• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mimochodem, před odletem letadla někdo jel hodně intenzivně Duolingo. Sice bez poslechu a mluvení, ale vážně jsem měla chuť přelézt přes sedačky a za to vžum vžum vžum tadaaaa pořád dokola mu to narvat do prdele :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Nellas byla na dovolené, pořád jí padala WiFi a minimálně půlku lekcí ani bodů jí to normálně neuznalo :)
    Tak tak že udržela streak. Ale díky, náčelníku :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Co si člověk nevoddře, to nemá :⁠-⁠D

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Amazing indeed

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nastupují noví hrdinové: lasičky

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: je to stařičký animák, tak asi vychází z toho, že já animáky občas na mobilu hledám?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: mlhu jsem měla, ježka taky, ale dohromady ne. A to jsem asi dál.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Ježek je na stole.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: njn, ale opakování je matka moudrosti.
    A ježek je v mlze! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dneska lovím žáby. A pigvíni si rádi hrají spolu.
    Jinak mě už nebaví, jak se ty věty pořád točí dokola. To ve starém systému po tématech bez cestičky tak hrozné nebylo.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: něco jsem zaslechla, o to mě to pobavilo víc :) ale stejně bych nemohla, dohnaly mě podzimní virózky a pracuju z postele.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: To jsi měla jít dneska s Tuile a spol na oběd.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: dneska jsem tam měla, že kachny jsou chutné, tak to mě leda naštvalo - teď mám chuť na kachnu :))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Já mám docela nudu, já pořád čtu knížky a jim v restauraci, případně mám hada v bote
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    NELLAS: nojo, ale to pak dopadne takhle:

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELISEBBAH: já mám furt něco o tom, že nic není horší než moje/tvoje/jeho/její nová práce, a že je to skvělá příležitost nechodit v práci na obědy.

alexa by měla na jejich servery posílat o trochu míň informací :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Já měla včera půlku vět o tom, že někdo není opilý. (Asi mi nenápadně připomíná, že se už pár dní snažím vymyslet mikropovídku na téma "alkohol".)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    QUANTI: ja mam posledni tyden divny veci. Jako treba "musi doufat v zivot po smrti", "pujde do pekla", "mrtve ryby", "lev ji mrtve zvire", "nikdo se nevyhne smrti" a obcas se tam tam mihne, ze "muzi pracuji na poli" a "muzi pracuji zdarma". Nevim, co mi tim chce duo rict.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Přemýšlím, do jaké míry je to personalizované. Vy máte všichni různá vtipná zvířata nebo bonmoty o životě, a já z 99 % žrádlo. Nebo teda, jestli se dá za filozofickou otázku považovat, zda můžou párky mít citrony...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam