rozhodne neni. Skoda ovsem ano. A samo ze Todd nic podobneho v tech svych kasparkovskym vystoupenich nezminil.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    L4MA: tak z jineho soudku - nejde se potapet, voda je jen placatej layer, dealbreaker! :)

jinak i zaprisahli fanousci bethesda her dost veci kritizujou:

STARFIELD Review Q&A | STREAM / Ramble
    https://www.youtube.com/watch?v=k0TyVFUJUWw
    L4MA
    L4MA --- ---
    s tema konema to je politovanihody, ale clovek nemuze bejt zklamanej z neceho , co se vi roky dopredu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: presne tak. Game Pass hry se nijak nelisej.

MICHIGAN: neni to zas tak uderny s tema konema ze bychom to museli opakovat kazdy 4 hodiny. :D [BOBESH @ Starfield - The Sandwich Universe]
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    jinak hodnoceni to ma i vysoky

Gamingbolt - 10/10
    Gamerant - 5/5
    GamesRadar - 5/5
    Destructoid - 10/10
    PPE.pl - 10/10
    VGC - 5/5
    Sector.sk - 9,5/10
    CGMagazine - 9,5/10
    WindowsCentral - 4,5/5
    Gamereactor - 9/10
    Dualshockers - 9/10
    VideoGamer - 9/10
    Wccftech - 9/10
    GameInformer - 8,5/10
    Gry-Online.pl - 8,5/10
    Bonusweb - 85/100
    VG247 - 4/5
    Hardcoregamer - 4/5
    Comicbook - 4/5
    TechRadar - 4/5
    GameStar.de - 81/100
    PC Gamer - 75/100
    Gamespot - 7/10
    IGN.com - 7/10
    Games.cz - 7/10
    PCGamesN - 7/10
    Digital Trends - 7/10
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    REDSNAKE: Ultimate ma navic jeste EA hry a taky sitove hrani. Ale ty hry v GP jsou stejne (teda aspon na xboxu)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    BOBESH: popravde fakt, ze nejde pristavat/odlitat z planet lodi (jakkoliv by to mohlo byt zjednoduseny), je dost immersion-breaking, zvlast v podobny hre.
    takhle mas vsude loadingy a fastravel, coz asi neni uplne top pro dojem z funkcniho vesmiru.

jak nekdo poznamenal na redditu - je to jako bys mel ve skyrimu kone a nemohl na nem jezdit (resp. ano, ale jen v male dostihove arene)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Ultimate a ten levnejsi maji stejne hry? Jde jen o platformy kde muzu hrat? Sorry, jsem v tom novej a tradicne zmatenej
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: jak zvedav, bude, 6.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    No, nebudu lhát, utáhlo mě to na game pass pro PC. Jsem zvědav jestli to bude v základu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: tradicne v globalu slabsi, ale relativne za me velkej pokrok.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Výkonově a graficky je to překvapení, to musím uznat, i když postavy jsou imho tradičně slabší.
    L4MA
    L4MA --- ---
    a DLSS2 mody uz jsou na Nexusu. s frame gen. to bude pohadka...
    L4MA
    L4MA --- ---
    zadny zmeny k lepsimu ani horsimu se nekonaj. kdo to miloval, bude to milovat (zatim mi prijde, ze to bude milovat vic, ale mam rad vesmir :)), koho to sralo, bude ho to srat uplne stejne a uplne stejny veci.
    zatim se to zda jako nejkomplexnejsi Beth. dilo. kdyz odhlidnu od pribehu, kterej nedokazu zhodnotit, tak jsem nadsenej a sink na stovky hodin je bez debat. perfektni zaklad, je ve hevzdach co s tim dokazou moderi.

grafika lepsi nez jsem cekal, absence fullscreen!, brutalne CPU bound, bezi to relativne nadherne, stereotipizovanej "bugfest" se nekona.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    REDSNAKE: pardon. to netusim. tak tedy GP/GPU. v poho?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BOBESH: počkej, to bude jen v ultimate? Klasickej game pass pro PC nestačí?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem hlavne rad, ze kdo ma predplaceny GPU, tak to proste ma a muze si zkusit zahrat, at uz na kompu nebo na xboxu x nebo s. a toe pro me velka pridana hodnota. ze to ma svy mouchy a neni to dokonaly s tim se asi nejak sziju :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    BEARDY: Omlouvám se za Todda a jeho nemožnost změnit rozlišení hry v nezávislosti na rozlišení monitoru
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    KARLOSK: Tak vzhledem k tomu, že jsem viděl 2K a 55FPS,tak proto jsem napsal, že je to bída. A pak napíšeš, že hraješ ve 4k. V tom aby se prase vyznalo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam