• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: sympatie ci antipatie ke hre uplne stranou, vsichni tyhle cesky zoufalci jsou fakt k smichu. myslim, ze vic lidi by bylo schopnejch polemizovat s relevantnejsima tvurcema...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: Na planetě je většinou jeden až tři spešl úkazy, které musíš naskenovat
    What are Planet Traits & How to Find Them
    https://twinfinite.net/starfield/what-are-planet-traits-how-to-find-them/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: taky v tom mám 40 hodin a nevypovídá to o nijak dobré hře :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: Starfield má své mouchy, nicméně odehraných 87,9h nevypovídá o nějaké špatné hře.
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: to mi prave uplne neodpovedelo. :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: btw. hrál s překladem protože to chtěla komunita na twitchi. Ostatně AI překlady zkoušel i Arcadebulls a další. Je to teď holt docela téma.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BEARDY: ok, díky za radu.
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    REDSNAKE: Dobře, napíšu to jinak. Nehrej a nebreč.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: naprosto chápu a respektuju :) Ale má fakt dobrý pointy.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: musim rict, ze ceskej neckbeard kterej navic hraje s ceskym AI prekladem, neni uplne idelani vychozi pozice pro to, aby s nim clovek ztratil pul hodiny zivota. :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BEARDY: viz REDSNAKE: první odstavec.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jinak netušil jsem že se sem do auditka o starfieldu můžou psát o hře jen pochvalné věci, to bych možná napsal do pravidel na nástěnku, ať se případně předejde budoucím nedorozuměním.

KARLOSK: Klidně mi můžeš napsat co z té recenze není pravda:)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    REDSNAKE: Tady nejde o to, že je to sračka. Jde spíš o tu nutnost to všem cpát.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: víš jak, někoho rajcuje to že lidi kvičí kvůli rušení parkovacích míst, mě baví když lidi kvičí a nechtěj si přiznat, že starfield je sračka. Si nevybereš.

Nejsmutnější na tom je, že by to mohla bejt i docela dobrá hra, kdyby nebylo takovejch lidí, kteří to bethesdě zas sežerou i s navijákem.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: Že ty jsi takový ten "musím tě přesvědčit o tom, že ta hra je děsně na píču, protože jen já, já a jen já mám pravdu, že ta hra je na píču" ?
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: pardon, co jsou presne ty planetarni traity?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JULIAN: Proč ne, je fajn že sis tam našel co tě baví.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Proč Starfield není dobrý RPG | Detailní rozbor po dohrání hry
    https://www.youtube.com/watch?v=i7Wml8Rd_qE
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    REDSNAKE: já byl vlastně nejspokojenější s těma radiant questama z Bounty boardu na piraty - někam letíš, po cestě když máš štěstí se ti spustí nějakej event, v cíli vyvraždis hromadu pirátů v nějaké zajímavé stavbě, z bose vypadne nějakej cool item, dostaneš za misi instantne peníze, když už jsi na planetě přistál tak ještě naskenujes nějaký šutry a trait at máš hotovou survey, pak když odlitas tak vidíš že je tam ikonka hostile aktivity tak si jdeš ještě zastřílet s lodi. Takhle zvládneš dva či tři, pak letíš nějak prodat loot, vylepší si z toho loď, umístila někam skill point, naberes nové mise a znova
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam