• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jo a mám nové achievementy, konečně mám i ten za fandění, tak šup šup, udělejte něco, za co vám můžu pogratulovat!
    Má to i novou grafiku...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mě ty zvířátkové věty prostě baví!
    A to druhé je velmi uvěřitelné. I to třetí.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    CADDY: Myslis match madness? 110
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Já se tehdy vypracovala do nějakého napůl vypnutého stavu, kdy ruce klikaly a mozek nepřemýšlel. Ale to bylo tak před dvěma měsíci, teď jsem si to zkoušela, dala jsem ten level se 100 (a ještě s nějakou chybou uprostřed) a ten se 110 bych musela zkusit znovu, a to se mi už nechtělo. Vůbec nevím, jestli jsem kdy dala level se 120 bez boostu, možná jednou? Možná ani to ne. A čísla levelů nevím.
    Akorát mi to pak přišlo jako sice fajn na honění bodů, ale nijak moc na učení, tak jsem toho nechala. To bylo i před tím, než jsem přišla na to, jak fungují X2 boosty a začala trošku honit ligu. Takže před tímhle klubem :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: tak to jsi hodně dobrá...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: 110 bez boostu. Do levelu se 100 jsem se dřív dostala bez problémů, na 110 jsem si lámala zuby. Ale už to moc nejedu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KASUMI: oh, dík za varování, abych si to omylem nepustil ráno cestou do fitka, až na to nebudu mít těch 15 minut. :-]
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KASUMI: to je taky hodně dobrý :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    APRILMOUSE: Kdyz jsme jeli z hr do slovinska, za hranicema byl billboard proti koureni a bylo tam napsano
    “Kaditeli v avte, kadi i vas otrok”:)))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    150 new??:))

Ps byla jsem poctena :))

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Jako, není to úplně duolingo, ale docela mě to pobavilo :D překládala jsem dneska něco pracovně a tohle se teda neomrzí :D

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SARGO: nějaký truhly tam jsou. Já se učím jazyk, nehraju Lotro :D
    PC je pro mě pohodlný.
    CADDY
    CADDY --- ---
    na PC jsem to zkusil asi dvakrát a přišlo mi to děsně neohrabaný a omezený... to je fakt jen nouzovka...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: tak jsem proklikala tu webovou verzi a tam to fakt není.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MAR_TINA: No, tak kdybys měla aplikaci, u Leadersboard máš takovou malou ikonku s nabídkou Lighting round (občas se to střídá s jinou aktivitou), kde je několik kol na čas a sype to spoustu bodů. Koukám, že na počítači to vypadá vážně srandovně :-)) Jdou tam vůbec otvírat truhly někde?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: co je lighting round?
    Tvl. mám den 1054 a netuším.
    Ale používám duolingu v prohlížeči, ať je to telefon nebo PC. Nemám aplikaci. Mám placený.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CADDY: 130, a trošku mrzí, že to počítá jen v rámci jednoho levelu, takže když jich dám třeba pět v řadě bez chyby, smolík.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: mám a měla jsem i v době, kdy jsem měla duolingo neplacené.
    možná je... udělala jsi párkrát ten lightning round? myslím, že první jsem měla ten a mm se objevila až po pár kolech.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: ty to v té ruštině máš? Používáš něco jinak než já? :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ja, co se mych uspechu v mm ru-aj tyka, tu mam tematicky dnešní screenshot :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam