• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: to byl nejakej superhero od marvelu, thunderbolt, ne? :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ok, jako by se stalo

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: U nás o ligu níž měl první před chvílí cca 400. Tak uvidíme, jestli se po zbytek týdne někdo zblázní...
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    SALVATOR: to neni fer, u nas se pri tomhle poctu pada dolu

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já sem tentokrát v dobrý skupině diamantový ligy. Úterý večer a první má 1220 expů. Druhej nemá ani přes 1000.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KASUMI: mně to při přeskládávání chodníčků zatím vždy šouplo dopředu.
    Naposled se to přeházelo z řady 1. až 50+. lekce na systém 4 různé oddíly, v každé nějaký počet lekcí.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Zase se mi tam nejak preskladal ten chodnicek a misot unit 10 jsem v unit 4 a znova delam slovicka.. dafak
    CROSS
    CROSS --- ---
    MOIRAIN: v mojí skupině měl vítěz mizerných 17 tisíc.
    MAR_TINA: taky si někdy říkám, na druhou stranu ty profily vypadaj věrohodně. Teď mám ve skupině někoho, kdo má profilovku usměvavého důchodce, jede francouzštinu, španělštinu a angličtinu, má 2200 dní řadu a za poslední týden udělal 22 tisíc XP. Jestli se dožiju důchodu, třeba budu taky takhle trollit střední generaci. :-]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Nebo školní profil? To se tu nějak taky říkalo, že to se může, ne?
    CADDY
    CADDY --- ---
    TRISSIE: tak někdo má ostrý start, ale zase rychle vychladne :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MAR_TINA: nwm, patrně ano
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOIRAIN: nejsou to nějací boti?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CROSS: minulý týden měl vítěz v mé diamantové lize snad 40 tisíc, ano TISÍC expů
    CROSS
    CROSS --- ---
    VIDA: Já obvykle tyhle věci ignoruju, ale teď cítim tlak, že to jsou „lidi z nyxu“, tak na ty úspěchy ostatních taky klikám. :-]
    VIDA
    VIDA --- ---
    TRISSIE: Jj, nikdy nevíš, komu stačí jedna dávka a spadne hned do závislosti.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale trochu mě znervozňuje kamarád, kterého jsem zlanařila na duolingo před dvěma týdny (byli jsme na chalupě, naše děti pinkaly, já pinkala, jeho syn pinkal, tak mu to přišlo blbý a připojil se), a už má 20k expů!
    VIDA
    VIDA --- ---
    MAR_TINA: Taky sem zjistila, že je potřeba střídat typy cvičení nebo i ty dva hlavní jazyky, aby to bylo ještě zábavný a ne jako skládat vagon uhlí.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VIDA: taky jsem klikala jak zběsilá, jsme všichni skvělí! :-)
    VIDA
    VIDA --- ---
    CROSS: Já teda jak sem ten podporující typ, tak sem včera vesele gratulovala lidem za jejich úspěchy v minulym tejdnu. A když už sem klikala asi na stýho úspěšnýho nyxáka, tak sem začala trochu tuhnout pocitem nedostatečnosti, jak je tu dost achieverů. Dala sem si pak horkej nápoj a bylo dobře, ale fakt sem si na chvilku připadala jak ve škole.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já si dala honění párového questu a tento týden oraz jen na udržení řady. Vysloveně mi učení nad určitý objem nedělá dobře. Pořád ty věty někde vidím (tenhle problém jsem měla i s hrama, proto nehraju) a poměr zlepšení ku počtu cvičení je horší.
    Optimum mám tak 5 cvičení tohoto typu /den.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Když je řeč o honění XPéček... jen taková poznámka, když v pondělí večer má třetí v mojí skupině přes 4000, je mi jasný, že tenhle týden o XP tak moc nepůjde. (Úplný osvobození. :-])
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam