• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já mám na posteli někdy psa, někdy kočku. A taky mám stůl a podlahu, dokonce i židle. O troubě se nemluvilo, ale o vaření a přípravě pizzy ano. Takže trouba naznačována je.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale zas si můžu vybrat, jestli budu studovat na fyzikální, biologické nebo právnické fakultě, a dostala jsem jedničku z matematiky.
    vzdělanci jsou všude chudí, no! :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tobě jen smetanu? já nemám ani troubu, jen postel vedle dveří! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SUCHRE: Existenci smetany mi Duo zatím tají.
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    Dokud recept nekonci tim, ze se jidlo zaleje smetanou a vrazi do trouby, neni to ruskej recept (zil jsem v Moskve 4 roky)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Bud me ted o vikendu hromadne predbehnou nebo je Ruby league jeste v pohode. Nemam ohledne toho zadna ocekavani a netusim kolik casu tomu v jake lize lide obecne venuji, jen me to zaujalo. 1742 XP mi zatim pohodlne staci na treti misto. Kolik na to budu mit casu o vikendu, nebo jestli celkove postoupim/sestoupim, netusim a neresim.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale koukám, že ELI teď sdílela, že František má ještě horší manželku než Matěj, takže vlastně proti tomu nějakej menses furt pohoda :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    TRISSIE: Tak to bude mít rudo před očima z toho, co chudák musí číst :-D
    Tolik otázek! :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SARGO: je to z kapitoly o psaní, точка byla ve slovní zásobě s čárkou, větou a komentářem, takže ofiko je to tečka ve větě.
    já tam samozřejmě vidím buď laserový zaměřovač (v ruštině) nebo periodu (v angličtině).
    obojí by mohlo stát za tím svetrem od krve :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    TRISSIE: Není to narážka na komouše? :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: musím říct, že kdykoli Věra Ivanovna řekne I see a red period / я вижу красную точку , mám trochu pochybnosti, co přesně se jí stalo :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Začíná mě štvát ta náhodnost slovní zásoby. Dělala jsem legendary z minuleho oddílu a byly tam věci, které jsem v základních lekcích neměla.
    Chci všechna slova, ne náhodný výběr.
    A pořád to řešilo mesto Kazaň :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: až poté, co měla svetr od krve.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: takže Vera Ivanovna se konečně doznala? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: kdepak, včera byly na oběd šči a pohanková kaše. Na začátku duo předstíralo, že tam jedí suši a pizzu, ale po roce výslechů se dostáváme k pravdě.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: hm... že by proto Mar_tina měla salát s bramborem, cibulí a vejcem, kdežto já jen polévku s bramborem a cibulí? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA: Pořád to ale naznačuje, že v Rusku jídlo je, jen ho schovávají před Trissie.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: přepadla kurýra z Dámejídlo? To by bylo celkem ruské...
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    CROSS: nebo je treba vymenit za premiovku aspon.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: *prodávaj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam