• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: takže Vera Ivanovna se konečně doznala? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: kdepak, včera byly na oběd šči a pohanková kaše. Na začátku duo předstíralo, že tam jedí suši a pizzu, ale po roce výslechů se dostáváme k pravdě.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: hm... že by proto Mar_tina měla salát s bramborem, cibulí a vejcem, kdežto já jen polévku s bramborem a cibulí? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA: Pořád to ale naznačuje, že v Rusku jídlo je, jen ho schovávají před Trissie.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: přepadla kurýra z Dámejídlo? To by bylo celkem ruské...
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    CROSS: nebo je treba vymenit za premiovku aspon.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: *prodávaj
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mně by se líbilo, kdybych mohl ty diamanty odprodat zpět Duolingu za ty sazby, za který je prodávat. :-]
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    NELLAS: ja jednou za cas mam dost diamantu na 5 boosteru a akorat mi to vyslo na dve posledni v normalnim a tyhle tri extrem. Ale sere me, ze to vyuzivam na cca 10vterin. Mozna jednou zmagorim a zvladnu to bez nej.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELISEBBAH: Asi nejsem dost velký magor s dost velkou výdrží to zkoušet :D
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    NELLAS: mozny to asi je, pokud jsi magor, ale si nasetrila diamanty a boost si poridila :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA: No a kde si myslíš, že vzala tu pizzu, kterou pak jedla a jedla?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELISEBBAH: Tam se dá dostat bez boostu?
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    NELLAS: ja ted skocila do poslednich lekci v cestine a zas mi to dava lepsi vety. "Ktery z vas je hloupejsi?" nebo "kdyz jsem jeste nebyl zenaty, jedl jsem v drazsich restauracich". I kdyz hlava v lednici se mi taky libila.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Pozor pozor, hlasim, ze grafiku mam stale jeste stejnou, ale s pexesem se muzu dostat dal!

BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: počkej, že ji kolega viděl v restauraci, ještě neznamená, že tam jedla. třeba myje nádobí
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Trissie v ruštině pořád hladoví a něco nemá. U mě se dnes jedlo... banán, mrkev, ba i pizza. A pořád se něco vaří, nejčastěji tedy polévka (nebo rýže), dneska dokonce i houby. A taky se chodí do restaurací. Jsou na to svědci!

KASUMI
    KASUMI --- ---
    LAUNCHER: To se mi v it stava taky 🤷‍♀️
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Takhle jsem byl dnes sestřelen. Mám tam chybu oprávněně, nehádám se. Nu což, alespoň si to budu pamatovat. Ale tohle bylo zákeřné. Můj otrocký překlad vs ustálená fráze. Grrr 😀

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam