• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Mě jeho tvorba docela baví, neříkám že sjíždím všechno ale občas nějaký video nebo chvíli orazit na streamu, nepřijde mi jako zoufalec.

Ale holt asi jen další věc na který se neshodnem, pohoda.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: sympatie ci antipatie ke hre uplne stranou, vsichni tyhle cesky zoufalci jsou fakt k smichu. myslim, ze vic lidi by bylo schopnejch polemizovat s relevantnejsima tvurcema...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: Na planetě je většinou jeden až tři spešl úkazy, které musíš naskenovat
    What are Planet Traits & How to Find Them
    https://twinfinite.net/starfield/what-are-planet-traits-how-to-find-them/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: taky v tom mám 40 hodin a nevypovídá to o nijak dobré hře :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: Starfield má své mouchy, nicméně odehraných 87,9h nevypovídá o nějaké špatné hře.
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: to mi prave uplne neodpovedelo. :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: btw. hrál s překladem protože to chtěla komunita na twitchi. Ostatně AI překlady zkoušel i Arcadebulls a další. Je to teď holt docela téma.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BEARDY: ok, díky za radu.
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    REDSNAKE: Dobře, napíšu to jinak. Nehrej a nebreč.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: naprosto chápu a respektuju :) Ale má fakt dobrý pointy.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: musim rict, ze ceskej neckbeard kterej navic hraje s ceskym AI prekladem, neni uplne idelani vychozi pozice pro to, aby s nim clovek ztratil pul hodiny zivota. :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BEARDY: viz REDSNAKE: první odstavec.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jinak netušil jsem že se sem do auditka o starfieldu můžou psát o hře jen pochvalné věci, to bych možná napsal do pravidel na nástěnku, ať se případně předejde budoucím nedorozuměním.

KARLOSK: Klidně mi můžeš napsat co z té recenze není pravda:)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    REDSNAKE: Tady nejde o to, že je to sračka. Jde spíš o tu nutnost to všem cpát.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: víš jak, někoho rajcuje to že lidi kvičí kvůli rušení parkovacích míst, mě baví když lidi kvičí a nechtěj si přiznat, že starfield je sračka. Si nevybereš.

Nejsmutnější na tom je, že by to mohla bejt i docela dobrá hra, kdyby nebylo takovejch lidí, kteří to bethesdě zas sežerou i s navijákem.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: Že ty jsi takový ten "musím tě přesvědčit o tom, že ta hra je děsně na píču, protože jen já, já a jen já mám pravdu, že ta hra je na píču" ?
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: pardon, co jsou presne ty planetarni traity?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JULIAN: Proč ne, je fajn že sis tam našel co tě baví.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Proč Starfield není dobrý RPG | Detailní rozbor po dohrání hry
    https://www.youtube.com/watch?v=i7Wml8Rd_qE
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    REDSNAKE: já byl vlastně nejspokojenější s těma radiant questama z Bounty boardu na piraty - někam letíš, po cestě když máš štěstí se ti spustí nějakej event, v cíli vyvraždis hromadu pirátů v nějaké zajímavé stavbě, z bose vypadne nějakej cool item, dostaneš za misi instantne peníze, když už jsi na planetě přistál tak ještě naskenujes nějaký šutry a trait at máš hotovou survey, pak když odlitas tak vidíš že je tam ikonka hostile aktivity tak si jdeš ještě zastřílet s lodi. Takhle zvládneš dva či tři, pak letíš nějak prodat loot, vylepší si z toho loď, umístila někam skill point, naberes nové mise a znova
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam