• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: rudy a gerhatd should get a life!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Ufffff!!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Takhle to vypadalo pár minut před přepočtem v mojí skupině (skončil jsem někde uprostřed pole). To se tak někdy sejde.

VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    KASUMI: je tu stejný čas jako v CR. Fakt netuším, jak to je, ale uzavřelo se to opravdu až teď.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ELISEBBAH: tohle se teď přesně stalo mně, ještě jsem to honil, abych nevypadl z ligy a najednou už "nový den"... a přesně, první už má 600...jsem asi v prdeli, už teď jsem se sotva držel...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KASUMI: To má celá EU stejně. A to by nevysvětlovalo, proč to mají o 2 hodiny později.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VSICHNIMAME: Posouval se cas, nemaji to ve sp jindy?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jsem si rikala, ze bych si i dala par lekci, ale kdyz vas ctu, tak nebudu riskovat. A pak mi doslo, jakou jedu ligu (sapphire). Tze uz frcim. Muj prvni ma 44 exp 😂
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Tak já jsem teď úplně zmatená. Jsem nyní ve Španělsku, liga konci až za 16 minut a první je momentálně někdo, kdo má přes 12 tisíc... časově pásmo je tu přitom SEČ.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ELISEBBAH: u nás má první asi 2500
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VSICHNIMAME: Však jsem taky pár týdnů hrála jen na nutnost udržení se v lize, pak opatrně postoupila, ale abych toho moc neuhrála, začala v pondělí až večer, a až teď jsem to rozjela. A navíc jsem to poslední dva dny hackla tou němčinou... ale pořád to vypadalo, že mě někdo přeskočí, kdybych si nezapodváděla (holt 100 bodů za uhranou lekci šetří čas i nervy), tak to taky nedám.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    NELLAS: to jsi měla štěstí na hrace: u nás v obsidianove měl první nějakých 9000 a já s něco kolem 2200 byla 14.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    No a ja debil jeste delala lekci pred devatou, skoncila po devaty a mezitim skoncil turnaj, me se ty body zapocitali do novyho tydne a jsem v lize s nekym, kdo ma uz ted 600xp. Se asi necham propadat do nejnizsi ligy, abych zas vyhravala.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já dala nakonec (díky té němčině) 2530 a vyhrála diamantovou ligu. Druhý měl nějakých 1870 nebo tak nějak. Vypadá to, že všichni naexpili v sobotu a v neděli se na to vykašlali - to jsem nemusela hrotit těch 800 bodů nebo kolik.
    A konec blbnutí a vracím se k normálním pár lekcím denně :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ELISEBBAH: Já měla kolem 2000 a udržela jsem se, ale skoro jsem tomu nemohla uvěřit.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Tak jsem tenhle tyden udelala jen nejakych 3800 XP a spadla jsem o ligu niz.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Úlovek z instagramu. Že je Owen úchyl přes pastyňáky, jsem zjistila snad v první lekci, ale tohle jsem nečekala

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Říkal někdo zvířátka a praktické věci?

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Prave mi doslo, ze umim v rustine nejakych 1400 spov, umim rict, co vsechno nemam, nemela jsem nebo nebudu mit, pripadne ceho mam/mela jsem/budu mit malo (od susi pres ruzove slony az po velke noze), ale neumim rict, ze mam neceho hodne!

Asi na to v Rusku moc casto nedojde :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Jo, zpětně mi taky došlo 🙈 ale zarazí to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam