• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: EZ as this. S dovolenim jsem si vypujcil L4muv obrazek.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: hodinky? Severu jsem si nevšiml, nevím jak by mi to pomohlo v situaci, kdy jsem nevěděl, že je planeta rozdělená na distrikty. Že by se dalo z jednoho doběhnout do druhého se mi nezdá, fakt to jde?

Já už se to nějak naučil - prostě si aktivuju úkol a pak sleduju modrej symbol questu a případně přes ten průzkumnej pohled se nechávám navádět šipkama. Ale prostě je matoucí, že ty šipky jsou tam jen někdy, někdy jim trvá než naskočej a někdy když jsem dlouho v tom průzkumném pohledu prostě zmizej. Bylo to minimálně ze začátku prostě matoucí, alespoň pro mě.
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: ano, samozrejme, urcite, je to 8bitovejma barvama, my hlupaci. :D

Starfield HDR & SDR Looks Awful - Picture Is Washed Out / Elevated Black Levels in HDR & SDR
    https://www.youtube.com/watch?v=xi-C3PzKdsI
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Mimochodem:

Quick tip: if you force 16x AF via the control panel, you need to delete the shader cache in app data/local/starfield. After this the game will recompile with the 16x af in mind and fix the bugs.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHARINGAN: Cibule jeste dobra, z te se da varit. :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Je to screen z testovani CPU limitovani, takze setting ma nastavene na minimum.

Starfield PC - Digital Foundry Tech Review - Best Settings, Xbox Series X Comparisons + More
    https://youtu.be/ciOFwUBTs5s?si=0cFdCS63J-Yn9TFd&t=1499
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    TRAGED: to mě taky sere... fakt nepotřebuju sbírat a tahat cibuli, abych mohl pak někdy během fight dostat +2hp... ale stejně tak jí nerad nechávám ležet... možnost jí inhalovat jen tak za pochodu by byla rozhodně fajn
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHARINGAN: A coz teprve az zjistis, ze se sice muzes na miste prevlict ze skafandru do skafandru pres equip tlacitko, ale konzumovat rovnou na miste ne, to musis taky pres inventar.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    TRAGED: jasně, otevřít inventář zvládnu, ale to je přesně to co bych rád eliminoval :) jde mi o to, že když sbírám digipick a omylem vezmu toaleťák vedle něj, tak bych jen zmáčknul klávesu a poslední sebranej předmět insta katapultoval ven z batohu :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Jen jestli to nemate sedive, protoze mate zobrazovadlo s 8bit barvami :-] Me to na 10bit fakt sedive nemam.

REDSNAKE: Hodinky! Sever je nahore a je to ta tlusta carka na nich.

OMG lidi, naucte se pouzivat mapu s kompasem a prestante byt otroky GPSek a jinych GLONASSu a GALILEOji, ktere tam nemuzou fungovat, protoze neni sit satelitu kolem kazdeho telesa :-]

REDSNAKE: Kdyz te to dovede k metru, tak v nem ti ukazuje stejny modry hex do ktereho distriktu mas jet. Nemluve o tom, ze jsou distrikty propojene a da se mezi nimi volne behat. Jen navigace vyhodnocuje nerycheljsi trasu.

N4RC0T1C: Hodi se to do carga lodi. Ale nevim, co se stane, kdyz uz cargo bude plne. Mozna ti odmitne dropnout s tim, ze kontejner uz je plny.

SHARINGAN: To tam skoro je, v inventari je polozka New Items :-)

L4MA: Pche! Na ovladaci je to uplna pohoda. Predelavam ji furt. Ale zrout casu je to neskutecnej, to ano.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NESS: Tak to ti zbývá pouze nějakou najít, nebo koupit.
    NESS
    NESS --- ---
    KARLOSK: Takze neni ? :-) Skill pointy do toho cpat nechci, suroviny i workbench mam :-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NESS: musíš investovat do perků, pak si sehnat suroviny a workbench na upgrade zbraní.
    NESS
    NESS --- ---
    Zdar, delam neco blbe, nebo v celem vesmiru neni nikdo kdo by mi namontoval tlumic na pusku? Nejak naivne sem cekal ze bude mozne za uplatu si zbrane nechat upravit, ale zatim se mi zda ze ne , skillpointy do toho cpat nechci a skilly co maji companioni se zda se pouzit takhle nedaji.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Sandwich ship
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLAVEN: jako lepsi nez dratem do oka no, souhlas. a kdyz dropnes z lodi primo do lodge tak je to minutka do toho suterenu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam