• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Eh, logo štítu samozřejmě, ne šrotu

VIDA: Jo, to by asi mohlo fungovat. Ale nechce se mi, tak to nechám, ať si to sedne samo :⁠-⁠D
    Ligu už nehoním, že nesestupuju je tak jako rak jistý, tak jde vo prd.
    VIDA
    VIDA --- ---
    SALVATOR: Hm, to se mi taky občas sekne. Pomáhá mi Windows metoda vystoupit a zase nastoupit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Mě to teď v žebříčku ligy pro změnu ukazuje jiný xp a jiný pořadí když se tam podívám přes ikonu šrotu dole a jiný když v lekci nasbírám xp pro posun v žebříčku...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ok, tohle už je teda docela divný

VIDA
    VIDA --- ---
    Vrtá mi hlavou don felipe. Za tejden má 28 tisíc XP, ale v popisu níže má jen 18 tisíc celkem. Co je toto za matrix?

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Tak uz mam zase zvirata ! Dnes mi to hodilo mrtvou zelvu, mrtvou kachnu a mrtvou kocku :D ale aby to nebylo tak smutny, tak kucharka si hraje ve snehu a mam hruzu ze zeleniny.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    To jsou vety:))

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: dekuji vsem za spolupraci, je to tam!
    Ted si muzete byt jisti, ze uz vas budu srdickovat a zasypavat konfetami z cire naklonnosti a bez zistnych vedlejsich úmyslu :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Každý jazyk má své důležité fráze.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Ani já už je tam zase nemám.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Котеночкин!
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    NELLAS: Urania uvadi
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kdo to slyší? Tu znělku?

SARGO
    SARGO --- ---
    APRILMOUSE: MACSKA: Tak to jsme stejně, ale v zaostalých krajích na Vysočině, kde jsem v té době byla zahrabána, jsme měli ruštinu až do osmičky, protože prostě nebyli učitelé na nic jiného. Zasloužilé komunistky ruštinářky nám to ovšem dávaly pěkně sežrat. Na střední jsem tak přišla k němčině i angličtině s absolutní nulou v hlavě, a dohnat ostatní bylo zoufalství a beznaděj a dodnes si tu frustraci pamatuju, i tramátko letité z toho bylo :-D
    Tuhle jsem si mechanický stroj po dlouhé době zkusila a nechápu, jak jsem na tom mohla psát takové štosy papírů - a že mě sousedi nevynesli v zubech :-D
    VIDA
    VIDA --- ---
    Tak mi zase zmizely ikonky spolubojovníků na cestě. Jako přežiju to, ale spíš by mě zajímalo, co sledovali nasazením a co byl důvod to zase odstranit (pokud to nejni bug). Koukala sem na jejich blogýsek, ale tyhle drobnosti asi nediskutujou.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    IDLE: tak to jsme stejně, ale psací stroje jsem chytla mechanické. Azbuku jsem stihla zapomenout.
    IDLE
    IDLE --- ---
    APRILMOUSE: Já jsem 1979, takže tu ruštinu jsem fakt chytla jen těsně, v páté třídě. :)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    IDLE:
    SARGO: hele jsem 1977 :) ruštinu jsem chytla dva roky na základce, takže víc než základy a náhodou my jsme právě krom těsnopisu jeli celé začátky těch strojů, od mechanických, přes ruské elektrické těžkotonážní mašiny (když to psalo, tak se otřásalo celé patro, to byl prostě mechanický stroj, ale poháněla to elektřina, která bouchala místo tebe :D) a elektronické až po počítače :) Náhodou tím těsnopisem pravidelně po několika sklenkách vína bavím společnost :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Vidíš, a já jsem teď zpruzelá u polštiny, že to po mně furt chce vypisovat, takže nemůžu cvičit u čištění zubů :)) nevím, proč to někdo má a někdo ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam